ayy canım bilmiyorum ki yaa komedon diyolar onlara galiba.. son ay iyi sonuç verir inşallah
ne güzel deniz :) peki kaç kilosun ve kaç mg kullanıyorsun?bbenim de baslarda briaz sıkıntı oldu sonrasında hep rahatım 54 kiloyum 30 mg kullanıyorum acaba az mı diyorum burdaki doktorum değişti şu an ve pek ilgili değil
Hımm.ben 24 yasındayım canım.cok br yan etkisi yok bana doz arttırılsa daha cabuk bitisem keske diyorum, azıcık aceleciyim ben
izlerin geçer umarım
vayy ilacın aDINI görünce duygulandım nostaljı yaşadım:)
3 yıl önce yaklasık 6 aylık tedavı görmüştüm
Zoretanin kullanan arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz ? Benim cildim çok olmasa da yağlı gibi ve havalar sıcak nemli bölgede yaşıyorum. Hangi markaları önerirsiniz? Leke oluşmasından çok korkuyorum güneşden korunuyorum hep krem kullanmıyorum diye ama kullanmam lazım artık 5.günümdeyim ilaçta erkenden kontrol altına alayım cildimi. Daha sadece burun üstünde hafif soyulmalar oldu. Yüzümde kırmızı hep.
Zoretanin kullanan arkadaşlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz ? Benim cildim çok olmasa da yağlı gibi ve havalar sıcak nemli bölgede yaşıyorum. Hangi markaları önerirsiniz? Leke oluşmasından çok korkuyorum güneşden korunuyorum hep krem kullanmıyorum diye ama kullanmam lazım artık 5.günümdeyim ilaçta erkenden kontrol altına alayım cildimi. Daha sadece burun üstünde hafif soyulmalar oldu. Yüzümde kırmızı hep.
canımm kesinlikle güneş koruyucu kullanmadan dışarıya çıkma ben ilk başta önemseyip kullanmadım ne olacak yaa falan diye yüzümde kocaman kahverengi lekeler oluştu ilaç tedavim bitti ama lekeler duruyo biraz hafiflediler sadece hala koruyucu kullanıyorum..ben bioderma 50+ kullandım çok memnun kaldım doktorum önermişti la roche posay kullananlarda var onlarda çok memnun kalmışlardı biodermanın fiyatı biraz daha uygun diğerinden. yüzün için de bepanthene verildiyse kullanma bende tüylenme yaptı eczacım dexeryl krem önerdi onu kullandım dudakların içinde kesinlikle blistex med plus ı öneririm daha yeni başladın şimdilik çok kuruma olmaz ama bi süre sonra en iyisi bu bence.ben bütün markları denedim neredeyse en çok bundan memnun kaldım
kızlar 10 gündür kullanıyorum zoretanin ilacını dudaklarım o kadar kuruyoki bende dayanamayıp soyuyorum çok kötü oldularnemlendirici felan sürüyorum ama pek etki etmedi, yüzümdede 2-3 tane sivilce çıktı sonra geçti ama hala kırmızılar,, birde benim burnumun üstü soyuluyo bu ilaçtan mı acaba?:26:
kızlar 10 gündür kullanıyorum zoretanin ilacını dudaklarım o kadar kuruyoki bende dayanamayıp soyuyorum çok kötü oldularnemlendirici felan sürüyorum ama pek etki etmedi, yüzümdede 2-3 tane sivilce çıktı sonra geçti ama hala kırmızılar,, birde benim burnumun üstü soyuluyo bu ilaçtan mı acaba?:26:
Yüzünüz için bioderma ürünlerini kullanmayım ilerde kılcal damar genişlemesine ve yüzünüzün incelmesine neden oluyomuş aynı şekilde limon içinde kortizon bulunan kremleride sakın kullanmayın !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?