zoruma gidiyor ama ya off

sevdimama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
781
2
26
Bolu
kızlar 4 seneyi geçmiş bir ilişkim var ve belli bir giyinişim.tarz değilim normal bir giyiniş kot klasik tşört converse.takıya dair hiç bir şey yok üzerimde bu ara sevgilim taktı giyinmeme genelde tşörtlerimin önü açık olur bende biraz toplu olsun diye askılı yada spor atlet giyerim içine ama sürekli böyle tşört içi askılı neymiş biraz farklı giyincekmişim kızmışım değişik tarzlarda giyinebilirmişim uzun uzun küpeler bileklikler takayım öyle diyor hani tamam çok özenli giyinmiyorum şuan giydiklerimi seviyor beğeniyor ama değişiklik fena olmaz dedi kendi gömlek almış bana çok yakıştı falan diyor yok küpe alalım bileklik alalım hani acaba diyorum 4 senede kendini salan bazı evli kadınlar gibimi oldum diyorum kendi kendime yardım edin ben mi abartıyorum değişiklik isteme konusunda kızıyorum onada madem öyle beğeniyorsun öyle birini bul diyorum ben senin üzerinde görmek istiyorum beğendiklerimi diyor normal mi bu istediği erkekler değişiklik seviyor mu zorunda mıyım görevim mi bu yani değil bilmiyorum ya siz kendinizi hoş bulması için zaman zaman değişiklik yapıyor musunuz ben artık çok mu tek düze gidiyorum ki ben takı takmak gibi bir zorunluluğum yok dedim kız olduğunu her seferinde hatırlatmam mı gerekiyor dedi

yani çevresindeki ailesindeki bayanlar o şekilde olduğundan olabilir
belkide seni bir şekilde beğendigi profile indirgemek istiyordur
ama biraz dene neden olmasın
bazen bu bile uzun soluklu ilişkilerde heyecan ve hareket getirir

ama ne biliyim zoruma gidiyor işte şunu alalım şöyle giy böyle daha hoşuma gider falan sanki ben giyinmeyi bilmiyorum o öyle diyince de yapasım gelmiyor

bence zoruna gidecek bişey yok tabi ki sevgilin ara sıra kadın gibi kadın görmek isteyeebilir.
tamam belli bir tarzın var , sana garip geliyor olabilir ama bu öyle.
sürekli klasik topuklu ayakkabı etek gömlek giyen birine de spor giyinmek zor gelebilir. bazen fedakarlık yapmalısın

hep aynı giyiyorsun bence şunu giy ben gördüm hoş duruyor öyle bir şey alalım diye başımın etini yedi tarzım var diyemem herkesin giyindiği bir şekilde kot tşört laf arasında söyleyebilir ama özellikle durup dururken kıyafetlerime taktı hatta bir gün giydiğim şeye kötü gözüküyor böyle giyme başka şey al hep aynı şekil dedi kal geldi resmen

Son düzenleme:
ama yapacak bişey yok maalesef ben 4 yıllık evliyim yeri gelince eşimde tenkit eder kıyafetlerimi ha ben kalkıp değiştirmiyorum ama
aldığım bişeyi beğenincede çok mutlu oluyorum
ve onu giyindiğimdede özgüvenim artıyor

sen de onunla konuş ifade şeklini değiştirsin , öyle itici konuşarak bişey mi istenirmiş

onun beğendiği şeyleri bilip de ona göre mi alıyorsun kıyafetlerini beğenmiyorum demiyorum ama farklı şeyler alsan arada değişik giysen daha hoş olabilirsin dedi mesela bana aldığı gömlek hoşuna gitmiş baya beğenmiş olmalı giydim verdiğinde Allahım bir mutlu oldu çok yakıştırdı falan sürekli iltifat onların beğenisine göre mi giymek zorunda kızlar?

sen de onunla konuş ifade şeklini değiştirsin , öyle itici konuşarak bişey mi istenirmiş

aynen bende öyle dedim konuşmayı bilmiyorsun tamam ne istediğini söyle çok iyi ama ne şekilde söyleyeceğini bilmiyorsun konuşma tarzınla daha çok ters tepiyor bir şey yapasım gelmiyor dedim

yok değil zatn sürekli ona göre giyinmediğimi belirttim
ancak hoşuna gitmeside beni mutlu etmiyor değil
ama ne bilim işte biraz kadınsı görmek istiyor
belki ailesiyle tanıştıracak seni ve onlarında
tarzı bu değil
daha kadınsı oldurmaya çalışıyo
hatta ben eşimle ilk tanıştığımda bir süre sonra alışverişe çıkarmış topuklu aldırmıştı ama hiç üzülmedim çünkü
azcık kadınsı giyinmiştim ardından nişanlandık :)

ailesiyle tanıştım mesela normal de uzun etek giyen bir insan değilim hep kot pant. uzun ifil ifil etek aldım değişiklik olsun diye çok hoşuna gitti çok yakışmış dedi ve sevdi beğendiğini her şekilde belli etti beni beğenir güzel bulur ama güzelliğine giyiminle daha çok güzellik kat diyor sanırım değişikliği çok seviyor benim sevgilim. işte benimki de topuklu giy kot giyme keten giy farklı olsun diyor sanırım biraz olgun ve özenli olmamı istiyor daha çekici sanırım

