- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
- Konu Sahibi YalnizlikPaylasilmazmis
-
Manidar cevabın için teşekkürler.Sevdiği için.
Canim karısı olarak nasıl senin görevin değil ona bi cocuk vermek:) 3 sene olmuş adam artık çocuk istiyorsa bence dogurmalisin hadi iki sene daha geçsin adam 50 yaşına gelene kadar senin hazır olmanı beklemek zorunda değil ki. Sahsen ben eşine hak verdim o yüzden ne desem sana Batar suanHakkıdır ama ondan önce bunun kararını vermek de benim hakkımdır. Benim görevim değil ona bi 'çocuk vermek'. Öyle bir mecburiyetim yok. İkimiz çocuk yapacaksak eğer benim de bu konudan emin olmam lazım. Sırf benden başka herkes istiyor diye çocuk doğuramam ki ? Diyelim ki doğurdum... Hadi ya ısınamazsam ? Çocuğa da yazık.
Top atsalar uyanmazdım Çocuktan önce. Hatta yandık ben çocuğu nasıl duyacağım,çatlar ağlamaktan diyordum. Hastaneden eve bir geldik yavrumun nefesi hızlansa uyanıyordum :) 2 saatte bir kalk emzir,hasta olunca Başında bekle evlattan başka kimseye bu kadar içten yapılamaz heralde.Hic bir zaman hazir olmuyorsun ki... Uykusuz kalacagim, hayatim degisecek, becerebilecek miyim, iyi bir anne olabilecek miyim....bir suru sorularla erteliyorsun hep. Ama o melek herseyi unutturuyor. Hormonlarin etkisiyle sen de farkli oluyorsun, degisiyorsun. Anne olmadan once ben mesela bu kadar duygusal degildim. Annelik baska birsey. Bence herkes tatmali. (Bu arada o gece kalmalari falan hic oyle zor gelmiyor anne olunca. )
Ilk hastalandigi gunu unutamiyorum ben de. Yarim saatte bir atesini olcup deftere not etmistim. Ne ise yarayacaksa:) Acemilik de var. O gece sabaha kadar uykusuz kalmistim. Ama en guzel gunlerimdi.Top atsalar uyanmazdım Çocuktan önce. Hatta yandık ben çocuğu nasıl duyacağım,çatlar ağlamaktan diyordum. Hastaneden eve bir geldik yavrumun nefesi hızlansa uyanıyordum :) 2 saatte bir kalk emzir,hasta olunca Başında bekle evlattan başka kimseye bu kadar içten yapılamaz heralde.
Bi bitmedinizçocuk yapmayacaktınız da ne diye evlendiniz?
Bi bitmediniz
Diyorum ya nenemde derdi ama artık kafa gitmişti Allah rahmet eylesinhala bu soruyu soranlar bu kafada olanlar varmıı yaa şaka gibi
üremek için mi evleniliyor sadece?çocuk yapmayacaktınız da ne diye evlendiniz?
çocuk yapmayacaktınız da ne diye evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?