• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zorlanıyorum kafayı yemek üzereyim

sinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
52
0
46
Ankara
bir kere yazmıştım bu foruma 4 ayönce sözü atmıştım ama hala ben atlatamıyorum ağlıyorum onu çok istiyorum beraber yan yanayken kavga helindeydik ailler girince ama eski kız arkadaşınuı arayaınca eline yüzüğü verdim neden hala unutamadım neden hala kafayı yemek üzereyim o çoktan normale dönmüşken ben yana döne ğlıyorum bana yardım edin nolur yoksa kötü şeyler düşünüyorum nasıl atlatacağım bu dönemmi bilsydim bu kadar zorolacağını alkolünede katlanırdım annesine beni ezdirmesine katlanırdım ama şimdi neden normal olamıyorum siz olsqanız napardınız

Bir uzmandan yardım alırdım.
Kendime kendimi hatırlatmayacak kadar günümü doldururdum ve bana uygun olmadığını görüp eline yüzüğü verdiğim adamın asla arkasından ağlamazdım.

Belliki mücadele etmesini beklediniz, oda etmedi bu yüzden böyle oldunuz ya da beyninizin size oynadığı oyuna yeniliyorsunuz.

Hayat, ''keşke bana kötü davransaydı, adam olmasaydı ama yanımda olsaydı'' diyecek kadar basit ve kısa değil.
Kimse bu kadar değersiz olmamalı.

bir kere yazmıştım bu foruma 4 ayönce sözü atmıştım ama hala ben atlatamıyorum ağlıyorum onu çok istiyorum beraber yan yanayken kavga helindeydik ailler girince ama eski kız arkadaşınuı arayaınca eline yüzüğü verdim neden hala unutamadım neden hala kafayı yemek üzereyim o çoktan normale dönmüşken ben yana döne ğlıyorum bana yardım edin nolur yoksa kötü şeyler düşünüyorum nasıl atlatacağım bu dönemmi bilsydim bu kadar zorolacağını alkolünede katlanırdım annesine beni ezdirmesine katlanırdım ama şimdi neden normal olamıyorum siz olsqanız napardınız

Yapma bunu kendine...
Allahım seni seviyormuş da bir dertten kurtarmış görmüyor musun?
Yerinde olsam bol bol şükür namazı kılar,dua ederdim.
Hem ferahlarsın hem de Rabbim isteyin vereyim demiş. Seni gerçek anlamda mutlu edecek kişiyle karşılaşmak için dua etmelisin.

Kendime kendimi hatırlatmayacak kadar günümü doldururdum ve bana uygun olmadığını görüp eline yüzüğü verdiğim adamın asla arkasından ağlamazdım.

Belliki mücadele etmesini beklediniz, oda etmedi bu yüzden böyle oldunuz ya da beyninizin size oynadığı oyuna yeniliyorsunuz.

Hayat, ''keşke bana kötü davransaydı, adam olmasaydı ama yanımda olsaydı'' diyecek kadar basit ve kısa değil.

hiç bir kimseyegüvenim kalmadı hayattan beklentim kalmadı saki gidince o kadar kıymetli olduki benim için şuan ben kötüyüm yaa ağlamak ağlamk heppp kendime bişey yapacam diye korkuyorum ama tekrar başlamayıda çok istiyorum tüm erkeklerde nefret ediyorum her anımda onunla yaptıklarımız geliyor aklıma ankarada arkadaşımda yok anlatıp akıl alacağı zor durumdayım anlayacağınız

evlenince böle demezdin emin ol... keşke hergün ağlasaydım da, evlenmeseydim die düşünürdün
şu an senin olmadığı için, bütün olumsuzluklarını, bütün kötü yönlerini görmezden geliosun... görsen bile kabulleneceğini düşünüosun... ama inan yok böle bi dünya... evlilik göründüğü gibi, sanıldığı gibi, kolay değil, pembe değil... azımsanmayacak kadar çok insan, evlendikten sonra ah keşkee dio ama iş işten geçmiş oluo... zamanla geçecek, alışacaksın, alışmak zorundasın....
ve son bişey, lütfen kendini bu kadar küçültme onun karşısında da, sana değer veren, seni gerçekten seven biri çıkacak elbet karşına... şu an yazdıklarım sana çok mantıksız, saçma, imkansız gelio biliorum... yazdıklarımı okuyunca, evet çok haklıymış demen için, gereken tek şey sadece zaman....

