Zorla/Görücü usulu evlenip sonradan sevenler ?

açık yürekliliğinden ötürü seni kutluyorum alkisalkisalkis gerçekten çok şaşırdım. kaydirigubbakcemile5

nasıl anneler var anlayamıyorum yaaa boşanmak için evlenilirmi ya böyle bi hesap yapılırmı sevmediği ortada kızın adamında kapak atacağı ortada.akannehir

Ben de onu diyecektim neden söyledin ki bilet aldığını?

Nasil söylemicektim, haberi olmadan nasil giderki?
Bavulunu toplasin diye söyledim elbet..
Nerden bilebilirdimki böyle olacagini,hic tinlamadilar bile bileti almadigimi.

Artik ne yaparlarsa yapsinlar kendi kendilerine, ben masaya oturmicam saten, kalsin yasasin mutlu mesut ailem ile saten bensiz gezip yiyip oturup kalkiyorlar hepberaber.

LOCO: saten mantik o degil beni kandirmaya calisiyorlar, ben bi evlendikten sonra ömür billah bosatmazlar,nisani bozamayan insanlar bosatirmi??ASLAAA..ailemin ne oldugunu iyi ögrendim ben

scheker: tehdit etsem beni evden birakmazlar, arkamdan düsmezler, kontroll ederler, ise bile birakmazlar biliyorum ben onlari...en iyisi herseyi sesisce yapmak caktirmadan...baska carem yok

ayy gercekten cok sinir oldum ben bu adama. ohh bulmus almanyada rahatlığı,kendine bakan bi aileyi bırakırmı? sen su adama bi defol git bu evden istemiorum desene. delirdim ya. senn yerinde tas olsa catlar. adamı dövmek gelmiyomu içinden,resmen yapısmıs. adama artık cirkeflik yapta bıraksın,istemesin seni. hakaret et,gerekirse rol yap.

sabahlari muge anlinin programi var izleyeniniz vardir belki.
su an orda sevilay diye bir kiz var..
ona baktikca sen aklima geliyosun orkidecim...

sabahlari muge anlinin programi var izleyeniniz vardir belki.
su an orda sevilay diye bir kiz var..
ona baktikca sen aklima geliyosun orkidecim...

bence o sevilay yalan söylüyo akasia sositososito bu sabah deli etti beni zaten:bbo: müge patlıycak az kaldı :hulyarkidecim Allah kolaylık versn yerimseniben

Ya ben senin aileni anlamadım anlamıyorum gerçekten de.

Tutrurmuşlar evlendirelim de evlendirelim.Bu kadar umursanmaz mı bir evlat ya.

Resmen diyorsun istemiyorum diye daha ne !

Bunun ötesi var mı.Senin annen baban olmaları senin hayatına hükmetmeleri hakkını vermez veremez onlara.Nasıl bir işkencedir bu ya rabbim.

Sen nişanlına mı bilet aldın Türkiye ye dönsün diye? Canım ben seni kendine bilet aldın sandım evi terk etmek için..

bence o sevilay yalan söylüyo akasia sositososito bu sabah deli etti beni zaten:bbo: müge patlıycak az kaldı :hulyarkidecim Allah kolaylık versn yerimseniben

beni de deli etti sekerim.
yani sunu demek istedim, sevilayda istemedigi bir evlilik yapti annesinin zoruyla,
simdi hamile ama kocasi kapiya atti.
su an orkide de ayni durumu yasiyo istemedigi bir evlilige zorlaniyo,
zorla olan evliligin sonunu gorduk yani....

orkidecim sen annene de ki sabahalari mugeyi izle de belki ibret olur.........:sm_confused:

Onlara bakarmi hic o anca nerde severek evlenmis ayrilanlar var onlara bakar, bakipda bana laf sokar.

2 gündür ailemin yüzünü görmemek icin hele ilk basta nisanlimin (nisanlim bile demek icimden gelmiyor anlamaniz icin tek) odamdan cikmiyorum. Isden gelip kitliyorum kendimi, ne gelen ne soran var ailemden neyin var neoldu nerdeeee...uyumus kalmis (tabi aksam 8de kim uyur?) ah yavrum hastaymis, falan laflar ediyor annem duyorum.

Simdide gezmeye gittiler kapima dayandi nisanlim cokmu hastasin, cok degilsen gel bizle,askim maskim (en uyuz gittigim laf), gündür yüzünü göremiyorum ne napicam seni görmek senle konusmak istiyorum,bak gelmessen gidip gelmem bida, GIT YETERKI BANA UZAK OL, defol kapimdan diyorum,ne halin varsa gör yüzünü görmek istemedigimden 2 gündür burdayim diyorum....anlamiyor hala israr ediyor hayirli yolculuklar demeden gitmicekmis....tepki bile vermedim artik,en iyi cevap susmakdir diye...gidipde bida gelemeyesin insallah diyorum icimden, artik bana hic kisiligime sigmayan seyleri yaptiriyor : bedua!!!

