Evet arkadalar hic darilmiyorum veya gücenmiyorum, kirilmiyorum inaninki yazdiklarinizdan hata seviniyorum beni anliyan birileri var diye inanin !!!!
Luffeecim bilincindeyim tüm yazdiklarinin tesekkür ederim basima geleceklerinde farkindayim ve cok haklisin yazdiklarinda.
Ailem icin en büyük hatayi yapiyormusum onu red etmekle.
Annem isinacagima 100% emin yatagina girdigimde olurmus bu is öyle olurmus benim bildigim yok anyayi konyayi nede olsa.
Hem agladigimi gördügünde diyor istemiyorsan yollayalim,kafiya dogru sesleniyorki damatta duysun ve bana göz atiyor sonra damatin yaninada lafi degistirip ne varki olur gider hareketlerini degistirir oglan(dimi oglum) oda tabi evet cok mutlu edicem seni isindiracam kendime, hareketlerime dikkat edicem,ben sana güvenerek geldim,herseyimi biraktim,bu aileyi kimseye emanet edemezmis kendinen baskasina...
Aman damatin yaninda surat asma, güler yüzlü ol,laflarina dikkat et hep böyle...1- 2gün disimi SIKAR yaparim ömrüm böylemi gececek yani SIKA SIKA??
Dünde Abim üstüme yürüdü manyakmisim lokum gibi oglani bulmusmusum, ben cevirip durcam bana muhtac nasil olsa,beni cekemezmis kendisi ....baska adam iyimi olacak cok adamlar biliyorum geliyorlar karilarini aldatiyorlar kayinpederlerine hakaret ediyorlar, esini dövüyor saymiyorlarmis falan filan, sonradan görme oluyorlar, kumarci ickici oluyorlar.Oramda buramda,hareketlerimde hata bulacakmis.
Bu nede olsa kendi halinde sessiz biri seni seviyor ve her haline kabul,tapiyor sana.
Aileme göre ben soguk bi insanim baska biri olsada ayni buna yaptigim gibi yaparmisim,soguk davranirmisim, nekadar yanlis biliyorlar beni.
Tamam ben hergün sapur supur annenemi babami abimi öyle öpmem civik biri degilim,utangacimdir ama eskiden kimseye bi laf etmezdim ama calismaya baslayaldir buda 8 sene oldu cok degistim özgüvenim geldi,hisslerimi pek belli etmem, cenem düsük degildir ama konusurum ve baskalarina göre sempatigim neseli güler yüzlü biriyim.....ESIN olacak insani sevdigin insana baska olur elbette ...ve ben baska olacagimi biliyorum.
Annem adak adasi kac tane hele beni evlendirebilse dengim olan biriyle diye, nisanlimla el ele göre bildigi günü. Malindan güvenci yokmuski ic güvey ariyormus, (Ne ümit verecek laflar dimi????)kaynanali yere veremezmis 2 gün kari etmezlermis beni,onu isticek bunu isticek sudan cikmis baliga bezetirlermis beni.Ayni evde yasiyamazmisim kaldirmazmisim.....onlar sonra ne yaparlarmis hergün benimi düsüneceklermis yemek yemismiyim diye, rahatmiyim diye :ecrin_bebek: Olabilir tabiki kim yarinini biliyorki
Ben iyi olduktan sonra herkes iyimis kendi cikarlarima bakacakmisim aileme uygunmu bana göremi,yanima yakisiyormu falan fisman laflar.
Saten gelen misafirler herzaman der bu gercek annenmi üveymi diye, misafirlerin yaninda yapmadigi eziyet yoktur cünkü,2 sohbet kuramassin, ama misafirler gelene kadar herseyi yapar temizligine kadar ben tek sunmam lazim ama yapilacak laflar degildir bazen sarf ettitigi.
40 yilda bi arkadaslar gelir oturamazsin 5 dakika yaninlarinda hep mutfakla misafir agirlamak arasinda mekik dokursun. Annem yerinden kalkmaz komanda ederdi satece.Sakinki son yudumlarini aldiklari anda caylarinin ellerinden alma doldurmak icin,lafi yedin aninda. Gözün hep misafirde olsun.
Nicin bu hareketler?aman kizimi begensinler nasil hamarat diye.
Ondan hic misafir sevmez oldum simdide misafir sevmez bu oluyor oluyor tabi.
Baskalarindada böylemi diye cok merak ederdim hep.
Nisanlima sevgim yok saygim merhametimden var ama cokta denmez aslinda acima duygusu daha yogun baska degil nede olsa oda kandirildi annem tarafindan kizim seni seviyor kendi istegiyle kabul etti laflari beynine kazindirildi.
Arkadaslar kimin Nisanlisi 2 sene boyunca MSNde hep kayinvalidesiyle konusur, nisanlisiyla saysan 2 sene icinde 10 kere görüsmüslügü olmayan vede hep annesiyle???
Hangi Anne kizinin telefonundan nisanlisina mesaj atar onun adina veya caldirir ben yapmis gibi????
Ilginc dimi?Gelelimde buna hayra yoralim simdi!!!!!
Nisanlim kagit üzerinde evligi kabul ediyor ben isinana kadar yaklasmicakmis ömür boyu beklermis beni, ailemize bisey demicekmisim üzülürlermis,....saten herkes biliyor olayi kendini kandiriyor hala :umursamaz:
Aileme okadar kirginimki annem hernekadar gelip sarilip öpsede beni,okadar yalan geliyorki bana,ben seni düsünüyorum gelecegini düsünüyorum, bunlan mutlu degil huzurlu olacakmisim,anne oldugumda anlarmisim..Anne olmicama,olamicagima göre anlamam hicbirzaman sanirim :1no2:
blush:Massim var evet ama hepsi bir bankaya gidiyor babamin üstünde abiminki bile cok bagli bi aileyiz ya hani.:dilcikar:
akasia: saten öyle diyorlar hep herkese damat degil evlat aldim ben dedikleride olacak,evlilikte kari-koca olmadiktan sonra anca 2 arkadas olunur dimi??
saten soyadimida aldi daha ne dimi?
Loca: Beni aldatirsa tek suclu ben olurum onuda biliyorum neden?cünkü adami ben atim bu duruma,kadinlik görevimi yapmamis oldum ya adama sicak davranmadigimdan....elbette bunlari dicekler kim olsa der...
Ben nekadar isinmadim yok olmaz desem babam dikiliyor basima iyi düsündünmü,yalvarmakli gözleriyle... bi kac gün daha düsün, altarnativi yokmu bunun sorusuna kusa bilirim...nereye kadar düsünecegim ben anlamadim artik??
Ondan ne halleri varsa görsünler artik alsin tepe tepe kullansinlar "ogullarini, bulunmaz hint kumasini" mutlu olsunlar, bir ogul kazindilar ama ÖZ kizlarini kaybettiklerini farkinda bile degiller...bosveriyorum ALLAH BÜYÜK diyorum tek.... biktim cünkü kendimi her isden geldigimden sonra odaya kapatip karanlikta yatip aglamaya sabahlarida gözlerim kan canagi ve davul gibi ise gitmesini ve herkesin neyim oldugunu hastamiyim diye sormasini ve herzaman yalan söylemek durumda olmayi..:sinifsinif:
Neyse ....sizlere cok tesekkür ederim tüm yazma zahmetinde bulunan arkadaslara,tavsiye ve önerinizi cogunu uygulamis olsam bile Mutlu Sonla bu olay bitmeyecegine göre bosuna fazla kimseyi üzmeye hakkim olmadigi icin,kendi yagimda kendim kavulmam lazim...:gitme: