- 13 Ağustos 2016
- 26
- 4
- 1
- 55
- Konu Sahibi 123merve321
Siz ve eşiniz ortak karar vereceksiniz tabikiAma buna benim karar vermem gerekiyor değil mi , eşimin ailesi değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ve eşiniz ortak karar vereceksiniz tabikiAma buna benim karar vermem gerekiyor değil mi , eşimin ailesi değil.
Tabiki haklısınız. Keşke imkanlar elverişli olsada hiç bir bayan çalışmasa. Bende sürekli çocuğumla olmak isterim. ama hayat şartları bizleride çalışmaya zorluyor. Aslında çalışan bayanlar erkeklerin gözünd daha bir favori oluyor bana göre. Evhanımı olsaydım bana bakış açısı daha bir farklı olurdu. Mesela ehliyetim var benim. Bir pikniğe giderken arabayı ben sürerdim. O bile eşimi mutlu ederdi. Yani ayakları üstünde duran bir bayansanız çok şanslısınız. Sizde öylesiniz aslında. ama tek sorununuz eşinizin ailesi ile olan ilişkiniz. Sanırım sizde çalıştığınız için o eski ev kızları gibi boyun eğmek istemiyorsunuz ailesine. Oda ailesine samimi davranmadığınız için sizi mutlu etmiyor. Artık bir taraf bir alttan almayı bilecek yoksa bu denklem çözülemez.Devlet bu hakki veriosa neden kullanmayalim ki.cocuk için her saatin önemi var bence.butun kişilik yapisi o bi kac senelik zaman zarfinda gelişiyor.değmez mi ?
Babanızla annenizle arası nasıl eşinizin? Kavgamı etti onlarla?Saygisizlik yapmadimki sadece samimi davranmadim.ama o adam telefonu ailemin yuzune kapatti babam a tehditler savurdu babamin üstune yürüdü ...
Ailem şiddet vb konularda benim yanimda durdu onlara ezdirmedi diye aileme cok ofkeli.onlar bana destek oldugu icin bu kadar cesur davranip ayri eve ciktigimi falan sanio ama herşey tamamen kendi irademle gelisti.bu yuzden onlara düşman olduBabanızla annenizle arası nasıl eşinizin? Kavgamı etti onlarla?
Yani aileniz sizin ayrı eve çıkmanızı istemedimi? Eşinizle birlikte oturmanızı istedi sizmi ailenizi dinlemediniz?Ailem şiddet vb konularda benim yanimda durdu onlara ezdirmedi diye aileme cok ofkeli.onlar bana destek oldugu icin bu kadar cesur davranip ayri eve ciktigimi falan sanio ama herşey tamamen kendi irademle gelisti.bu yuzden onlara düşman oldu
Onlar tamamen bana birakti.Yani aileniz sizin ayrı eve çıkmanızı istemedimi? Eşinizle birlikte oturmanızı istedi sizmi ailenizi dinlemediniz?
Acaba sizde ailenize çok bağlısınızda oda sizi kıskandığı için ailenize cephe almış olabilirmi? Birde ayrı eve çıktığınızı söylüyorsunuz hemde çalışıyorsunuz e 2 aydır çocuğunuza kim bakıyor kreşemi verdiniz?Onlar tamamen bana birakti.
Şimdilik annemçocuğa kim bakıyor şuan?
Bende sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Suçluyu bulmaya çalışan falan yok.Senin konunu anlamadan dinlemeden yorum yapmıyorum ben. Bak 20 sayfadır senin bu konun konuşuluyor herkes atıp tutmuş. Boşan boşan deniliyor başkada birşey denilmiyor ama yapılan yorumlara dikkat et hikayeni bilmeden yazıp çiziyorlar. Ben burda hakim değilim birşey değilim. Sorduğum sorulardan yola çıkıp size yol göstermek isterim. Ama dersenki sağol eksik kalsın yorumun birdaha soru sormam.Ya arkadaşlar ben derdimi anlatip bi çözum aramaya calisiyorum ,kafam netleşsin istiyorum ama bunun yerine coğu kişi suçluyu belirlemeye calişio.