Yok artık.. ' alkol var , kaynanaya ezdirme var , hatta eski kız arkadaşa yönelme var '

Bilsem katlanırdım diyorsunuz..

Uzaktan kolay görünebilir ama böyle biriyle hayat geçmez..

Alkol içsin ex aşklarıyla gezsin birde kaynanan ne derse yapmanı istesin, hayalindeki evlilik bu mu yani ?

Sağlıklı düşünemiyorsun bi tatile filan çık arkadaşlarınla kafa dağıt..

Ateş düştüğü yeri yakar bu bir gerçek.Ne söylesek içindeki ateşe değmez,bir umut belki bilinçaltına işler ve seni aydınlığa götürür ümidi bizlerdeki.Benzer şeyler yaşadım.Olayın içinde aldatma yoktu ama annesine ezdirme,annesinin kıskanıp hayatımızı kabusa çevirmesi,sevdiğim adamın nereye harcadığı belli olmayan binlerce liralık borçları,toplumdaki negatif imajı,garip aile geçmişleri,bunları ailemden beni istemelerinden sonra öğrenişim,son ana kadar mücadele edişim ve öle öle vazgeçişim.Olay örgüleri farklı olsa da bu vazgeçiş ve arkasından yaşanan çöküşler ortak sanıyorum ki.Sana -şunu yap- diyemem muhakkak,ama -ben ne yaptım-ancak bunu anlatabilirim...

10 ay rüya gibi süren bir beraberliğin kabusa dönmesinin ardından,mücadele ettim;sevdiğim adamdan vazgeçmemek için prensiplerimden bile vazgeçtim.Olmadı.-Bin kere evlense de oğlum benim kocamdır-diyen sapkın bir anne,ve sevgimize rağmen annesini susturamayan sevdiğim adam;sonunu bilmediğim geleceğim,çocuklarımın öyle ahlak yoksunu bir kayınvalidenin elinde büyüyecek olması,sevdiğim adamın şiddet eğilimi;göremedim önümü.Canı pahasına bizi ayırmaya çalışan kadın,evlensek de durmayacaktı,bıkmayacaktı oyunlardan.Koklaya koklaya,ağlaya ağlaya ayrıldık.Buraya kadar tamam,sanırım seni ilgilendiren kısmı bu enkazdan sıyrılma dönemi...

6 temmuzda son kez gördüm yüzünü,gözlerini.Tam 20 temmuza kadar yataktan hiç çıkmadım.Ağladım,uyudum,yemek yedim,uyudum,ağladım,uyudum.Tam 15 gün böyle geçti.Sonra günlük rutin işlerimi zorla da olsa yapmaya çalıştım.Canım istemese de kimseyi görmeyi,benimle birlikte kan ağlayan ailemle vakit geçirdim.İzlemesem de tv izler gibi yaptım yanlarında oturup.Kk'ya girdim,eşi ve eşinin ailesi topiğindeki bütün hikayeleri okudum.Hep-evlenseydik işte böyle olacaktı-diye pay çıkarmaya çalıştım hemcinslerimin yaralarından.Hep şükür payı çıkarmaya çalıştım.Olmadı,sanki içimde bir alev hiçbirşey söndürmüyor.Herkes uyuduktan sonra sabahlara kadar yatağımda ağlıyorum.1 ay da böyle geçti.Gündüz başka biri,gece tekken başka biri olarak.

Ayrılığın ilk 1.5 ayı tıpkı böyle burada tarif bile edemeyeceğim acılarla geçti.Dipse,dibe vurdum.Her gece ağlayarak Allah'a yalvarıyordum içimdeki acıyı alması için.Atamıyordum,her geçen gün o acı özlemle birleşip daha da büyüyordu sanki.Baktım olmayacak.Acımla barışmayı öğrendim,zorla öğrettim kendime.Acımdan acı çekmemeyi,en olağan tepki olduğunu kendime kabul ettirdim.Ağlamak istediğim zaman ağladım,hatırlamak istediğim zaman hatırladım.Korkmadım acımdan.Sonra bir gün vazgeçmenin en acı karar,ama seni bu noktaya getirenlerden en büyük intikam olduğunu farkettim.Bir tarafım kavuşmaları mahşere bıraktı,bir tarafım da sabırla ilahi adaletin tecellisini beklemeye başladı...