AKASIAcim annem bosanirsin diyorya nede olsa arkanda ailem varya...bu cevapa vururmusun öldürürmüsün ???.:1no2:

blush: kendime degil canim ona aldim am bosaydi....sanirim yakinda kendime alicam tabiki ondan kimsenin haberi olmicak anca hsesapdan kesilince haberleri olur ozaman kadar coktan uzaklarda olmus olurum saten...benneyaptımki

ecemm: gelmezmi tekme tokar giresim var, her agzini actigindan kes kesini küfretmek,bedau etmek geliyor icimden, neler neler ama o benim kisiligime sigmiyor...hersey güzellikle olsun istedim buzamana kadar,ama artik sabrimin sonuna geliyorum,ailem biliyor benim nekadar sabirli biri oldugum icin beni siniyorlar...ama limitime geldimi anliyorum artik mirmirmirmir

o..MAVI..o: anlamzlarmi hic güzelim, onlarin düsüncesine göre evlendikten sonra bi kisim insan nedeolsa kari-koca hayati yasacagindan alisir,isinir gidermis...bundan iyisi geliceginden,buna vur agzina al lokmasini görüyorlar.Cektikleri yere geliyorya, annecim annecim diyorya,bana askim maskim diyorya,beni seviyorya, bensiz bi hayat düsünemezmis ya, bizi baska kimseye emanet edemezmis ya ayrilsak bile hep düsüncesi bizde olurmus acaba iyimi mutlumu nasil davraniyor o kisi bize falan filan sacma seyler iste....

Ona dedim sen ne yaparsan yapsan ben hala mutlu degilsem seni sevemessem,isinamassam ne olacak.....kaderin böyleymis diye yasayip gidicekmissiz, ben elimden herseyi yapicam seni mutlu etmek icin diyor, imkanim oldumu bak yapiyorum (cicek aliyor, hayvana ot uzatir gibi uzatiyor,bumu?) ,senin istedigin gibi biri olucam, hata yapmicakmis,yaparsada,ben dogruyu göstercekmisim ohaoldumsmile

Insan 2-3 haftalikken nisanlisina bardak atar gibi musluka suyu carparmi???
lafimi dinlemedin diye,eve gelen erkeklerle harem selamlik yapmiyorsun diye... abimin arkadasina cevap verdigim icin,güva kiskanmis evli barki adami.
Onu yaptigi icin cok pisman hata oldugunu kabul ediyor...is isten gecti tabi,hem adami istemiyorum hemde bana hareket cekiyor ,kabul edecek degilim ohaoldumsmile

ailen nişanlın konusunda fena halde yanılıyor.onlar nişanlını çok iyi,efendi,sessiz,her türlü yardıma koşan melek gibi insan olarak görmüşler ama öyle değil:1no2 yüzden bu kadar tutturuyolar evlen diye sanırım.ama gözleri kör olmuş,hem sana karşı hemde nişanlına karşı.anlarlar hatalarını ama seni kaybettikten sonra.son pişmanlıkda fayda vermez.a.sarkadaşım lütfen sen sabırlı ve anlayışlı olma bu konuda sen kırmayım diye uğraştıkça daha beter oluyo.annen-baban seni düşünmüyor sen hiç düşünme.sert olman ve kararlı olman lazım canım.al bavulunu git! son mesajından sonra bunları çıkardım.

Bence de artık gidin oradan :umursamaz:
Size başka yol bırakmıyorlar.. Olmayacaksa zorlamamak gerekiyor ama siz aynı dili konuşmuyorsunuz ailenizle..
Ne deseniz boş artık karar verilmiş..

Valla kaçın kurtarın kendinizi tek tavsiyem bu malesefff :gitme:

Orkidecim peki şuan evleniceksin sen bu adamla öyle mi ?

Hayatını mahvetmeye hazırsın yani.

Ailene geçmiyor mu sözün.Nişanlınla konuşsan ayrıldığını söylesen,bir süre varsa bir arkadaşının evinden felan kalsan olmaz mı ?

Ailenden de uzaklaş birazcık.Dediğim gibi başka bir arkadaşının evinde felan kal.Hemşiresin sanırım çalıştığın hastanede felan kalamazmısın arkadaşın yoksa.

Topla eşyalarını çık o evden arkadaşım.Çalışıyorsun kendi hayatını sürdürebilirsin gayet iyi bir şekilde.

