- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi Karaa-sevdaa
-
Babanızın işten çıkartılması mı kötü 100.000 tl borçlanmak mı kötü?Özel üniverste demedim lise bu herkes puanının tuttuğu lisede okuyabilir beşiktas atatürk anadolu lisesinde okuduk. Çok zengin dedm sabancının oğluda demedim o derecede değil ailemin durumu normal fakir değiliz gayet normal geçinip gidiyoduk bi eksiğim olmadı bgne kdr zenginde değildik fakirde. Senet imzalamadm evlilik sözleşmesi gbi bişey boşanma durumunda manevi olarak 100. 000 ödemem lazm bunuda Ztn ödeyemicemi bildikleri için boşanmaya kalkmyaym dye imzalattılar ztn
Belirtirdi belki bursla okudum diye. Aman ne bileyim kız adı da Feriha dır belki safadagfaBurdan açık yakalayamazsın ki. Belki kız zeki bursla özel okulda okudu.
Ha ama bence uydurma :)
Var benim yorumumKonu fake olsa ne olmasa ne
Belkide gerçektir..
Bitane ciddi yorum yok
Allah yardımcın olsun canım peki o sevdigin kisi nerde o seni sevseydi belki birseyler yapardı oda sesiz kalmış belkide sen tek taraflı seviyorsundurDerdimi paylaşmak için yeni üye oldum kullanıcı adımı bilerek kara sevda koydum benzettiğin içinHerkes güllük gülistanlık yaşıyo sanıyosunuz dimi kimsenin derdi yok neler var halbuki bilmediğiniz ne hayatlar halbuki o kdr çok varki parasyla insanları esir almaya çalışan insanlar. Sizin kadar şanslı olmayı isterdim byle bişeye inanmamak güzel olurdu benm için. Bende isterdim yalan olsun keşke. Benziyo olabilir ama keşke en azından aynı olsaydı benm itiraz edicek ne güvencem var ne arkamda duran biri nede cesaretim sevmediğim bi adamla yatmak bende istemezdm. Keşke diziye benzetmeye çalişsaydm. Sadece dertleşmek istemiştim birileryle hata yapmşm beni tanımayan insanlardan beni anlamalarını beklemem yanlıştı kusura bakmayın
Ailem için evlendim babamın patronu kardeşim okuyo işten çkartmasınlar dye. Mecbur kaldm
Özel üniverste demedim lise bu herkes puanının tuttuğu lisede okuyabilir beşiktas atatürk anadolu lisesinde okuduk. Çok zengin dedm sabancının oğluda demedim o derecede değil ailemin durumu normal fakir değiliz gayet normal geçinip gidiyoduk bi eksiğim olmadı bgne kdr zenginde değildik fakirde. Senet imzalamadm evlilik sözleşmesi gbi bişey boşanma durumunda manevi olarak 100. 000 ödemem lazm bunuda Ztn ödeyemicemi bildikleri için boşanmaya kalkmyaym dye imzalattılar ztn
İstemediğiniz biri için kimse sizi zorlayamaz. Eğer gerçekten diğerini sevdiyseniz asla zengin olanla evlenmezdiniz. Devir değişti nasıl bir entrika dönüyordu da sizi zorla evlendirdiler o adamla? Saçma geldimerhaba arkadaşlar. Ben istanbulda yaşıyorum. Lisede arkadaşım vardı biri evlendiğim şuanki kocam diğeri sevdiğim adam. Sevdiğim çocuğun durumu normaldi ama evlendiğim adam aşırı zengindi ve bi şirkette babamın patronunun oğluydu beni seviyodu okuldaykende ama biliyodu sevgilim var istemiyorum onu babamla konuşmuşlar buyüzden ailem beni ayırdı sevgilimden Bu ayın 9unda nikahım vardı. Evlendim evlendiğim adam aslında herkesin istediği gbi biri aslında yakışıklı çok zengin ama sevmiyorum onu. Herşeye sahibim şuan istanbulun en güzel yerinde en güzel evinde oturuyorum para pul araba herşeyim var ama mutlu değilim bana her dokunduğunda ölüyorum başkasını seviyorum. Anlatılmaz bi duygu birini deli gibi severken hiçbişey hissetmediğin bi adamın sana dokunması çok kötü o beni sevgilimden ayırdı benimle istemediğimi başkasnı sevdğni ble ble zorla evlenmemi sağladı. Bu yüzden onu sevmeye çalışamıyorum bile Onunla aynı evde aynı yatakta olmaya katlanamıyorum. Beni çok seviyo bu yüzden ayrılmama izin vermiyo evlenirken bi kağıt imzalattılar bana ayrılmam durumunda tazminat ödicekmişim ayrılamıyorum kimseye anlatamıyorum bunları herkes normal bi evlilik yaptğmı sanıyo kmseyle paylaşamıyorum size içimi dökmek istedim ne yapıcam nasıl dayanıcam ona hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?