Üstünden tam 83 gün geçti,kokusunu duymadığım 83 gün.Bu 83 gün içinde O'nun barışma çabalarını,yüzlerce kez verip de döndüğü sözleri,çırpınışını izledim.Cevap vermedim,hep sustum hep.Şimdi nasılım?İçimde hep bir boşluk,içimde hep acıyan bir taraf.Ama daha güçlü.Şimdi mağdur olmanın tadını çıkaran,sabırla Allah'ın zalimlerin dersini vereceğine şüphesiz inanan bir ben var.Gülümseyen bir ben.83 gündür uyumadan önce son aklımdan geçen,uyandıktan sonra ilk aklıma gelen hep O.Şimdi uyanmıştır,şimdi işe gidiyordur,şimdi işten çıkmıştır...... yüzlerce O ile başlayan cümle.Ama iyiyim.Yani olması gerektiği kadar işte.Hiçbirşey yaşanmamış gibi olmak da,olmayı beklemek de anlamsız.Acınla barış,zaman bütün yaraları iyileştiriyor...

Yok artık.. ' alkol var , kaynanaya ezdirme var , hatta eski kız arkadaşa yönelme var '

Bilsem katlanırdım diyorsunuz..

Uzaktan kolay görünebilir ama böyle biriyle hayat geçmez..

Alkol içsin ex aşklarıyla gezsin birde kaynanan ne derse yapmanı istesin, hayalindeki evlilik bu mu yani ?

Sağlıklı düşünemiyorsun bi tatile filan çık arkadaşlarınla kafa dağıt..

akara arkadaşım yok hiç hep tekim çıkıncada ağlayarak eve geri dönüyorum halim gücüm yok beni seven bir daha hiç karşıma çıkmaz benim ben çok sevdim keşke dişyorum hepp dönsün diyeee bir daha seveni bulamam

kesınlıkle cok doğru..kendıne bunu yapma sonradan yasayacagın pişmanlık suan yasadıklarından daha fazla olcaktıı buna inan..en doğrusunu yapmışsınnn

akara arkadaşım yok hiç hep tekim çıkıncada ağlayarak eve geri dönüyorum halim gücüm yok beni seven bir daha hiç karşıma çıkmaz benim ben çok sevdim keşke dişyorum hepp dönsün diyeee bir daha seveni bulamam

Niye böyle düşünüyorsun ki?
Muhakkak seni seven, doğru düzgün bir insan çıkacaktır karşına..
Üstelik bu insan eğer seni sevseydi eski kız arkadaşını aramaz veya hata yaptığını anlar senden af dilerdi..

Biraz sakin kalmaya çalış..Tekrar başlamak gibi bir düşünceyi aklına bile getirme..
Eğer sen kendi kıymetini bilmezsen başkasının bilmesini nasıl beklersin ki?

Ateş düştüğü yeri yakar bu bir gerçek.Ne söylesek içindeki ateşe değmez,bir umut belki bilinçaltına işler ve seni aydınlığa götürür ümidi bizlerdeki.Benzer şeyler yaşadım.Olayın içinde aldatma yoktu ama annesine ezdirme,annesinin kıskanıp hayatımızı kabusa çevirmesi,sevdiğim adamın nereye harcadığı belli olmayan binlerce liralık borçları,toplumdaki negatif imajı,garip aile geçmişleri,bunları ailemden beni istemelerinden sonra öğrenişim,son ana kadar mücadele edişim ve öle öle vazgeçişim.Olay örgüleri farklı olsa da bu vazgeçiş ve arkasından yaşanan çöküşler ortak sanıyorum ki.Sana -şunu yap- diyemem muhakkak,ama -ben ne yaptım-ancak bunu anlatabilirim...