Istemedigin biriyle evlenme derim arkadasim. Cunku evlendikten sonrada isinamazsan sevmezsen o zaman cok kotu olur. Bence yol yakinken birak bu isin pesini. Evde kalacaksin diye bir kaide yok ama acaba sen kendine buyuk sartlarmi koyuyorsun evlenecegin insanla ilgili. Hani dis gorunus, maddi durumu davranislar felan. Sartlarin hepsi bir insanda bulunacak diye bir kaide yok. Sonucta sevmediyesen evlenme derim, allah yardimcin olsun. Bunlar nasip kismet isleri. Bir gun sende elbet evlenirsin ama hic degilse sevdigin isindigin biriyle olsun. Mutluluklar canim.

Son durum olmadigindan yazmak istemedim arkadaslar..cünkü dururmlar ayni..ailem hala ayni kanata, bu gidip elin iyisi gelmicek diyor bunu istedigin gibi yönetirsin, git dedigin yere gider, otur dedigin yerde oturur falanda filan...ben kendime bi köpekcik alim daha iyi koca yerine (tövbe yarabim,kusura bakmayin)
Tabiki bu arada dedem vefat etti ve o manayla millete dügünü ertledik diyorlar hic alakasi yok tabi.
Bide cogu insanlar biliyor anlasamadigimizi amcalarim, baba annem, yakin aile arkadaslarimiz vs. vs yani anlicaniz herkesin haberi var ve herkes ayni lafi ediyor olur gider benim elimdeymis!!!!!!

Sayet nisandan dönersem kaybeden ben olurmusum, onun kaybedecek biseyi yokmus...burda yine ortaya cikiyor erkek&kadin ayrimi...

bugün ailemler gezmeye gitti ve ikimiz yanliz biraktilar hic hoslanmadigim bi durum.Kahvalti falan yaptik iste sus pus tabi aramiz, ev islerinde yardim etmek istiyor ama ben istemiyorum varligi rahatsiz ediyor bukadar olmaz.
Dünde kuzenlerim (Kiz) geldi aileli tabi,hepimiz muftakta toplandik kiz kiza, bize bi 2 kelam ettirmedi.. her 5 dakika iceriye girerk cay doldurma maksatiyla basliyor onlara sohbet kurmaya, aman gözlerine girsin bak ne yardim sever bi nisanlisi ve sempatik desinle diye ...bide basladi bardaklari yikamaya.....ay cildircam geldi, ben burda esek basimiyim ben varken sen ne oluyorsun gitsene erkeklerin yanina dimi, orda kuzenlerim (erkek) oturuyorlar onlarla sohbet et okadar istiyorsan!

cok seviyor kadinlarin agzina bakmaya onlara sohbet etmeye,bide benden harem selamlik istiyordu basta...gelen erkeklere el tokalasmasini yasaklamisti, odalari ayirmiyoruz diye köpürüyüyordu...cok tartistik onun yüzünden simdi gördü durumu ve hak veriyormus..eh öylede simd kendini koyverdi ve koca karilarin yanina gelmenin ne alemi var erkekler baska yerde oturmusken :umursamaz:
Anlamiyorum cidden cözemiyorum...

Yürüyüsü, soru sormasi, bakisi beni uyuz ediyor...olmuyor isinamiyorum diyorum bizimkiler hala 1 ay daha dene...nereye kadar?

Koluma takip gögüsümü gererek bakin bu benim nisanlim diyemiyorum:sinifsinif:

bunu dediklerine gore nisandan donebilirsin
neyi bekliyosun anlamiyorum
kaybedecek olan benim, nisani atiyorum de herkesin ortasinda olsun bitsin bu is.:1closedeyes:

of arkadasim sen o cocuktan böyle igrendikce ben üzülüyorum valla
sen onun suratina bile bakmaya tahammül edemiyorsun
nasil ayni yatagi paylasicaksin
nasil bir ömür geciriceksin
bisey sorcam canim biraz özel ama, ben birini begendigim zaman, biraz hoslandigim zaman, o kisiyle özel seyler paylasabilirmiyim onu düsünürüm ilk (yani afedersin ayni yatagi)
yok eger o düsünce bana igrenc geliyorsa, o is hic olmaz.
sen düsündünmü onu hic kendine okadar yakin?
igreniyormusun mesela?

O zaman evleneceksin sen bu gidişle bu adamla...

Nasıl ailen bu kadar baskı yapar üstünde canım.

Sen nasıl fikrini söyleyemiyorsun ki.İstemiyorum diyip kestirip atacaksın.

Nişanı atmak boşanıp ayrılmaktan kat ve kat daha kolaydır inan bana.

Evlendikten sonra hiç ayrılamazsın şimdi ayrılamıyorsan.

Vakit daralıyor düşün ve kararını ver bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…