yani çevresindeki ailesindeki bayanlar o şekilde olduğundan olabilir
belkide seni bir şekilde beğendigi profile indirgemek istiyordur
ama biraz dene neden olmasın
bazen bu bile uzun soluklu ilişkilerde heyecan ve hareket getirir
bence zoruna gidecek bişey yok tabi ki sevgilin ara sıra kadın gibi kadın görmek isteyeebilir.
tamam belli bir tarzın var , sana garip geliyor olabilir ama bu öyle.
sürekli klasik topuklu ayakkabı etek gömlek giyen birine de spor giyinmek zor gelebilir. bazen fedakarlık yapmalısın
ama yapacak bişey yok maalesef ben 4 yıllık evliyim yeri gelince eşimde tenkit eder kıyafetlerimi ha ben kalkıp değiştirmiyorum ama
aldığım bişeyi beğenincede çok mutlu oluyorum
ve onu giyindiğimdede özgüvenim artıyor
sen de onunla konuş ifade şeklini değiştirsin , öyle itici konuşarak bişey mi istenirmiş
onun beğendiği şeyleri bilip de ona göre mi alıyorsun kıyafetlerini beğenmiyorum demiyorum ama farklı şeyler alsan arada değişik giysen daha hoş olabilirsin dedi mesela bana aldığı gömlek hoşuna gitmiş baya beğenmiş olmalı giydim verdiğinde Allahım bir mutlu oldu çok yakıştırdı falan sürekli iltifat onların beğenisine göre mi giymek zorunda kızlar?
yok değil zatn sürekli ona göre giyinmediğimi belirttim
ancak hoşuna gitmeside beni mutlu etmiyor değil
ama ne bilim işte biraz kadınsı görmek istiyor
belki ailesiyle tanıştıracak seni ve onlarında
tarzı bu değil
daha kadınsı oldurmaya çalışıyo
hatta ben eşimle ilk tanıştığımda bir süre sonra alışverişe çıkarmış topuklu aldırmıştı ama hiç üzülmedim çünkü
azcık kadınsı giyinmiştim ardından nişanlandık :)
Sevgilinin sana bu şekilde açık açık fikir vermesi bence çok güzel bişey.
Senin tarzından sıkılıp başka kızlara bakması daha mı ii?
Tarzını onun istediği şekilde değiştirmekte hiç zarar yok bence. Hatta bu onun hoşuna bile gidecektir.
e ne güzel sende ikilettirme
giy işte eminim çok hoş bi kızsındır
ne giysen yakışır
boşver dert etme kendine değiştiriver galdrobunu olsun bitsin
sonrada zevkine sen eleştir onu
Bence bu çok güzel bir şey hem bizler tamam kendimiz için giyiniriz ama kendimizi karşı cinsede beğendirmek isteriz istediği çok fazla bir şey değil bence hayatının her anında spor giyinmemelisin bazen alımlı ve şıkır şıkır giyinmekte gerekiyor tarzında biraz değişiklik yap bende çok fazla takı bilmem ne takmam ama takmam gerektiğinin farkındayım beni bu halimle beğencekse beğensin deme bizlerde karşımızdaki insanı yeri geliyor beğenmiyoruz istediğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz kendinden taviz verme onun müdahale etmesine gerek kalmadan yavaş yavaş değişirsin hem zorunada gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?