ne guzel ya en azindan bi fikri var:)ben ne giyersem giyim esim olmus,sana hersey yakisir falan gibi klasik cumleler soyluyo.iki elbise gosteririm hangisini giyiyim derim ikisi de guzel der.resmen cildirtio beni ya.bi insanin hic mi fikri olmaz,hic mi elestirmez bence ne guzel sana fikrini soylemis inan ki cok sanslisin.
birde daha yazını okumadan şey dedi zannemiştim açık giyinme süslenme falan adam tam tersini istiyor şıkır şıkır süslü süslü birini tadını çıkarrr
bence erkek arkadasın senı sevıyo sevmese zaten senınle ugrasmazdıugrasmaktan kastım sevdıgı tarzda kıyafetler gıyın sunu yapalım bunu yapalım demezdı senı sevıyokı begendıgı tarz aksesuar ve kıyafetlerı senın uzerınde gormek ıstıyor sana yakısıcagını dusunuyor o sekılde gormek ıstıyo hıc zoruna gıtmesın sevınmelısın bence
Canim kac yaşındasin ki sevgilinin sana süslen demesi zoruna gidiyor :44:
Bence guZel bı durum senin icin sevinmelisin
Spor giyimi rahat olduğu için ben de çok severim ama erkekler hep spor görmekten sıkılıyorlar galiba.
Sevgilin de seni kadınsı görmek istiyor olabilir.
Üslubu hoş olmayabilir ama bunu söylemesi bence iyi bir şey.
Giydiğin kot ve tişörtün altına bir topuklu ayakkabı giysen bile bakışı değişecektir.
Ben olsam buna ilişkimize getirecek yeni bir heyecan olarak bakardım.
İstediği tarzda giyinip onu kendime hayran bırakmanın tadını çıkarırdım :)
oda öyle dedi ben sevdiğim şekilde giyinmeni istiyorum dedi bende beğenmiyorsan sevdiğin şekilde giyinene git diyorum bana başkasına bakmam daha mı iyi nasıl istediğimi söylüyorum işte seni öyle görmek istiyorum diyor başkasına gitmek istesem seni sevmesem zaten söylemem bunları diyor
Canım sevgilin çok haklı. Sen onsan ona yakışan ve seninde sevdiğin bişey onun kullanmasını istemez misin? Şahsen sevgilim bana böyle bi fikir verse çok hoşuma gider. Onu yanına giderken onun istediği gibi giyinirim böylece onu daha çok etkilemiş olurum.
anammm sen 18 yasindaysan sevgilin 20dir.ve o yasta ki erkekler olgun kizlardan hoslanir ve seni olgunlastirmaya calisiyo kanimca:)
18 yaşındayım :) artık seviniyorum
14 yaşında tanıştık bana büyüdün artık diye bütün isteklerini sıralıyor 19 yaşında oda :)
Ayy tatlim yaa sorun sende degil aslında 18 yasında olup 30 yasında gibi olan küçük kadınlarda ben hayret ediyorum o halde olanlara zaten
Sem yasına uygun en guZel tarzı yakalarsın bence küçük dokunuşlar harika yapar seni hos babetler al kendine dar kotlarla cok guZel duruyor az yuksek dolgu topuk ayakkabı al duruşun değişiyor emin ol
Kendine göre en yakın tarzı yakala
Şimdiden bol şans resim koyarsan yeni halinde hayır demeyiz
benim 20 yasinda erkek kardesim var,23 ve 26 yas arasindaki hatunlara hasta:)))ordan aklima geldi:))
sevgilimi kaptırmak istemiyoruuumm :) ona beğendiğin şekil olanlara git desem de o zaten inanmıyor o kadar rahat olabileceğime yalan söylüyorsun sen istemezsin böyle diyor :)
Sevgilinin böyle demesi hoş da sürekli zevkleri değişmiyor değil mi?
Dolgu topuk giy hoşuma gidiyor. A yok artık dolgu topuk giyme sivri topuk sevmeye başladım durumları olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?