Zorlu süreçler

Haklısınız bende olsam kızarım ama sizde artık alan memnun satan memnun durumu oluşmuş. Gelin hanım ailenizin gözünü korkutmuş. Onlarda çaresiz razı olmuş. Madem ki değişime cesaretleri ve istekleri yok sizde üzülmeyin artık. Elinizden geleni yapmışsınız. Ben sizin gelin hanımın ailesini merak ediyorum. Onlarda böyle mi?

Yok onlar yardım etmezler pek umrunda değil kızı ve eniştesi. Sağılacak inek varken niye dert edinsinler? Aslında en iyisini yapıyorlar biraz bizimkilerde ders alsa keşke.

Yok onlar yardım etmezler pek umrunda değil kızı ve eniştesi. Sağılacak inek varken niye dert edinsinler? Aslında en iyisini yapıyorlar biraz bizimkilerde ders alsa keşke.

İnsanın iyi niyetinin bu kadar kullanılması ve bunu yapanlardan birisinin gözünün içine baktıkları, büyütmek için türlü zorlukları göze aldıkları evlatlarının olması gerçekten çok acı. Ancak herkesin bir sınavı var sanırım ailenizinde sınavı bu

Kjnada takılanlar kızindir,ama aile alıp kendi zevkine tuttuğu kemenceye vermez yani kızın eksikleri alınır,düğün zaten nikah olacaksa kına yapilmasi uygundur bence ama bilemedim

Aaa babanız bir sakın olsun bakalım. Takılar eşinizle sizin sakın kimseye vermeyin.

Babanız da maşallah bedavacılar gibi pek paragöz . 6 bin lira kızına harcayamayacaksa
Bakayım diye gezmesin ortada.

Kjnada takılanlar kızindir,ama aile alıp kendi zevkine tuttuğu kemenceye vermez yani kızın eksikleri alınır,düğün zaten nikah olacaksa kına yapilmasi uygundur bence ama bilemedim
O nişan olmasın? Kınada altın takılmaz.sadece kayınvalide kına yakılırken gelinin elinin üzerine altın koyar.

Düşününce salonun parasını hadi neyse alsınlar diyorum da kendi zevkleri için tuttukları kemençe o kadar saçma geliyor ki sinirleniyorum
Salon u verin kemenceyi de verin.. ama yanınızda eşiniz olsun o versin babanıza. Devam takıyi da hemen saklayin güvenli birine verin.. hep erkek tarafından duyardık bunları kız tarafı olması garip olmuş.

O nişan olmasın? Kınada altın takılmaz.sadece kayınvalide kına yakılırken gelinin elinin üzerine altın koyar.
Aa bizde kız tarafı genelde anneye verir kıza kalsın diye çok saçma birşey aslında ama düğünde çok yakınlar takar mecburen kinada konu komşu falan hep verir

Ben olsam asla yapmam o kınayı.
Babanlar gerçekten tuhaf.
Düğünde takılanlar gelin ve damadın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…