merhaba kızlar.. :)
öncelikle belirtmeliyim ki ben de akne mağduruyum :) malumunuz üzerine sivilcelere karşı 4 tane ilaç var; acnegen, aknetrent, zoratenin ve roaccutane...
her neyse konuyu dağıtmadan toparlayayım :) bizim gibi akne mağduru arkadaşlar öyle bi site açmış ki sormayın gitsin :) Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım işte muhteşem site :))
sitenin ismine bakmayın, yukarıda bahsettiğim 4 ilacı kullanan arkadaşlar da var, kimse size dışarıda olduğu gibi 'aaa yüzüne noldu?' gibi bi tepki vermiyor, aksine motive bile oluyorsunuz, tedavisi bitenler, yeni başlayanlar, başlayacak olanlar için harika bi yer :) online akne sitesi yanikurulum itibariyle facebook'a benziyor, sadece üye olmanız yeterli :)
not: aknetrent kullanıyorum ve 5. ayın son günlerini yaşıyorum ve herkese geçmiş olsun diyorum :)
kızlar aman diyim bu siteye üye fln olmayın ben bi kere girdim nasıl çıkacağımı bilemedim bazı seviyesiz insanlar var özellikle bayan oldugunuzu farkederseler sizinle iletişim kurmaya çalışıyorlar bildiğiniz face gibi ztn herkese acık yazdıklarınız ve bilgileriniz. arkadaşlık talebi atanlar msj gönderenlermi dersiniz. ki profil fotomda yoktu. yazdıgınız iletinin altından laf atıolar fln ben baya bi rahatsız oldum. hesabımı kapatmaya çalıştım sorular soruyorum sacma sapan cvplar yazıyorlar defol git o zmn bizde seni görmek istemiyoruz fln die. hesabım hala acık ama o gunden sonra töbe bi daha girmedim hesabımıda kapatamadım kimsede yardımcı olmadı. anlayacağınız ergen tipli coluk cocuk sivilce tedavisi bahanesiyle bu siteye dadanmışlar yinede tercih sizin :)
sana yuzde yuz katiliyorum, ben de acaba deyip uye olup ve uyeligini sonlandirma islemi bile yok, seviyesiz ve kimseye faydasi olmayacak bi yer, chat sayfasi falan var ama konuyla alakasiz muhabbet donuyor..
uye olmayin ben de tavsiye etmem!!!!
yahu bu tür ilaçları kullanmış ve aradan 6 ay veya 1-2 sene yada 5 yıl:44: geçmiş biri yok mu hiç.onda durum nedir ?
arkadaşlar bende 2010 yılında kullandım. Yüzüm gerçekten çok kötüydü cildiyeye gidipte yüzü düzelebilen kimseyi görmediğim için umutsuzdum. O kadar vahimdiki yüzüm artık annemin ve arkadaşlarımın ısrarıyla giittim ve doktor bu ilacı verdi. sivex de verdi. iki hafta kullandım ve bir akşam yüzümü yıkadım yüzümden kabuk soymaya başladım. Yüzümü görmediğim için korkunçlugun farkında değildim. arkadaşlarım aynayı vermek istemediler. Zorla baktım ve haliyle korktum ne yaptı bu doktor diye. sabah solugu hastanede aldık. doktor böyle olacagını söyledi. okula bu suratla gidemeyecegimi söyledim. sivex si ara ara sürmemi söyledi. Burnum durduk yere kanamalara başladı. bunun sebebi ise vücudu kuruttugu için kılcal damarlrım kanıyormuş. bebanten dudaklarım için kullanıyordum bu merhemi burun içinede sürmemi söyledi ama beceremedim. daha sonra tabi bu burun kanamaları durdu. bol su tüketilmeli. ama ben bu ilacı dört ay sonra bıraktım çünkü doktor bana hiç bir şekilde kan tahlili yaptırmadı arkadaşlarımın ki mecbur tutuyordu çünkü kolesterolü yükselen arkadaşım vardı yaklaşık iki ay ara verip tekrar kullanmasını önerdi doktoru. benim ki üstün körü tutan biriydi korkudan bıraktım. şu an yüzümü merak ediyorsanız. gerçekten eski halimle değil 7 fark 1000 far bile bulabilirsiniz. ama ilk 2ay ümitsizdim sivilce çıkmaya devam ediyordu. şu an arada nadiren çıkıyor ama iz kalmıyor. diğer arkadaşlarım ise tedaviyi sonuna kadar sürdürdüler ve onlarda kesinlikle çıkmıyor. bu ilacı kullanacaksanız doktorunuzu iyi seçin. Reçetedeki korkunç yan etkiler pekte gözünüzü korkutmasın. ama hormanel olarak bir bozulma olabilir çünkü agır bir ilaç. tüylerim sanki karardı ama ondan mı bilmiyorum . hormon testi yaptırdım daha sonra ama normal çıktı. tekrar 2010 dönsem pişman olmadan kullanırım.
merhabalar.birkaç aklıma takılan sorularım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yağlı bir cildim var çok ilaç kullandım ama geçmedi öyle çok sivilcelerimde yok ama yüzüm hiçbir zaman pürüzsüz olmadı 22 yaşındayım doktorum zoretanin başlamamı önerdi yaz sonunda düşünmek için fırsatım var çok sivilcem olmadığından daha rahat mı atlatırım sizce bu süreci cildin kusması olayı beni çok tedirgin ediyor elmacık ve gıdık sayılabilecek yerlerde yogunluk olarak sivilcelerim çıkıyor çok tedirginim sizin fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?