Zorla çaliştirma ! Paraya tapan bir aile

Bole geri kafalı cahil bir baba ne kadar ilgili olursa olsun ilerde bu kafayla cocugunun gelecegini etkileyecek yanlış kararlar alabilir en iyisi ayrilik gibi görünüyor allah yardımcı niz olsun

• Beğen
Reactions: anu
Şu çocuğum babasız büyümesin diye boşanmak istemiyorum un modası geçmedi mi hala?
Hadi şimdi çocuk var çocuk olmadan önce adamın ne mal olduğunu göremediniz mi e gördünüz bile bile de çocuk yaptınız.
Bazı kadınlar böyle pislik adamları seviyor köle olmak içten içe hoşlarına gidiyor başka bi açıklama bulamıyorum ben artık.

• Beğen
Reactions: anu
Şu çocuğum babasız büyümesin diye boşanmak istemiyorum un modası geçmedi mi hala?
Hadi şimdi çocuk var çocuk olmadan önce adamın ne mal olduğunu göremediniz mi e gördünüz bile bile de çocuk yaptınız.
Bazı kadınlar böyle pislik adamları seviyor köle olmak içten içe hoşlarına gidiyor başka bi açıklama bulamıyorum ben artık.
Bir baba neden cocugunu kacirirki? Size acimi vermek istediki? Birde kacirildigi yrrden nasil buldunuz?

canım bizim konularımızda birbirine benziyor benim eşimde çok cimri ve anneci önceden çok iyiydiler ben işten ayrılınca sürekli azarlamaya basladılar bebegim küçük calışamıyor bana etmediklerini bırakmadılar senin gene işin varmış bebeginede bakıcak biri varsa hiç durma ayrıl bende 3.5 senelik evliyim dogum yaptıgımdan beri 1.5 senedir hayatım kabus gibi bebegime bakan olsa bir dakka durmam ama 1.5 sene daha beklemem gerek bebegimi kreşe verip çalışcam zor sabrediyorum :/

Benim yaşadıklarım da seninkinin çocuksuz versiyonu.
Kaç kurtar kendini, iyice ezip delirtecek bunlar seni :KK43:
Anlıyorum eşinden de ayrılmak zor ama gerçekten, hep söylüyorum dışarıda güzel bir hayat var.
Çalışıyorsun, dilediğin gibi gez dolaş bebişinle. Ananesi ve dedesiyle huzurlu bir çocukluk gecirsin

paraya tapmak nedemek aciklarmisiniz? Merve hanim esiniz kazandigi paralari ney yapiyordu? Siz kazandiginizi ney yapiyordunuz? Bu para muhabbeti esinizle aranizdami oluyordu yoksa ailesiyle aranizdami?

Ya kadin kendisi soylemis kocasinin paraya taptigini basligida mi okumuyorsunuz, niye sindirmeye calisiyorsunuz bu kadin daha cok ezilip mutsuz olunca, huzursuz ve gergin cocuk yetistirince hosunuza mi gidecek?

Konu sahibi bence geri adim atma kocanin ne sevgisi ne saygisi var cocugun da oyle bi insan olsun ister misi

Ya sacma sapan yorum yapip kadini gaza getirmeyin bosansin diye. Bir erkek evlat icin baba olmaz olurmu ya. Yarin kiz gibi buyur pisirigin teki olur cocuk.

sağlam avukat bul yaşadığın herşeyi anlat. o adamdan nafaka tazminat dibine kadar al
paraya tapmak nedemek aciklarmisiniz? Merve hanim esiniz kazandigi paralari ney yapiyordu? Siz kazandiginizi ney yapiyordunuz? Bu para muhabbeti esinizle aranizdami oluyordu yoksa ailesiyle aranizdami?
şöyle açiklayayim.ailede kiyas var.kizkardes calisiyor evi arabasi var ya bi an önce biz de onlar gibi olmaliyiz hirsiyla birak lüks olan şeyleri temel ihtiyaclari bile kisitliyorlar.örnek vereyim : bebeğim tam kiş aylarinda emeklemeye başlasi ve eşimin geliri iyi olmasina ragmen sirf para gitmesin die dogalgaz baglatmadi.cocugum bütun bi kişi tek bir odada elektrikli soba ile gecirdi.bak eger durumumuz olmasa hic sıkıntı değil ama varken bu gibi şeyler yaşamak inan cok zor.zaten cocuk olmadan önce ben boyle bi istekte bulunmamişim cocuk olunca istemişim o kayinvalide olacak kadin da oğlum durumunuz varken neden cocugun kişin hasta olsun demek yerine kalkmiş bana herkes kaloriferli evde mi oturuyor diyor !

