Cnm şimdiden cok gecmiş olsun tonik kıllanma cildini yakar biodermanın mavi renkli yıkama jeli var bna onu verdi doktorşimdş aklımda olmadğı daha sonra yazarım .nemlendirici olarakta biodermasebuim hydra kullanıyorum oldukca güzel.Merhaba arkadaşlar benimde 4. ayım bitti. Allaha şükür testler normal önemli olan karaciğer enzimlerimizin durumu... Şuan 22 yaşımdayım 18 de de kullanmıştım bu ilacı doktora sordum 2. kez kullanmanın zararı olmaz mı diye 5. kez verdiğim hastalarım oluyo dedi.. inşallah benim için bu son olur.
bu ilaca başlayanlara tavsiyem dışarıdaki yorumlara kesinlikle kulak tıkamaları yok kısırlık yapıyo yok intihara sürüklüyo öyle olsaydı bu başlıkta toplanan insanlar olmaz sağlık bakanlığı yasaklardı. insanlar araştırmadan yorum yazıp milletin kafasını karıştırıyo.
ya aslında benim öyle sivilceleri kusma gibi bi durumum ilkinde de olmadı şimdi de olmadı direk söndürmeye ve deri altındaki kisti yumuşatmaya başladı.. tabi bu normal mi bilmiyorum herkesinki farklı etkide tabi :)
bebanthol merhem kullanırdım dudaklarım için ama bi doktor o çok parçalıyo fito al dedi hametan kullanan da çok oluyo, fito krem bana iyi geldi en azından sürekli parçalanıp kanamıyo artık..
bi de yüz temizleyici bioderma kullanıyorum ben tonik kullanmama gerek var mı sizce siz kullanıyor musunuz kullanıyorsanız neyi ???
teşekkürler şimdiden.. Allah hepimize kolaylık versin inşallah istediğimiz gibi pürüzsüz yüzlere kavuşuruz biran önce :)
6 gündeyim ciltteki ve saçtaki yağlanma aynı değişiklik yok sivilce kusması başladı sırtımda,ensemde,yüzümde özellikle çene bölgesinde sivilceler çıktı canımıda sıktı bunlar şu kusma dönemi ne kadar sürüyor arkadaşlar ayrıca yüzümde ve ellerimde kızarıklıklar da başladı
Arkadasım bünyen hassas belli hemn etksi baslamış. Mutlaka günes koruyucu kullanmalsn ayrıca bol bol su iç kusması cok normal ..cildin ilaca cvp veriyo yüzünü olabildğnce temiz tut ve nemlendir ve en önmlisi sabret🙏
Cnm şimdiden cok gecmiş olsun tonik kıllanma cildini yakar biodermanın mavi renkli yıkama jeli var bna onu verdi doktorşimdş aklımda olmadğı daha sonra yazarım .nemlendirici olarakta biodermasebuim hydra kullanıyorum oldukca güzel.
Ayrıca söylediklerine katılıyorum , kmse şu internetteki safsatalara inanıp ilaca baslamayı ertelemesinn😌insanların sizinle konuşurken sivilcelerinize bakmasının ne kadar moral bozucu olduğnuu iyi bilirm . İlaca baslayalı 1,5ay olmasına ragmen bndede kusma yapmadı, sadece dudak kuruması yaptı. Onun dışında 2 günde bir yağlanan saclarım artık sac derimn kuruması sayesinde yağlanmıyo😻💃💃💃🙏
Senin adına sevindim inşallah kurtulucaz bu akne belasından💌💕💃💃😇👸
kızlar merhaba bende roaccutanne da 12.günündeyim 20mg ile başladım şimdilk bir değişiklik yok sadece yüzümde kuruma ve saçımda baya baya kepeklenme dışında. 2 gün önce adet oldum klasik olarak 3-4 tane sivilce çıkardı 2 tane çıktı ve ertesi günde hemen söndü sevindim yani:) umarım ilerleyen günlerde kusma da olmaz.
ben bu tr ilçalar kullanırken hangi güneş kremlerini kullandığınızı/hagisinden memnun kaldığınızı sormak istiyorum???
