Zorla evlendim...

Allah yardımcın olsun.
Bırak çıkarsalar dı babanı işten. AÇ MEZARI YOK,GENÇ MEZARI VAR.

Yazık olmuş sana ve geleceğine...

Babanızın işten çıkartılması mı kötü 100.000 tl borçlanmak mı kötü?
Babamın işten çıkartılmasından korkup evlendim demişsin eee şimdi de sen durduk yere borçlanmış oldun boşanırsan.
Baban işten çıksa başka iş bulamaz mıydı? Pek ala bulabilirdi.
Kusura bakma nereden tutsak elimizde kalıyor.

Ya buna benzer bi konu daha vardi burda. Evde asansorler, kocasi konu sahibi uyurken baska bi kadinla mi ne birlikte olmustu hatta evde :)
Sonra itiraf etmisti sacma sapan odev miydi araştırma miydi her neyse.
O muhtesem evinden bi kosenin fotografini cek at bakalim buraya kullanici adini yaz kagida o da gorunecek sekilde yalan misin degil misin anlayalim :)

Uzulme canim kendini benim yerime koy kocamla kiz kardesim kacti... Biri kocam biri kardesim.... Benim sucum neeeeğğ!!

Ne hayatlar var ya
Şuan o kadar para içinde yaşıyorsan, tazminat paranı biriktir boşan, hem belki sevdiğin çocuk evlendiğin adam kadar zengin olur tazminatı ödemene yardımcı olur

Konu fake olsa ne olmasa ne
Belkide gerçektir..
Bitane ciddi yorum yok

Patronun oğlu, babanın işten çıkartılma tehditi, boşanmaya kalkarsanız tazminat ödeme durumu çok saçma bunlar..
Adam evlilik sözleşmesi yapsa anlarım boşanma durumunda malını mülkünü korumak adına ama borçlandırmak da neyin nesi, gerçekçi gelmedi doğrusu..

Allah yardımcın olsun canım peki o sevdigin kisi nerde o seni sevseydi belki birseyler yapardı oda sesiz kalmış belkide sen tek taraflı seviyorsundur

Bana da pek inandirici gelmedi ama ustte bi arkadasin yorumu gibi onceden de bu tarz bi konu acilmisti. Sonradan aciklamisti yalan oldugunu. Arkadasin dedigi gibi madem oyle. Mukemmel evinin bir kosesinde bir kagida kullanici adini yaz ve fotograf cek.

Sorma kardeş bende çok dertliyim. Bende kocamla bir haftada tanışıp evlendim. Bursa'ya gelin gittim ama kv beni istemedi. Şimdi de kaynın evleniyor. Eltim de tam kvnin istediği hatta benim kocişime düşündüğü kız. Ben de Konak'ta yaşıyorum ama ne fayda

Kizlar bir konu vardi kiz 18 yasindaydi sevgilisinden hamile kaliyordu. Sonra annesi depresyondaydi kopek tasmasiyla intihar ediyordu eli havada asili kaliyordu yuzukleri falan cok guzel anlatmisti senaryo demistik kiz annesinin otopsi raporunu atmisti olum sekli falan ayniydi. Bir olaya senaryo falan derken aklima hep o konu gelir

tamam işte işten atılmasın diye evlendiğin baban ödesin madem

İstemediğiniz biri için kimse sizi zorlayamaz. Eğer gerçekten diğerini sevdiyseniz asla zengin olanla evlenmezdiniz. Devir değişti nasıl bir entrika dönüyordu da sizi zorla evlendirdiler o adamla? Saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…