orkide, bütün konunu okudum bacım. benim diyeceklerim arkadaşların diyeceklerinden farklı değil. bu erkek görünüşlü insan bozmasıyla katiyyen evlenme. okudukça çok fena oldum anlatamam sana, sakın böle bişi yapma. yakın zamanda annem bana buna benzer böle tezgah kurmaya kalktı ama babam bozdu Allahtan. akılları sıra iyi gördükleriyle yaşımız geçmeden evlendirmeye çalışıyolar. ben de 24 yaşındayım, okul biteli 3 ay oldu bismillah. annem çok da cahil bir insan değil ama senin annendeki mantıkla "çocuklu adamlar ister" diye biran önce evlendirme düşüncesinde. seninkiler kadar baskı yapması mümkün değil ama, insanın annesinin böle düşünmesi çok içini acıtıyo doğrusu... yaşın geçti aman biran önce evlensin sonra yaşlılar ister... sanki doğurdupu kız evlat değil de taşmış gibi...
bu bir, ikincisi, eğer çok zor durumda kalırsan bak sana tüm ciddiyetimle söylüyorum, bi şekilde para bul istanbula gel seni kendi evimde misafir ederim. çok ciddiyim. rumuzumun kırmızı olmasından anlayacağın gibi, bu sitenin adı sanı belli, kadın olduğu kesin üyelerinden biriyim. ben seni yerleştircek yer bulma konusunda kesin söz vermyorum ama, en azından birkaç gün evimde misafir olursun sonra başının çaresine bakarsın. buradan aldığım için sorun olmaz sanırım, msnimi de veriyorum bak: december@kadinlarkulubu.org... mail de atabilirsin. teklifimi düşün. eğer güvenmezsen belki istanbulda yaşayan diğer kadınlarkulubü üyelerinden de yardım etmek isteyen çıkar, bikaç kişi karşılarız seni. coştun napıyon diceksin belki ama ben seni bu erkek bzmasıyla evlenmeni istemiyorum arkadaşım. senelerdir burada böle konuları okumaktan bıktım ve çok üzüldüm. bu sefer elimle birşeyleri düzeltmek istiyorum, bir işe yaramak istiyorum. düğününe 20 gün kaldı, yap bişeyler orkide kardeşim!!!!
Ben de onu diyecektim neden söyledin ki bilet aldığını?
Nasil söylemicektim, haberi olmadan nasil giderki?
Bavulunu toplasin diye söyledim elbet..
Nerden bilebilirdimki böyle olacagini,hic tinlamadilar bile bileti almadigimi.
Artik ne yaparlarsa yapsinlar kendi kendilerine, ben masaya oturmicam saten, kalsin yasasin mutlu mesut ailem ile saten bensiz gezip yiyip oturup kalkiyorlar hepberaber.
LOCO: saten mantik o degil beni kandirmaya calisiyorlar, ben bi evlendikten sonra ömür billah bosatmazlar,nisani bozamayan insanlar bosatirmi??ASLAAA..ailemin ne oldugunu iyi ögrendim ben
scheker: tehdit etsem beni evden birakmazlar, arkamdan düsmezler, kontroll ederler, ise bile birakmazlar biliyorum ben onlari...en iyisi herseyi sesisce yapmak caktirmadan...baska carem yok
sabahlari muge anlinin programi var izleyeniniz vardir belki.
su an orda sevilay diye bir kiz var..
ona baktikca sen aklima geliyosun orkidecim...
Nasil söylemicektim, haberi olmadan nasil giderki?
Bavulunu toplasin diye söyledim elbet..
Nerden bilebilirdimki böyle olacagini,hic tinlamadilar bile bileti almadigimi.
Artik ne yaparlarsa yapsinlar kendi kendilerine, ben masaya oturmicam saten, kalsin yasasin mutlu mesut ailem ile saten bensiz gezip yiyip oturup kalkiyorlar hepberaber.
LOCO: saten mantik o degil beni kandirmaya calisiyorlar, ben bi evlendikten sonra ömür billah bosatmazlar,nisani bozamayan insanlar bosatirmi??ASLAAA..ailemin ne oldugunu iyi ögrendim ben
scheker: tehdit etsem beni evden birakmazlar, arkamdan düsmezler, kontroll ederler, ise bile birakmazlar biliyorum ben onlari...en iyisi herseyi sesisce yapmak caktirmadan...baska carem yok
bence o sevilay yalan söylüyo akasia sositososito bu sabah deli etti beni zaten:bbo: müge patlıycak az kaldı :hulyarkidecim Allah kolaylık versn yerimseniben
Son durum olmadigindan yazmak istemedim arkadaslar..cünkü dururmlar ayni..ailem hala ayni kanata, bu gidip elin iyisi gelmicek diyor bunu istedigin gibi yönetirsin, git dedigin yere gider, otur dedigin yerde oturur falanda filan...ben kendime bi köpekcik alim daha iyi koca yerine (tövbe yarabim,kusura bakmayin)
Tabiki bu arada dedem vefat etti ve o manayla millete dügünü ertledik diyorlar hic alakasi yok tabi.
Bide cogu insanlar biliyor anlasamadigimizi amcalarim, baba annem, yakin aile arkadaslarimiz vs. vs yani anlicaniz herkesin haberi var ve herkes ayni lafi ediyor olur gider benim elimdeymis!!!!!!
Sayet nisandan dönersem kaybeden ben olurmusum, onun kaybedecek biseyi yokmus...burda yine ortaya cikiyor erkek&kadin ayrimi...
bugün ailemler gezmeye gitti ve ikimiz yanliz biraktilar hic hoslanmadigim bi durum.Kahvalti falan yaptik iste sus pus tabi aramiz, ev islerinde yardim etmek istiyor ama ben istemiyorum varligi rahatsiz ediyor bukadar olmaz.
Dünde kuzenlerim (Kiz) geldi aileli tabi,hepimiz muftakta toplandik kiz kiza, bize bi 2 kelam ettirmedi.. her 5 dakika iceriye girerk cay doldurma maksatiyla basliyor onlara sohbet kurmaya, aman gözlerine girsin bak ne yardim sever bi nisanlisi ve sempatik desinle diye ...bide basladi bardaklari yikamaya.....ay cildircam geldi, ben burda esek basimiyim ben varken sen ne oluyorsun gitsene erkeklerin yanina dimi, orda kuzenlerim (erkek) oturuyorlar onlarla sohbet et okadar istiyorsan!
cok seviyor kadinlarin agzina bakmaya onlara sohbet etmeye,bide benden harem selamlik istiyordu basta...gelen erkeklere el tokalasmasini yasaklamisti, odalari ayirmiyoruz diye köpürüyüyordu...cok tartistik onun yüzünden simdi gördü durumu ve hak veriyormus..eh öylede simd kendini koyverdi ve koca karilarin yanina gelmenin ne alemi var erkekler baska yerde oturmusken :umursamaz:
Anlamiyorum cidden cözemiyorum...
Yürüyüsü, soru sormasi, bakisi beni uyuz ediyor...olmuyor isinamiyorum diyorum bizimkiler hala 1 ay daha dene...nereye kadar?
Koluma takip gögüsümü gererek bakin bu benim nisanlim diyemiyorum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?