adanadayım malum hep güneşli.bir de haftasonu erciyesekayağa gideceğim kar soğuğu daha da kötü eder mi acaba cildimi*? daha fazla kurutur gibi geldi :S
Kizlaar acil bi yardimm zerotaninin 2. Ayini yariladim ama ilac ellerimde baya yara yapti ustelik cok fazla burnum kaniyo en son daha demin kanadi ve bu sefer baya kanadi sizce devam ediyimmi bu ilaca cok fazla burnum kaniyo bu gunku 3. Burun kanamam
Merhaba kızlar bu başlığın açıldığı çok iyi olmuş sanırım uzun süredir devam ediyor ben de zoretanin kullanmaya başlayacağım bugün aldım ilacımı bi kaç konu var aklıma takılan yine de ben 56 kiloyum doktor bana 20mg verdi bir sabah bir akşam kullanmam için 25 yaşındayım sizce kiloma göre fazla mı reçetede yazılan yan etkilerde biraz korkuttu açıkcası sivilce problemim nerdeyse 14-15 yaşımdan beri var türlü türlü jel krem kullandım geçmedi artık iz yapmaya başladı bu sefer artık cesaretlenip bu ilacı kullanmak istiyorum şu dönemde ilaç için müsait bir dönemdeyim tavsiyeleriniz nelerdir ilaca yeni başlayanlar ya da önceden kullananlar burdan takip edelim birbirimizi destek olalım yarın başlamayı düşünüyorum ilaca
Kizlaar acil bi yardimm zerotaninin 2. Ayini yariladim ama ilac ellerimde baya yara yapti ustelik cok fazla burnum kaniyo en son daha demin kanadi ve bu sefer baya kanadi sizce devam ediyimmi bu ilaca cok fazla burnum kaniyo bu gunku 3. Burun kanamam
Merhaba kızlar bu başlığın açıldığı çok iyi olmuş sanırım uzun süredir devam ediyor ben de zoretanin kullanmaya başlayacağım bugün aldım ilacımı bi kaç konu var aklıma takılan yine de ben 56 kiloyum doktor bana 20mg verdi bir sabah bir akşam kullanmam için 25 yaşındayım sizce kiloma göre fazla mı reçetede yazılan yan etkilerde biraz korkuttu açıkcası sivilce problemim nerdeyse 14-15 yaşımdan beri var türlü türlü jel krem kullandım geçmedi artık iz yapmaya başladı bu sefer artık cesaretlenip bu ilacı kullanmak istiyorum şu dönemde ilaç için müsait bir dönemdeyim tavsiyeleriniz nelerdir ilaca yeni başlayanlar ya da önceden kullananlar burdan takip edelim birbirimizi destek olalım yarın başlamayı düşünüyorum ilaca
Canım bende başladığımda 53 kiloydum bi sorun olmaz ama ben ilk 2 ay 10mg ile başladım sonra yükseğe geçti bi sorun olcağını zannetmiyorum demek ki baya problemli cildin
yaşına kilona göre günlük 40mg doz normal canım
aklına takılanları sorsaydın daha çok yardımcı olabilirdim
1)güneş kremi ve nemlendirici kullanmayı ihmal etme
2) bol bol su iç
3) dudak kuruması çatlaması, burun kanaması, ellerde yara oluşumu, göz kuruluğu , deride kuruluk gibi yan etkileri olabilir korkma
4)dozlarını ihmal etme
5)her ay kan tahlilini muhakkak yaptır:)
6) (ender olarak bende yaşanmadı bu) asabi olabilirsin bu süreçte çevrendekileri uyar azıcık alttan almayı bilsinler:))
geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin hepimize :) sorun olursa aklına takılan şeyler elimden geldiğince cevaplarım
teşekkür ederim cevapladığın için sen bitirdin mi kaçıncı aydasın ve kaç mg kullanıyosun ? bana doktor güneş kremi yazmadı kış olduğu için sanırım ben yine de alsam mı bilemedim haftanın 5 günü çalışıyorum dışarı çıkmam gerekiyor bir de ben de ellerimde egzema var doktor onun için de krem verdi egzemalarımı coğaltır mı ? nemlendirci krem olarak şu an doktorun verdiği bepanthol ve ürederm var onun dışında bir şey alsam mı yüz temizleyici olarak bir süredir yvesrocher temizleyici ürünlerini kullanıyordum ama kozmetik ürün sonuçta her ne kadar bitkisel dense de ilacı aldığım dönemde yüz temizleyeci olarak ne önerirsin doktor bi sabun ismi verdi bitkisel adını şimdi hatırlamıyorum onaliptus gibi bir şey diğer ilaçlarla birlikte fiyatı fazla geldiği için almadım bir ara gidip almayı düşünüyorum ya da senin tavsiye ettiğin bir temizleyici var mı ve dışarı çıkarken fondoten sürsem bir şey olur mu kapatıcı olarak ne kullanabilirim ? sorular teker teker aklıma geliyor :)
ahh ah. lanet olsun şu hapa ya.. tamam sivilceler geçsin diye kullanıoz ama ellerim dudaklarım feci. e tabi yüzüm de öyle biraz. 2. ayım bitti. bilmiom valla kullansam mı kullanmasam mı.. 1 hafta oldu neredeyse haplar biteli. nasıl sevinçliyimmmm anlatamam dudaklar nemlendi şükrediyorum rabbime. yani kuruttu sivilceleri evet ama bende kurudum bittim. dudaklara hametan kullanıyorum ellere de ürederm. üredermin bi işe yaradığını söyleyemem ya da ben fark etmedim. zaten günde 1.5-2 lt su devam. dudaklar feci ama, bi de kış ayı olunca felaketttttedavi 6 aylık ama ben yolun başında vazgeçmeye başladım. saçlar kurudu tabi, ayaklarım falan. kilo kaybını buna bağlayamam ama kilo da verdim, nasıl verdiğimi bende bi bilsem.. zaten prospektüste tüm hastalıklar var kalpten tut psikolojiye kadar. böööööyle garip, lanet bi hap ama saolsn iltihaplı sivilcelerimi geçirdi... (zoretanin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?