Zorla evlendim...

Evlendiğin kocan şu an çok iyi bir semtte ve evde yaşıyosun o zaman nasıl 9'unda nikahın var? Kocam diye bahsetmişsin? Fazla tutarsız hikayen beğenmedim..

Tamam inandık diyelim konunuza hangi devirde kaldı böyle evlilik
Ac boşanma davası silah zoruyla mı evlisin hukuk nerde kaldı bu ülkenin avukatı var hakimi var
Maddi gücün de varmış

Tamam inandık diyelim konunuza hangi devirde kaldı böyle evlilik
Ac boşanma davası silah zoruyla mı evlisin hukuk nerde kaldı bu ülkenin avukatı var hakimi var
Maddi gücün de varmış
Ailem için evlendim babamın patronu kardeşim okuyo işten çkartmasınlar dye. Mecbur kaldm

Hadi inandık diyelim sorularıma cevap bekliyorum. Kocanla aynı lisede mi okunuz gerçekten? Kocan çok çok zenginse,babası babanın patronuysa nasıl aynı lisede okudunuz? Çok çok zenginler genelde çocuklarını devlet okuluna göndermez. Eee senin ailen zengin olmadığına göre sen devlet okulunda okumuşsundur. Peki çocuk neden sizin okulda?
Zengin aile sana senet imzalattı da senin ve ailenin fakir olduğunu biliyorlar. Tazminatı ne ile ödemeni bekliyor?
Bla bla blaaaaa?

Konunu zengin kismindan sonra okumadim konu disi yorum diye uyari almak da istemiyorum da kullanici adin biyerde kullaniyordu

Dünya da birtek senin baban mı işsiz kalacaktı ki evlendin hiç düşündün mü sen onların rahatı bozulmasın diye uğraşırken onlar seni para için bir adama sattılar resmen KB konu sahibi ama bu gerçek maalesef
Ailem için evlendim babamın patronu kardeşim okuyo işten çkartmasınlar dye. Mecbur kaldm

Özel üniverste demedim lise bu herkes puanının tuttuğu lisede okuyabilir beşiktas atatürk anadolu lisesinde okuduk. Çok zengin dedm sabancının oğluda demedim o derecede değil ailemin durumu normal fakir değiliz gayet normal geçinip gidiyoduk bi eksiğim olmadı bgne kdr zenginde değildik fakirde. Senet imzalamadm evlilik sözleşmesi gbi bişey boşanma durumunda manevi olarak 100. 000 ödemem lazm bunuda Ztn ödeyemicemi bildikleri için boşanmaya kalkmyaym dye imzalattılar ztn

ay kıyamam sana dfhskjdfhksdj yav bi git işine allasen başka yerde eğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…