Benim yaşadıklarım da seninkinin çocuksuz versiyonu.
Kaç kurtar kendini, iyice ezip delirtecek bunlar seni :KK43:
Anlıyorum eşinden de ayrılmak zor ama gerçekten, hep söylüyorum dışarıda güzel bir hayat var.
Çalışıyorsun, dilediğin gibi gez dolaş bebişinle. Ananesi ve dedesiyle huzurlu bir çocukluk gecirsin
Ben ne ailemde ne cevremde boyle insanlar tanimadigim icin bi tek beni buldular saniodum , demek türevleri varmiş :KK43:

Ben torunlarinin soguktan hasta olmasini isteyecek kadar kotu niyetli bir babanne yada bir baba olcagini hayal dahi edemiyorum. Siz ciddimisiniz

Daha önceki yorumum da daha ayrintili acikladim ama kisaca bazi nedenlerden dolayi memleketine gitmek istemedim alip oraya goturdu mecbur kalir giderim die.
Ben o yorumunuzu okudum ama hayatinizdaki bazi detaylari burada anlatmadiginiz icin yanli yorumlar yapiyoruz. Ornegin o bazi nedenleri aciklayabilirmisiniz. Esinizin memleketine neden gitmek istemediniz

Ya sacma sapan yorum yapip kadini gaza getirmeyin bosansin diye. Bir erkek evlat icin baba olmaz olurmu ya. Yarin kiz gibi buyur pisirigin teki olur cocuk.
Su "kız gibi büyümek"tabiri kadar iğrenç bi tabir yok cinsiyetcilikte.Bu tabirle tehdit edilen dalga geçilen erkek cocukları,bugünün kadınlarını döven "saçı uzun aklı kısa" "eteği uzun aklı kısa"diye kadını aşağılayan erkeklerdir.Siz evladinizi bu tabirle büyütüyorsunuz vay çocuğun haline!

Su "kız gibi büyümek"tabiri kadar iğrenç bi tabir yok cinsiyetcilikte.Bu tabirle tehdit edilen dalga geçilen erkek cocukları,bugünün kadınlarını döven "saçı uzun aklı kısa" "eteği uzun aklı kısa"diye kadını aşağılayan erkeklerdir.Siz evladinizi bu tabirle büyütüyorsunuz vay çocuğun haline!
Kusura bakma arkadasimda bende Nese hanima katiliyorum. Erkegin mizaci ayri kizin ayri. Erkek cocugun babasiyla bogusmasi bile ona dogasinda olmasi gereken duygulari katar aksi durumda kiz gibi konusan kulaginda kupelli hibbiler gorur toplum

Kusura bakma arkadasimda bende Nese hanima katiliyorum. Erkegin mizaci ayri kizin ayri. Erkek cocugun babasiyla bogusmasi bile ona dogasinda olmasi gereken duygulari katar aksi durumda kiz gibi konusan kulaginda kupelli hibbiler gorur toplum
Kız gibi konusani hic gormedimde kulaginda kupe hippi kılıklı erkek,kendini erkek sanan "masaya yumruğu vurur yeri inletirim"tipi maçolardan katbekat daha iyi daha erkek onu bilir onu soylerim .Ayrıca etrafimda babasiz büyüyen kyzenlerim var hiç onlarda oyle yok pısırıkmış yok bilmem neymiş bi durum görmedim hatta tam aksi kadın meclisinde büyüdüğü için kadinın ahlakını taşıyorlar ar edep duyguları daha fazla.Erkek baba ile bogusunca doğası gereği olması gereken duygular nasıl tetikleniyor bana açıklar mısınız?ozellikle "doğası"kelimesini

Bana katildiginiz icin tesekkurler. Musade ederseniz o dogasi kismini ben acikliyim. Bizler erkek cocuklarimizi maco erkek olarak yetistirmiyoruz gayet tabii. Ama gunumuzde kizlar erkek olmus erkeklrr kiz. Kim ne belli degil. Kisilik sorunu yasayip sonradan dönmeler yokmu toplumda. Adam gibi adam bir erkek olsun tek gayemiz. Ayrica yapilan istatistiklerde cocuklarda suc orani anne babasi ayri cocuklarda en fazladir bir arastirin isterseniz

Doğa denen şey zaten özünde var olandır, yani siz çocukları kız erkek diye ayri doğalari var diyerek farklı muamele ile büyütürseniz, kız her ortamda kendini ezik konumda görürken erkek de ben erkegim diye gereksiz bir egoya bürünür
Önemli olan nitelikli insan yetistirmek, kız erkek ayırt etmeksizin!

Back
X