Zorla çaliştirma ! Paraya tapan bir aile

herşeyde şu çocukları bahane etmeyin allaşkına. yok babasız büyümesin yok kıyamıyorum bilmem ne. adam ve ailesi seni insan yerine koymuyor seni bankamatik gibi görüyor seni tartaklıyor, sen hala acaba suç bende mi? ilgili bir baba demişsin de çocuğu bile kaçırmaya teşebbüs eden babanın neresi ilgili pardon? emzikli bebeğin anneden alındığı nerde görülmüş?? iyi, kıyamıyosan babasıyla büyüsün. sen de yanlarında iki kuruşluk degerin olmadan bitki gibi yaşar gidersin.

Cocugunuzu yine sizden kacirir korkusuylami 2 aydir sadece 1 kez gorusturdunuz? Ama sizdede suc var cocugunu gormeye esinizinde hakki var. Kaciramaz korkmayin. Hangi devirde yasiyoruz. Karakola sikayet edersiniz korkmayin. Zaten ne geliyorsa basimiza hep korkmaktan geliyor. Anladigim kadariyla sizin esinizlecokta sorununuz yok. Esinizle barisip tayininizi ailesinden uzak bir sehire isteseniz olmazmi? Onlarla ayni sehirde yasamamis olursunuz. Inanin boylesi daha iyi olur. Burdaki cogu arkadas bana kizacak ama cocuk icin bir baba olmazsasa olmaz. Kisiligini onemli olcude etkiler. Ona sekil verir. Gruptaki arkadaslar bosandiktan sonra babasi yine gelir gorur diyor ama bakin bende oyle olmadi. Yeni esi beni kiskandi ve babasi birdaha gelmedi. Cocugumu babasiz buyuttum. Ayrica soyle dusunun. Siz esinizi anneci diye elestiriyorsunuz babasiz yetistirdiginiz cocugunuzda yarin anneci olacak ve ayni seyleri oda esine karsi yasiyacak. Insallah boyle seyler yasamazsiniz
Ayri şehirlerdeyiz zaten,ordan bile karişiolar ayni şehirde olsak bi dakka duramazdim.

Lütfen kimseye yok dayağı hakediyorsun yok hırpalanmayı hakediyosun yazmayalım. Kadın derdini anlatıyor. Belliki psikolojik işkence yapmışlar zaten ona tüm bunları hakettiğine inandırılmış. Bizim ona destek olup kimsenin dayağı haketmediğine inandırmalıyız. Konu sahibi hakettiğini düşündüğü için şu zamana kadar susmuş. Şimdi bir adım atıp ayrı eve çıkmış. Karar vermek için biraz cesarete ihtiyacı var. Lütfen yapıcı yorumlar yapalım. Kimsenin içinde bulunduğu durumu aile yapısını bilemeyiz. Sadece burada yazılanlarla da yargılamamalıyız.

Kadın kendi dayağı hakettim işte yazmış.
Kadınlar dayağı hakettim kafasından bir çıksın önce. Kadınlarımız o kadar koca sevdalısı ki, adam boşanmamak için gel ayağımın altını öp dese yaparlar. Değer mi yani , bu kadın "koca sevgisi" için kölelik yapıyor değer mi? Ne kocaymış arkadaş!!!!

Şöyle heriflere kendinizi ezdirmeyin nolur. Konu sahibesi hem aşağılanıyor hem bu p.çe ve ailesine parasını kaptırıyor....ben olsam tek kuruş vermezdim. Bu ailenin bu kadına tek iyiliği olmuş, o da çalışmaya zorlamak yoksa bu kadın şimdi maddi ortada kalacaktı.

Eger ayrilmayi dusunmuyosan o zaman olabildigene ailesinden uzak durmaya calis baska cozum yok gibi

Cocugunu gormek için bile gelip alayim demiyor da getir seveyim diyor
Gidince de agzina geldiği gibi suclamalarini yapıyor
Nedense hep kadin suclu erkekler sütten çıkma ak kaşık !
Cocugunu gormek istiyorsa gelip alır sabah alir aksam.getirir
Sen tek bir adim atma
Yuvami bozmami istemiyorsan, bana saygi duyacaksin, maasima dokunmayacak, erkek olup evini adam gibi gecindireceksin yoksa ben seni adam saymam diyecek resti cekeceksin!
Adam.evladini gormek icin bile kılını kıpırdatmadan ayagima getirilsin istiyor
Okumaktan içim şişti

Allah yardimcin olsun. Cok zor bu isler. Ben de sizinle hemen hemen ayni konumdayim. Beklemedeyim. Ne beni ne cocugunu ariyor. Ben o kadar dogumda hastane kosekerinde sinir krizi gecirdim bana misin demedi. Babasi hastalandi salya sumuk oldu. Bizde de sorun babasi. Hep oglunu yonlendiriyor ve her isimize karisiyor. Evladim 5 aylik soyle rahat rahat kucagima alip sevemedim. Hep bi sorun. Eger kendini toparlamazsa bitsin. Yoksa cok zor. Evladinin onunde ezilmek de var.

