arada mesela uzun çizgili renkli eteğim var üstüne düz beyaz tşört babet ve çanta çok hoşuna gidiyor kot giydiğim güne nazaran daha hoş buluyor artık dolgu topuk ayakkabıları beğeniyormuş bunlardan alabilirsin dedi bir kombin yapıp bayramdan sonra bir resim atarım canım :)
vay be nerde böyle erkek ne güzel işte senin daha da güzel görünmen için yorum yapıyor hemen giyinmeyi mi bilmiyorum diye düşünme sen güzel giyiniyorsun ama daha da güzel olabilirsin arada farklılıklar yapabilirsin değişiklik herkesin hoşuna gider en azından benim gidiyor
vay be nerde böyle erkek ne güzel işte senin daha da güzel görünmen için yorum yapıyor hemen giyinmeyi mi bilmiyorum diye düşünme sen güzel giyiniyorsun ama daha da güzel olabilirsin arada farklılıklar yapabilirsin değişiklik herkesin hoşuna gider en azından benim gidiyor
var bende böyle bir erkek :) ben öyle düşündüğüm için 2 gündür kıyafet tartışıyoruz erkekler dikkat çekmesin isterler benim ki ikimiz de mükemmel olalım birbirimizi tamamlayalım diye düşünüyor çok daha güzel olursun diyor olduğumda ise nasıl artist yürüyor bir ayrı sahiplenmeler falan :)