Şimdilik annem
konuya vakif olup öyle yorum yapmak istemenizi anliyorum ama inanin her ayrintiyi anlatacak olsam yuzlerce sayfa lazim ve sanirim buna gücüm yok.sizin sordugunuz sorulari ben kendi icimde defalarca sordum ama biryere varamadim.herseyi bir kenara birakip artik ne yapabilirim die düşunmeye başladimBende sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Suçluyu bulmaya çalışan falan yok.Senin konunu anlamadan dinlemeden yorum yapmıyorum ben. Bak 20 sayfadır senin bu konun konuşuluyor herkes atıp tutmuş. Boşan boşan deniliyor başkada birşey denilmiyor ama yapılan yorumlara dikkat et hikayeni bilmeden yazıp çiziyorlar. Ben burda hakim değilim birşey değilim. Sorduğum sorulardan yola çıkıp size yol göstermek isterim. Ama dersenki sağol eksik kalsın yorumun birdaha soru sormam.
Ozaman kalbinizin sesini dinleyeceksiniz ne diyim. 3 yılı en başından en sonuna doğru bir film şeridi gibi gözünüzün önüne getirin. Yaşadığınız güzel anıları ve kötü günleri tartın biçin ve bir karar verin. Ben ilk konuyu açarkenki yazdıklarınıza bakarak size çok hak vermiştim ama konular detaylanınca eşinizede çoğu yerde hak verdim bu anlamda lütfen kusura bakmayın. Bizler burada kendi hayat tecrübelerimizdn yola çıkarak sizlere yardımcı oluyoruz belki ama bana kalırsa bence siz uzman bir aile trapistine başvurun. Onlar sizi daha iyi yönlendirecektir. Hatta eşinizle birlikte gidin.Bunları dönem dönem 6 ayda bir yapın. Baktınız hiç bir düzelme yok ozaman boşanma bir çare olabilir diye düşünüyorum.konuya vakif olup öyle yorum yapmak istemenizi anliyorum ama inanin her ayrintiyi anlatacak olsam yuzlerce sayfa lazim ve sanirim buna gücüm yok.sizin sordugunuz sorulari ben kendi icimde defalarca sordum ama biryere varamadim.herseyi bir kenara birakip artik ne yapabilirim die düşunmeye başladim
Durum varsa imkanin elveriyorsa devlette iki sene ucretsiz izin hakki vermisse kullanilir diyorum ben de. Bosver dogru yoldasin anlamayacaklar seni ama bi cocugu anneden baska kim daha iyi dusunebilir ki.Devlet bu hakki veriosa neden kullanmayalim ki.cocuk için her saatin önemi var bence.butun kişilik yapisi o bi kac senelik zaman zarfinda gelişiyor.değmez mi ?
Çözüm ?E 2 aydır annen bakıyor. Ailen farklı şehirde yaşıyor demiştin. Sen evden ayrılarak param parça aileler oluşturduğunun farkındamısın? Başka kız kardeşin varmı? babanın 2 aydır yemeğini kim yapıyor eşin yalnız yaşıyor. Siz anne kız ayrı yaşıyosunuz Ohoo oo param parça 3 aile. Allah yardımcınız olsun ne diyim.
teşekkurlerOzaman kalbinizin sesini dinleyeceksiniz ne diyim. 3 yılı en başından en sonuna doğru bir film şeridi gibi gözünüzün önüne getirin. Yaşadığınız güzel anıları ve kötü günleri tartın biçin ve bir karar verin. Ben ilk konuyu açarkenki yazdıklarınıza bakarak size çok hak vermiştim ama konular detaylanınca eşinizede çoğu yerde hak verdim bu anlamda lütfen kusura bakmayın. Bizler burada kendi hayat tecrübelerimizdn yola çıkarak sizlere yardımcı oluyoruz belki ama bana kalırsa bence siz uzman bir aile trapistine başvurun. Onlar sizi daha iyi yönlendirecektir. Hatta eşinizle birlikte gidin.Bunları dönem dönem 6 ayda bir yapın. Baktınız hiç bir düzelme yok ozaman boşanma bir çare olabilir diye düşünüyorum.
Bizde ki meşhur cümle de ; annemi mutlu etmezsen seni mutlu etmem :) ha bi de benim kalbime giden yol midemden değil annemden geçior :) yani eş olarak tüm gorevlerini dört dörtlük yapsan bile bunun hicbi önemi yok