Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm arkadaşlar bu hapı kullanalı 3 ay 15 gün oldu cildim çok kurudu dudak kurulugu geçti ama cildimle hiç oynamadıgım halde izler kaldı kırmızı kırmızı ne yapmam gerekiyor....

O kırmızılıklar zamanla geçecekmiş canım.. benimde 5,5 ay oldu hala kırmızılık var hatta stres yaptım bu hafta yanağımda sivilce çıktı

selamlar, ya ben sacımı boyatıorum sorun olur mu sizce?

ben saçımı boyatmıyorum yani hiç boyamadım doğal kullanıyorum o yüzden bilemiyorum ama şöyle bir fikrim var ilacı kullanmaya başladıktan sonra saç derimde kuruyor ve dökülmeye başlıyor ve saçımdaki parlaklık bile gitti o kadar yani çünkü yağ kalmakdı kafada doğal olarak belki boya daha da kötü yapabilir diye düşünüyorum ama bu ilacı kullanırken 15 günde bir bile boyayan arkadaşlarım vardı sen bilirsin..

Kızlar ben son hapımı aldığımın ERTESİ günü reçetemi gösterip yeni haplarımı alıyordum peki şöyle olur mu: Hapların bittiği gün alabilir miyim yenilerini, illa ertesi günü mü beklemem gerekli? Çünkü pazar gününe denk geliyor da

Hayır gerekmiyor haftasonuna geldği için bazen 2 gün önceden aldığım zamanlar bile oluyor.

slm kızlar
ben bu ay 4.kutuma başladım :) ama aklıma takılan başka bi konuda bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. ben yaza girmeden bileğime küçük bi dövme yaptırmak istiyorum ama bu ilaç yan etki yaparmı ? ilacın yan etkilerini okudum göremedim. sizin fikriniz varmı ? ya da ilacı bıraktıktan bi ay sonra fln yaptırsam yinede etki eder mi cildime merak ettim yardım lütfen :)

merhaba aynı anda 40 mg kullanan var mı ? başka bir ilaç daha kullanmam gerektiği için doktorum bu şekilde verdi normalde sabah 20 akşam 20 alıyordum bugün sabah 40 mg içtim biraz ağrım var belimde :/ bir fikri olan var mı

merhaba, bende sivilce tedavisi görmştüm 1 buçık yıl kadar önce bende ki sonuçlarını paylaşmak istedim belki okuyana bir fikir vermiş olurum. Çevremden bana tavsiye edilen bir dermatoloğa gittim ve bana 5 aylık bir tedavi uygun gördü kullandığım ilacın adı Acnegen di. İlacın yan etkileri genelde dudak kuruluğu ve bel ağrısı şeklindeydi bende,çokta fazla rahatsız olmadım çünkü sonuçların iyi olacağından yana olan inancım tamdı. Genelde 2 günde yağlanan saçlarım bu ilaç sayesinde 1 hafta yıkamasam yağlanmıyordu :) Ben 2.kutuyu bitirdiğimde yüzümdeki değişiklikler mucize gibiydi her geçen gün sivilcelerin gittiğini yüzümün aydınlandığını siyah noktaların yok olduğunu gözlemledim. 5 aylık tedavimin son ayını esgeçtim yüzümün aldığı hal beni yeterince tatmin etmişti. Tedaviyi bırakalı neredeyse 2 yıl olacak zaman zaman çıkan minik sivilcelerim oluyor(tedavimi tamamlamadığım için olabilir diye düşünüyorum) o da regl dönemlerimden önce ama eskisi gibi değil tabi. Tedavim tam bitmemişti doktoruma gidip tekrar başlayabilirim belki eğer o da uygun görürse ilacı kullandığım süre boyunca fondötene pudraya veda etmiştim 1 saat süren makyajım 5 dakikada bitiyodu, tedaviye devam edin çünkü sonuçları iyi olacak..

