Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Çook saol canım zaten bırakmıyacağım desteğin için çok saol Durmak yok yola devam gûzel yüzlerimiz bizi bekliyo :))

Canım sakın korkma internette yazılanlar gibi değil herkesde farklı etkiler yapıyo bana 30 mg verdi sabah 10 aksam 20 bende 58 kg 2. Ayım bitmek üzere

Son düzenleme:

en güzeli kendimize daha çok öze göstermek, bakımıızla daha çok ilgilenmek sanırım bu dönemde. bebek gibiyiz =)

Son düzenleme:
arkadaşlar belki yazılmıştır daha önce bilmiyorum ama benim bir ayım doldu bugün itibariyle, deneyimleyerek tedavimi kolaylaştıran şeylerden bahsedeceğim; avene termal su ve güneş kreminden çok memnunum, dudak için blistexinonarıcı lip balmı (hiç soyulma olmadı onun sayesinde) ve her zaman nemli bir ortam. iş yerlerinde malum hep klimalar havayı kurutuyor benim de öyle, fakat evde kalorifer peteğinin üzerine bir kase su bırakıyorum odamı nemlendirsin diye özellikle kış aylarında kuru hava ciltlerimiz için iyi değil bunu farkettim.
ve herşeyden önemlisi, şuan suratım mayın tarlası gibi olmasına rağmen aldırış etmemek hiçbişeye. mümkün olduğunca güzel ve öcenli giyinmeye çalışıyorum dikkat kıyafete gitsin diye =) ki işe yarıyor moralimi yükseltmek açsından. eğer çok rahatsız olursam bb krem sürüyorum işyerinde ama çoğunlukla boş yüzüm.
saçlar da kuruyor malum, onlar için de bu tedavi sürecini beslenme ve büyüme süreci olarak değerlendirebiliriz mesela bolca bakım maskeleri haftada bir ya da iki kez uygulanabilir. ben bephanten evigen bemiksi susam ve badem yağına karıştırıyorum. böylece tedavim bitene kadar uzarlar da belki
mesela şeftali gibi uzun sarı tüyler çıktı yüzümde ben de diyorum ki oh kaşlarım da çoğaldı seyreklerdi iyi oldu =)
böyle küçük şeyler tedavinizi kolaylaştırabilir diye düşündüm nacizane =)
hepinize mutlu haftalarr

Şimdi hemen kalorifer peteğinin üzerine bir kase su koydum dediğin gibi yazdıkların gerçekten moral oldu bana ben de bugün işe giderken fondöten sürmedim saçım salık gittim niveanın renk veren dudak koruyucundan biraz da rimel sürdüm bu süreçte kullanmıcam fondöten normalde fondöten kullanmadan işe gittiğimde ne kadar çok sivilcelenmişsini diyolar aslında yüzümün normal hali o :) arada baya fark oluyo fondötenli haliyle artık bi şey sürmeden dışarı çıkmak istiyorum blistex sordum eczanaden yoktu doktorun verdiği bir sabun vardı yüz için onu aldım temiz tutuyim diye fondötenden kullanmıcam belki çok çok nadir senin gibi bb krem olabilir ya da garnierin kalem şeklinde kapatıcısı vardı ucu roll on lu biraz daha hafif bir kaç saat sonra uçuyo hemen onu kullanırım benim daha üçüncü günüm

çok iyi yapmışsın canım =)
şu ara kendimizi şımartmamız lazım öyle ya da böyle bi şekilde güzel hissetmemiz lazım ki yoksa geçmez başka türlü zaman.
bb krem la roche kullanıyorum ben en açık rengi, kaşlarımı boyuyorum bi de rimel sürüyorum, 5 ay daha bu makyajla idare edicem artık napalım =)
ama bulabilirsen tedavinin ilerleyen zamanlarında mutlaka blistexin o küçük kutuda balmını kullan derim beni baya kurtardı o uzun süre gidiyor.

bir de aaaa suratına nolmuş seninnnm gibi tepkiler alacaksın, kulak asma dalga geç

Kızlar ben bu ilaca başladım üç gün önce fakat yemek problemimi hala halledemedim saatlerim değişiyor sürekli kahvaltı ve akşam yemeği düzenim yok çünkü doktor bana sabah 20 akşam 20 günde 40 mg verdi bense bu üç günde sadece sabah öğünlerim sonrası aldım tek kapsül onları da haftasonu 12 de içtim pzt de 12 de bugün sabah 9 da aldım 20 mg doktorun söylediğinin yarısı çünkü akşam yemeklerimin saati geç oluyor tek yaşıyorum bulunduğum yere yeni taşındım tam olarak düzenim oturmadı ben şimdi yarın bu hapı iki doza çıkarırsam yani doktorun dediği gibi sabah 20 akşam 20 yaparsam sorun olur mu bünyem alışmış mıdır düşük doza olduğundan fazla bi yan etki yapar mı akşamları geç almak istemiyorum hapı açıkcası tek yaşadığım için hala tedirginim bu ilaç konusunda sanırım akşam dozlarında özellikle aldıktan sonra beni kötü etkiler mi diye anlatabildim mi sorunumu doktora sormaya da biraz çekindim ona güvenmediğimi düşünecek burda bu konuda fikir danışabileceğim fazla kimse de yok

canım şimdi şunu söyleyeyim Allahtan söylemişsin bunu yarı doz alma doktorun dediği gibi kullan çünkü tedavimiz belli bir ay miktarı ve dozu olarak oluyo bu kadar endişe etmeeee lütfenn sen sorunları ve yan etkileri kendine çekeceksin böyle yaparak rahat ol biraz tmm mı ve sakın dozlarını ihmal etme istersen gece yarısı olsun o dozu al.
ben bazen unutuyorum mesela akşam oluyo 3 4 saat arayla alıyorum. sen o kadar da yapma da iki kere 40mg bi kerede aldım çünkü bence gün içindeki dozu tamamlamak önemli bu hapta

Son düzenleme:

yani benim yaptığım gibi olunca tedavi yarım kalmış gibi oluyor anladım artık normal dozda alıcam verildiği gibi 40 mg biraz da ağır gelirse diye çekiniyorum :) bu ilaç gözlerde tv ye bilgisayara baktığında hassasiyet oluşturuyor mu sen de gözlerim biraz yorulmaya başladı kuruluk başlıyo olabilir belki de doktora da sordum öyle bi şey yapmaz kuruluk yapar dedi sadece

bu da bu ilaçla ilgili son endişem olsun :) artık sadece gelişmeleri yazıcam sürekli kendimi dinleyince olmuyor :)

ağır gelmez kilona ve sivilcene göre vermiştir zaten doktor meraklanma yıllarca okudular okulunu :))
şimdi zaten 3. günün ve dozları yarım aldın bence sendeki yan etkiler şuan tamamen psikolojikkkk
kuruluk yapabilir gözde ben lens kullandığım için gözyaşı damlası aldım arada damlatıyorum..
şuannn evet yan etkilerini unut, kendini dinleme, her şeyi de ilacın üstüne atma belki yorucu bi gün geçirdin gözlerin yoruldu o ilaç seni iyi etmek için var 6 ay arkadaş olmak zorundasınız

teşekkür ederim gerçekten çok iyi moral veriyorsun bana sen kaçıncı aydaydın kaç mg la devam ediyosun

Benim yüzümdede 3 4 tane ufak kırmızı sivilce lekesi kaldı peeling yapıyorum ayda 1 kez yavaş yavaş izler geçiyor.İlaç genelde izleride tedavi ediyor ama dikkat et kontrollere git mutlaka çünkü bende çok tembellik,bel ağrsı bacak ağrısı yaptı.8 ay oldu ilacı bitireli hiç sivilcem çıkmadı en güzel yanıda bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…