10 ay rüya gibi süren bir beraberliğin kabusa dönmesinin ardından,mücadele ettim;sevdiğim adamdan vazgeçmemek için prensiplerimden bile vazgeçtim.Olmadı.-Bin kere evlense de oğlum benim kocamdır-diyen sapkın bir anne,ve sevgimize rağmen annesini susturamayan sevdiğim adam;sonunu bilmediğim geleceğim,çocuklarımın öyle ahlak yoksunu bir kayınvalidenin elinde büyüyecek olması,sevdiğim adamın şiddet eğilimi;göremedim önümü.Canı pahasına bizi ayırmaya çalışan kadın,evlensek de durmayacaktı,bıkmayacaktı oyunlardan.Koklaya koklaya,ağlaya ağlaya ayrıldık.Buraya kadar tamam,sanırım seni ilgilendiren kısmı bu enkazdan sıyrılma dönemi...

6 temmuzda son kez gördüm yüzünü,gözlerini.Tam 20 temmuza kadar yataktan hiç çıkmadım.Ağladım,uyudum,yemek yedim,uyudum,ağladım,uyudum.Tam 15 gün böyle geçti.Sonra günlük rutin işlerimi zorla da olsa yapmaya çalıştım.Canım istemese de kimseyi görmeyi,benimle birlikte kan ağlayan ailemle vakit geçirdim.İzlemesem de tv izler gibi yaptım yanlarında oturup.Kk'ya girdim,eşi ve eşinin ailesi topiğindeki bütün hikayeleri okudum.Hep-evlenseydik işte böyle olacaktı-diye pay çıkarmaya çalıştım hemcinslerimin yaralarından.Hep şükür payı çıkarmaya çalıştım.Olmadı,sanki içimde bir alev hiçbirşey söndürmüyor.Herkes uyuduktan sonra sabahlara kadar yatağımda ağlıyorum.1 ay da böyle geçti.Gündüz başka biri,gece tekken başka biri olarak.

Ayrılığın ilk 1.5 ayı tıpkı böyle burada tarif bile edemeyeceğim acılarla geçti.Dipse,dibe vurdum.Her gece ağlayarak Allah'a yalvarıyordum içimdeki acıyı alması için.Atamıyordum,her geçen gün o acı özlemle birleşip daha da büyüyordu sanki.Baktım olmayacak.Acımla barışmayı öğrendim,zorla öğrettim kendime.Acımdan acı çekmemeyi,en olağan tepki olduğunu kendime kabul ettirdim.Ağlamak istediğim zaman ağladım,hatırlamak istediğim zaman hatırladım.Korkmadım acımdan.Sonra bir gün vazgeçmenin en acı karar,ama seni bu noktaya getirenlerden en büyük intikam olduğunu farkettim.Bir tarafım kavuşmaları mahşere bıraktı,bir tarafım da sabırla ilahi adaletin tecellisini beklemeye başladı...

Üstünden tam 83 gün geçti,kokusunu duymadığım 83 gün.Bu 83 gün içinde O'nun barışma çabalarını,yüzlerce kez verip de döndüğü sözleri,çırpınışını izledim.Cevap vermedim,hep sustum hep.Şimdi nasılım?İçimde hep bir boşluk,içimde hep acıyan bir taraf.Ama daha güçlü.Şimdi mağdur olmanın tadını çıkaran,sabırla Allah'ın zalimlerin dersini vereceğine şüphesiz inanan bir ben var.Gülümseyen bir ben.83 gündür uyumadan önce son aklımdan geçen,uyandıktan sonra ilk aklıma gelen hep O.Şimdi uyanmıştır,şimdi işe gidiyordur,şimdi işten çıkmıştır...... yüzlerce O ile başlayan cümle.Ama iyiyim.Yani olması gerektiği kadar işte.Hiçbirşey yaşanmamış gibi olmak da,olmayı beklemek de anlamsız.Acınla barış,zaman bütün yaraları iyileştiriyor...