bana doktorum bu şekilde içebileceğimi söyledi tek seferde baktım eczacıda üzerine tek seferde iki hap diye yazmış kutunun ilk günler bu şekilde yaptım ama sonradan 20 20 içmeye başladım erken kalkan bi insan değilim ilaç bahanesi ile erkenden kalkar kahvaltı filan yaparım diye düzene girmem açısından yani işe de yaradı ama eczacılara da sordum tek seferde alınabilir zor geliyorsa fark etmez demişlerdi..

gerçekten hepimizin dileği bu ama sana bir şey sorucam mineralli fondötenlerde zararlı mıdır sence? bende lekelerde var çünkü :/ birde kimisinde tedavi sonrası akneler tekrar nüksedebiliyormuş işte bu en büyük korkum. Allah korusun

inşallah sonuçlar güzel olur. bende de çok az leke ve iz var ama eskiye göre daha kabul edilebilir :) doktorum tedavi sürecimde bana su bazlı ürün vermişti beslemesi ve güneşten koruması için, herşeyden önce yüzü kesinlikle güneşten korumak gerek o yüzden de ben yağsız güneş koruması olan bir fondöten kullanıyorum. Cildi yormayacak, hava aldıracak, güneşten koruyacak, yağsız bir fondötenin bence bir zararı olmaz ki bana olmadı. tedavi sonrası aknelerin nüksetmesi çok az bir ihtimal bende eskisi gibi iltihaplı sivilce çıkmıyor zaten sıkmaya çalışınca sıkılmıyor. tca peelingle o hafif leke ve izlerden kurtulmayı düşünüyorum netten sipariş verdim gelince evde uygulayacağım.

teşekkür ederim ben dün 40 mg aynı anda içtim bana ağır geldi o yüzden eski düzene geri döndüm :) belim ağrıyo dünden beri normalde ağrımıodu :/ ben bir de yasmine başlıycam bugün onu da akşam içeceğim doktor bir sorun olmaz dedi :/

hadi bakalım inşallah güzel bebeksi bir cilde kavuşursun :))

benimde ilk günler başımı çok ağrıtmıştı doğru yolu seçmişiz :)

Slm kızlar
ben bu ay 4.kutuma başladım :) ama aklıma takılan başka bi konuda bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. ben yaza girmeden bileğime küçük bi dövme yaptırmak istiyorum ama bu ilaç yan etki yaparmı ? ilacın yan etkilerini okudum göremedim. sizin fikriniz varmı ? ya da ilacı bıraktıktan bi ay sonra fln yaptırsam yinede etki eder mi cildime merak ettim yardım lütfen :)

Bana nie kimse yardimci olmuyor

tşk ederim kızlar aradığım cvbı buldum. sizinde bilginiz olsun tedavi bittikten 6 ay sonra yaptırabiliyormuşuz

Zoretanin benim sevgili ilacim ben onu üniversite 3. Siniftayken kullanmistim ondan once yaklasik 10-15 ilac kullandim sivilcelerimden ve yaglanma problemimden zoretaninle kurtuldum simdi 5. Siniftayim sivilcem cikmiyor hala kullanmayi biraktiktan bir kac ay sonra cildim tekrar yaglanmaya basladi ama eskisinin yarisi kadar bile degil o yuzden ben cok memnun kaldim

Bende uzun zaman sivilce sorunlarıyla mücadele ettim fakat ne yaparsam yapayım geçmedi yüzüm delik deşik kötü bir şekilde dolaştım durdum roaccutane kullanmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum eğer kremler jeller geçirmediyse bu ilaç son çareniz kızlar içeriği aynı olduğu için yazdım umarım faydalı olur
hatta online yardımlaşma platformu açılmış göz atın derim Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım

arkadaşlar yüzüm kabarıp kızarıyor birde çok kaşınıyor sizde böyle oldumu? olduysa nasıl atlattınız? kaşıntıdan duramaz hale geldim..

uzun zaman önce yazmışsınız ama bende yeni başladım 10. günüm google da aratırken bu sayfa çıktı kaşıntı için ne yaptınız bende çıldırmak üzereyim dikkatimi toplayamıyorum siz o zamanlar ne kullanmıştınız

Kızlar 6. aya girdim 4.ayda büyük bi sivilce çıkmıştı 2.5 aydır geçmedi. Sizde de oldu mu böyle bişey? Moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…