Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım kaç yaşındasın sen bende 54 kiloyum 20 yaşındayım ilk ay 20 ile başladım sonra hep 40 kullandım 5 ay boyunca.. bu arada tedavim bitti ama yüzümde bebek gibi değil delikler duruyor hala ama ne yapalım buna da şükür eskisinden iyidir diyorum..

Hımm.ben 24 yasındayım canım.cok br yan etkisi yok bana doz arttırılsa daha cabuk bitisem keske diyorum, azıcık aceleciyim ben

izlerin geçer umarım

Hımm.ben 24 yasındayım canım.cok br yan etkisi yok bana doz arttırılsa daha cabuk bitisem keske diyorum, azıcık aceleciyim ben

izlerin geçer umarım

geçer inşallah canım ya acele etme sabret :)..izler geçmezse gene gel soyucu krem verelim dedi bana doktorum seninde öyle bi tedavi olabilir ilaç bitiminde

evet canım snaırım öyle olacak kremle geçsin de peeling falan zor iş .gerçi daha çook zaman var önümde ben sabırsızım :)))

İnşş tatlım inşş :)

Geçen defa doktora gittiğimde günü dolmadıgından ilaçları alamamıstım ,bugüne randevu almıstım tekrar gittim.Doktor bu dozun bana iyi geldiğini ve aynen devam edeceğimi söyledi.Bende açık kahverengi lekeler var daha önce de söylemiştim bunlar için bir krem yazmanız mümkün mü hani kullansam sorun olur mu dedim hem yüzüm hem de sırtım için,expigment %2 olanını yazdı sadece geceleri lekelerin üstüne sür az az dedi.Bakalım bu gece baslayacağım daha önce kullanan oldu mu bunu?

Zoretanin kullanan arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz ? Benim cildim çok olmasa da yağlı gibi ve havalar sıcak nemli bölgede yaşıyorum. Hangi markaları önerirsiniz? Leke oluşmasından çok korkuyorum güneşden korunuyorum hep krem kullanmıyorum diye ama kullanmam lazım artık 5.günümdeyim ilaçta erkenden kontrol altına alayım cildimi. Daha sadece burun üstünde hafif soyulmalar oldu. Yüzümde kırmızı hep.

vayy ilacın aDINI görünce duygulandım nostaljı yaşadım:)
3 yıl önce yaklasık 6 aylık tedavı görmüştüm

vayy ilacın aDINI görünce duygulandım nostaljı yaşadım:)
3 yıl önce yaklasık 6 aylık tedavı görmüştüm

Nasıl bir sonuç aldınız peki ? Memnun kaldınız mı? Doktor bana 4 ay kullan dedi ama umarım geçer 4 ayda genelde 6-7 ay kullanan arkadaşlar var.

canımm kesinlikle güneş koruyucu kullanmadan dışarıya çıkma ben ilk başta önemseyip kullanmadım ne olacak yaa falan diye yüzümde kocaman kahverengi lekeler oluştu ilaç tedavim bitti ama lekeler duruyo biraz hafiflediler sadece hala koruyucu kullanıyorum..ben bioderma 50+ kullandım çok memnun kaldım doktorum önermişti la roche posay kullananlarda var onlarda çok memnun kalmışlardı biodermanın fiyatı biraz daha uygun diğerinden. yüzün için de bepanthene verildiyse kullanma bende tüylenme yaptı eczacım dexeryl krem önerdi onu kullandım dudakların içinde kesinlikle blistex med plus ı öneririm daha yeni başladın şimdilik çok kuruma olmaz ama bi süre sonra en iyisi bu bence.ben bütün markları denedim neredeyse en çok bundan memnun kaldım

canımm kesinlikle güneş koruyucu kullanmadan dışarıya çıkma ben ilk başta önemseyip kullanmadım ne olacak yaa falan diye yüzümde kocaman kahverengi lekeler oluştu ilaç tedavim bitti ama lekeler duruyo biraz hafiflediler sadece hala koruyucu kullanıyorum..ben bioderma 50+ kullandım çok memnun kaldım doktorum önermişti la roche posay kullananlarda var onlarda çok memnun kalmışlardı biodermanın fiyatı biraz daha uygun diğerinden. yüzün için de bepanthene verildiyse kullanma bende tüylenme yaptı eczacım dexeryl krem önerdi onu kullandım dudakların içinde kesinlikle blistex med plus ı öneririm daha yeni başladın şimdilik çok kuruma olmaz ama bi süre sonra en iyisi bu bence.ben bütün markları denedim neredeyse en çok bundan memnun kaldım

Tamam canım çok teşekkür ederim bi yere not aldım dışarı çıkınca alayım bunları. Zaten sıcak bölgedeyim erkenden kullanmam lazım güneş kremini.

bioderma 50+ bulamadım canım sebamed 50+ varmış almadım şmdilik sorayım öyle alayım dedim bu nasıl fikri olan var mı arkadaşlar ??

kızlar 10 gündür kullanıyorum zoretanin ilacını dudaklarım o kadar kuruyoki bende dayanamayıp soyuyorum çok kötü oldular nemlendirici felan sürüyorum ama pek etki etmedi, yüzümdede 2-3 tane sivilce çıktı sonra geçti ama hala kırmızılar,, birde benim burnumun üstü soyuluyo bu ilaçtan mı acaba?:26:

Canım benimde ilk burnumun üstü hafif soyuldu daha dudaklarımda çatlama yok ben ilk günden başladım nemlendirici ve krem kullanmaya sende aksatma. Ayrıca benim de yüzüm hep kırmızı duruyor ama yeter ki geçsin her şeye razıyım :) ben 7 gün oldu kullanıyorum ilacı

Canım benimde ilk burnumun üstü hafif soyuldu daha dudaklarımda çatlama yok ben ilk günden başladım nemlendirici ve krem kullanmaya sende aksatma. Ayrıca benim de yüzüm hep kırmızı duruyor ama yeter ki geçsin her şeye razıyım :) ben 6 gün oldu kullanıyorum ilacı

Yüzünüz için bioderma ürünlerini kullanmayım ilerde kılcal damar genişlemesine ve yüzünüzün incelmesine neden oluyomuş aynı şekilde limon içinde kortizon bulunan kremleride sakın kullanmayın !!!

Canım nerden ulaştın bu bilgiye ben bugün güneş kremini sordum eczaneye yoktu almadım zaten ama merak ettim

Yine aynı şekilde burda forumlardan okudum internette baktım öyle söyleniyorr birisi kullanmış yüzünde incelme olmuş kızarmış falan şuan nerdn okuduğumu hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…