okurken öyle aladım ki duygularıma tercüme oldun ama ben senin gibi dik duramıyorum barışmaya korkuyor annem seni kabul etiyor diyor ya herşeye bile tamam demişken neden değerim anlaşılmıyor bilemiyorum yaram kapanacağına dahada büyüdü en son beni bitirecek diye korkuyorum

kör ölür badem gözlü olur
kel ölür sırma saçlı olurmuş
şimdi onu kaybettiğin için böyle geliyo
zamanla unutursun
alkol kv.de unutmanı hızlandırsın

en son işte annem seni kabul etmiyr onu karşıma alamam dedi

Canim benim isin icine annesi ailesi girdiyse hele bide alkol varsa ne kadar katlanirdim desende evlilik cok daha degisik maalesef. Oyle disardan goruldugu gibi degil insan nisanliyken cogu seyi goze aliyor 'onu yaparim bunu ederim; diyorsun ama ne yazikki evlilikte ayni sey soz konusu degil. Dua et bu problemlerden daha baslamadan kurtuldun eger evlenmis olsaydin kim bilir ne yaralar alicaktin. Hayatta herseyin hayirlisini dile ve insallah rabbim sana dayanma gucu versin.

Ohoo içki var,aldatma var,kaynana var.
Bir de ayrılınca hemen normale dönmüş.
Boşuna kendini harap ediyorsun.
Dertsiz başına,dert mi alacaksın ?

Yalnızlıktan ve boşluktan oluyor bunlar.
Biraz dışarı çıksan,birileriyle görüşsen,daha iyi hissedersin.

okurken öyle aladım ki duygularıma tercüme oldun ama ben senin gibi dik duramıyorum barışmaya korkuyor annem seni kabul etiyor diyor ya herşeye bile tamam demişken neden değerim anlaşılmıyor bilemiyorum yaram kapanacağına dahada büyüdü en son beni bitirecek diye korkuyorum
Canım benim.Annesi artık seni kabul ediyorum dese de olmaz inan bana.Bu tür kayınvalide kılıklı zalimlerin oyunları bitmez.Evlensen de devam eder ayırma çabalarına.Erkekler bekarken bile bu dengeyi kuramazsa,evlendikten sonra çok yazık olur sana.Zamana bırak,öldürmeyen acı güçlendiriyor inan bana...Herkes dünyada kavuşacak değil ya,biz de mahşere bırakalım kavuşmaları.Allah şüphesiz en hayırlısını nasip edecektir...Kolay demiyorum,içimde aralıksız yanan bir taraf var;ama bu neyi değiştirir ki :43:

meşgul olabileceğin bir şeyler bul acilen. ücretsiz kurslar oluyor onları araştır hem farklı insanlar tanımış olursun. belli ki yalnız kaldığın için böyle oluyor. verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun dua et bence.

Allahım bana yardım etsin git gide batıyorum kötüdüşünceler geliyor aklıma sen kurtar rab bim beni

canım saçmalama ne kötü düşüncesi, ilk ayrılan sen misin? burada ne kötü hikayeler var ya nişandan 1 gün önce terkedilen var, evlenip aldatılan var, kaynansından deli gibi çeken var; herkesin bir mutsuzluğu var. Çok şükür sağlığın yerinde, ailen yanında Allah başka daha büyük dert vermesin. sakın intiharı falan düşünme otur kk yı oku o kadar acıklı hikayeler var ki insanlar nelere katlanıyor neler geçiyor. Canım evlat acısı bile zamanla hafifliyor, hayat devam ediyor; senin hayatından sağlığından önemli bişi mi var allaşkına yapma nolur.

Çok mu sevdin? Çok mu fedakarlık yaptın? Çok mu acıtıyor? Onsuz boğuluyor musun? O olmadan yemek yemek bile anlamsız değil mi? Aramıza hoşgeldin. Hepimiz neredeyse köpek gibi aşık olup çektik ama sonra geçti inan bana! Sana söz veriyorum geçecek nolur bırakma kendini. Sıkılırsan yaz bana hep, dertleşiriz. Uzak tut kendini kötü fikirlerden aileni, seni sevenleri düşün. Psikolojik destek al bundan çekinecek bişi yok inan ki. Güçlü bir kadınsın sen, bırakma kendini nolur. İnan bize geçecek.

Back
X