Sadece ilk mesaji okudum . Bastan sona kadar suclusun.Suclusun bu adama cocuk dogurmak bile kabahatlerin en buyugu. Tek dogru kararin ayrilmak. Babasiz buyusun babaannesiz buyusun mumkunse baba tarafınin sesini bile duymadan buyusun. Artik kendine gel anne oldugunu hatirla kocani def et cocuguna ada kendini. Cocuga duskun degil bunu kafandan sil cocuga duskun adam cocugu alip kacirir mi ?

Allah yardimcin olsun. Cok zor bu isler. Ben de sizinle hemen hemen ayni konumdayim. Beklemedeyim. Ne beni ne cocugunu ariyor. Ben o kadar dogumda hastane kosekerinde sinir krizi gecirdim bana misin demedi. Babasi hastalandi salya sumuk oldu. Bizde de sorun babasi. Hep oglunu yonlendiriyor ve her isimize karisiyor. Evladim 5 aylik soyle rahat rahat kucagima alip sevemedim. Hep bi sorun. Eger kendini toparlamazsa bitsin. Yoksa cok zor. Evladinin onunde ezilmek de var.

Sizin de olsun. Üzüldüm size inşallah her şey düzelir.

Yahu bu erkeklere ne oldu çözemedim gitti. Bu ne anakuzuluğu? Yok mu sorumluluk sahibi, aile babası gerçek erkek???

Sizin de olsun.
Yahu bu erkeklere ne oldu çözemedim gitti. Bu ne anakuzuluğu? Yok mu sorumluluk sahibi, aile babası gerçek erkek???
Kadınlar is hayatında aktif olunca, erkekler elini sorumluluklardan çektiler
Yani eskiden annelerimiz ev hanımıydı, sadece evle ve biz cocuklariyla ilgilenirlerdi. Simdi ise çalışıyoruz ama erkekler evdeki tüm sorumlulukları annelerimiz gibi alalım fakat maddi anlamda da onlara destek olalım istiyorlar. Daha ezikler, kendilerini yetistirmiyorlar. Bir işi varsa "tamam ben oldum " moduna giriyorlar, ilerlemek gibi bir çabaları yok. Emek vermeden yemek yemek istiyorlar.

emzikli çocugu alip memleketine götürdü diyorsunuz böyle mi ilgili bi baba? lütfen kendinize biraz zaman ayirip daha dikkatli düsünün hem kendiniz hem çocugunuz için.

Sizin de olsun. Üzüldüm size inşallah her şey düzelir.

Ailemin yanina geldigim gece cok kavga ettik. En son ailemi aradim. Gece cikip geldiler . farkli ilde. Sabaha karsi beni ve cocugumu aldilar. O kadar kotu olduk ki birbirimize zarar verebilirdik. Yavrumun karsisinda bagira cagira sesimiz cikti. Delirecek gibi oldum. Ben esime karsi cok kanaat ehli davrandim. Fakat kiymet bilmedi. Babasinin laflarina bakti. Simdi hasta Babasi. Allaha havale ettimm fakat gul gibi evliligim cahiller yuzunden yiprandi ve bitme noktasinda.

Cocugunu gormek için bile gelip alayim demiyor da getir seveyim diyor
Gidince de agzina geldiği gibi suclamalarini yapıyor
Nedense hep kadin suclu erkekler sütten çıkma ak kaşık !
Cocugunu gormek istiyorsa gelip alır sabah alir aksam.getirir
Sen tek bir adim atma
Yuvami bozmami istemiyorsan, bana saygi duyacaksin, maasima dokunmayacak, erkek olup evini adam gibi gecindireceksin yoksa ben seni adam saymam diyecek resti cekeceksin!
Adam.evladini gormek icin bile kılını kıpırdatmadan ayagima getirilsin istiyor
Okumaktan içim şişti
Bulundugum evin adresini rahatsiz eder korkusuyla veremiorum.

Ben insafli davranip beklemede kalirsam sanirim cocugu gostermedigim icin suclu durumuna dusecegim bu yuzden pazartesi gunu ilk işim bi avukata gitmek olacak.sonrasini o düşunsun :(

Şuan beklemedeyim bir yanim bundan bi cacik olmaz bosa vakit kaybetme diyor bir yanimda biraz ayri kalalim belki pişman olur dior.ama iki ay olacak nerdeyse hic bi geri adim yok. Zaten ona gore hic bi sucu yok.aliyor aileden gazi
Peki bu "mükemmel baba" ayrı kaldığınız süre zarfında çocuğunu hiç özlemedi mi? Sizi özlemedi, sildi, görmek istemiyor diyelim, peki ya çocuğu için en yaptı bu iki aylık zamanda? Bu adam sizden çocuğunuzu kaçırabilir, kaçırmış da zaten, çocuğunu seven baba, anneye en ihtiyaç duyduğu çağlarda annesine zulüm ederek ücretsiz izninden işine döndürmez, bu adam ne seni ne de çocuğunu zerre düşünmüyor. Bencilin teki!!!

Back
X