ben roaacutane kullaniyorum
göz kurulugu bendede var
bunun icin damla aldim ve cok iyi geldi
dene istersen
cok rahatlatiyor
Cnm seni kaşındıran şey kepekler, şöyleki ilaç saç diplerini kuruttuğu için derin soyuluyo yani kepekler dağılıyo dağıldıkçada kaşıntı yapıyo bndede kaşıntı oldu susam yağı ve badem yağını karıştırığ saçına sür 2 saat beklettikten sonra yıka iyi gelecektir. Hadi bakalım
Cnm sen naptın ya ilk gttğnde doktorun sana karaciğerinin yağ oranıyla ilgili test yaptırması lazımdı. Bende 20-20-20 günde 60 mg alıorm 62 kg ym kilo basına 1 mg yani. Hiç senin gibi kullananı görmedim . Kesinlikle doktorunu değiştr. Yani etkileri yasaman normal ama karaciğer testine bakmadan ve doktor yazmadan ilac almamalısn..ve dudaklarına hametan isimli kremi yüzünede bepanthol kullanmalıdın bol bol (günde 2lt ) su içmeni tavsiye ederim
bayanlar 8 seneyi aşkın akne problemim var.. dönem dönem cok iyi hale geldi yüzüm fakat genel olarak akneden bir türlü kurtulamadım
tetradox ve azax tedavileri tretin ve imexle desteklenen tedaviler fayda etmedi.. bugün zoretanin kullanmaya başladım. doktorum roaccutane ile aynı etkileşime sahip ilaç oldugunu söyledi. roaccutane ile ilgili olumsuz görüşler alıyorum arkadaslarımdan ama cokta gözle görülür bir yan etki görmedim kimsede.. bilemiyorum acaba varmıdır..
uzatmadan zoretanin kullanımının 1. günündeyim.. kullanan arkadaslar yada kullanacak olanlar buraya yazarsanız sevinirim....:1hug:
bn bu ilacı kullanıyorum ve dudaklarım çok kötü çatlıyodudaklarım için ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar bu ilaca başlamayı düşünüyorum saçımda ve yüzümde aşırı yağlanma var bu ilaç ciltteki - saçtaki yağlanmayı yok ediyor mu ?[/QUOT
zoretanin akne tedavisinde kullanılan bir ilaç cildinde saçında yağlanma sorunu varsa önce bir doktora git istersen cildindeki yağlanmanın sivilceyle bi ilgisi yok, yani akne problemin yok anladığım kadarıyla. Dediğim gibi ilk önce bir cilt doktoruna görün o zaten sana gerekli bilgiyi ve uygun görürse ilaç verecektir ama dediğim gibi zoretanin akne tedavisinde kullanılan bir ilaç...
zoretanin akne tedavisinde kullanılan bir ilaç cildinde saçında yağlanma sorunu varsa önce bir doktora git istersen cildindeki yağlanmanın sivilceyle bi ilgisi yok, yani akne problemin yok anladığım kadarıyla. Dediğim gibi ilk önce bir cilt doktoruna görün o zaten sana gerekli bilgiyi ve uygun görürse ilaç verecektir ama dediğim gibi zoretanin akne tedavisinde kullanılan bir ilaç...
Benimde 1. Ayım haftaya salı biticek bende eğer bu ilaca başlayacak birileri varsa ilacın bana yaptığı etkilerden bahsetmek istiyorum . İlk olarak şunu söyleyeyim herkes bir çok yan etki sayıyor ( yüz kuruması burun kanaması vb) bunların hepsi sizde çıkıcak diye bir şey yok. İkincisi o kadar korkulucak bi ilaçda deil . Bu ilaç insanın bünyesine ve yapısına bağlı olarak herkeste farklı yan etkiler yapabilir . Benim de herkeste olduğu gibi dudağım ve yüzüm kurudu ama abartılıcak gibi de değildi. Yüzümde yine herkeste olduğu gibi derinin altındaki sivilceleri çıkartıyor. İlk baslarda gözde yanna ve yüz kaşıntısı ve özellikle ben saç kaşıntısı yaptı ama daha sonradan geçiyor. Siyah noktalara da iyi geldi bende açıkçası . Ben 30+10. Kullanıyorum tavsiyem bu ilacı kullanırken yağlı yiyecek yemeyin çünkü kolestırolu artıyormuş . İnşallah bu ilaçtan sonra yuzlerimiz bebek gibi olurr 😊. Herkese sabır diliyorumm inşallah yardımım dokunur ☺️
Moral için çok teşekkürler canım. İnternetten baktığım resimler aşırı sivilce problemleri olanlara aitti. Benimki onlarınki kadar çok değil, onlarda fayda ettiyse bende de eder herhalde diyorum avuntum bu oluyor. 1 Hafta oldu ilk hapı alalı, şimdilik hiçbir sıkıntım yok biraz dudak kuruması haricinde. Çoğu kişi birkaç sene sonra sivilcelerin tekrar çıktığını söylüyor, ondan korkuyorum ya.
Evet canım destek çok önemli bence ya. Çünkü bu insanın psikolojisini çok etkiliyor. Biriyle konuşurken falan sanki sürekli sivilcelerimi inceliyormuş gibi geliyor. Cildi güzel olan birine nasıl hayran kalıyorum anlatamam
arkadaşlar bu ilaca başlamayı düşünüyorum saçımda ve yüzümde aşırı yağlanma var bu ilaç ciltteki - saçtaki yağlanmayı yok ediyor mu ?
65 kiloyum günlük doktor 20+20 olarak zoretanin ve dudaklar içinde hametan yazdı ilacı kullanmaya yarın başlayacağım umarım sivilcelerden ve yağlanmadan kurtulurum
ciltte,saçta yağlanma ve akne sorunu var akne için tetradox kullandım 9 ay boyunca 1 ay önce bıraktım tetradoxu tekrar sivilceler çıkmaya başladı o yüzden doktoruma bu zoretanin i vermesini isteyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?