Sevgilinin sana bu şekilde açık açık fikir vermesi bence çok güzel bişey.
Senin tarzından sıkılıp başka kızlara bakması daha mı ii?
Tarzını onun istediği şekilde değiştirmekte hiç zarar yok bence. Hatta bu onun hoşuna bile gidecektir.

e ne güzel sende ikilettirme
giy işte eminim çok hoş bi kızsındır
ne giysen yakışır
boşver dert etme kendine değiştiriver galdrobunu olsun bitsin
sonrada zevkine sen eleştir onu

oda öyle dedi ben sevdiğim şekilde giyinmeni istiyorum dedi bende beğenmiyorsan sevdiğin şekilde giyinene git diyorum bana başkasına bakmam daha mı iyi nasıl istediğimi söylüyorum işte seni öyle görmek istiyorum diyor başkasına gitmek istesem seni sevmesem zaten söylemem bunları diyor

e ne güzel sende ikilettirme
giy işte eminim çok hoş bi kızsındır
ne giysen yakışır
boşver dert etme kendine değiştiriver galdrobunu olsun bitsin
sonrada zevkine sen eleştir onu

herkese oda öyle diyor yazmaktan başka yaptığım bir şey yok sanırım ben abartıyorum onun yaptığı davranış gayet güzelmiş :) evet bana sen çok güzelsin ve istediğim gibi giyinirsen çok daha güzel olacaksın diyor sen de beni eleştir ben nasıl istersen öyle giyinirim beğenmiyorsan sende eleştir dedi bana aldığı gömleği giydiğimde öyle mutlu oldu ki bana diyor ki o kadar güzel oldun ki inşallah başkası takılmaz peşine diyor mutlu oldun mu diyorum yanımda senin gibi güzellik varken nasıl mutlu olmayayım şanslıyım sen yanımda geziyorsun diye diyor hoşuna gitmeli sana fikrimi belirtmem vs.diye söylüyor

Son düzenleme:
Bence bu çok güzel bir şey hem bizler tamam kendimiz için giyiniriz ama kendimizi karşı cinsede beğendirmek isteriz istediği çok fazla bir şey değil bence hayatının her anında spor giyinmemelisin bazen alımlı ve şıkır şıkır giyinmekte gerekiyor tarzında biraz değişiklik yap bende çok fazla takı bilmem ne takmam ama takmam gerektiğinin farkındayım beni bu halimle beğencekse beğensin deme bizlerde karşımızdaki insanı yeri geliyor beğenmiyoruz istediğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz kendinden taviz verme onun müdahale etmesine gerek kalmadan yavaş yavaş değişirsin hem zorunada gitmez

ne guzel ya en azindan bi fikri var:)ben ne giyersem giyim esim olmus,sana hersey yakisir falan gibi klasik cumleler soyluyo.iki elbise gosteririm hangisini giyiyim derim ikisi de guzel der.resmen cildirtio beni ya.bi insanin hic mi fikri olmaz,hic mi elestirmez bence ne guzel sana fikrini soylemis inan ki cok sanslisin.

birde daha yazını okumadan şey dedi zannemiştim açık giyinme süslenme falan adam tam tersini istiyor şıkır şıkır süslü süslü birini tadını çıkarrr

doğru diyorsun aslında onun söylediği tarzı seviyorum ama değişiklik yapmaktan çekiniyorum belki de çünkü kombinlerim çok iyidir mesela bakarken alışveriş için çok şık kombinlerim ama almaya gelince nedense tek düze eskilerle aynı kalıp şeyler alıyorum ama anladım ki değiştirmek gerek gömlek çok severim mesela çok beğenirim fakat alıp giymeye gelince iş her zamankinden farklı diye almıyorum ama artık farklı tarz denemek gerek bunu anladım :)

bence erkek arkadasın senı sevıyo sevmese zaten senınle ugrasmazdıugrasmaktan kastım sevdıgı tarzda kıyafetler gıyın sunu yapalım bunu yapalım demezdı senı sevıyokı begendıgı tarz aksesuar ve kıyafetlerı senın uzerınde gormek ıstıyor sana yakısıcagını dusunuyor o sekılde gormek ıstıyo hıc zoruna gıtmesın sevınmelısın bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…