Yalnız başına neden mutlu olamasın ki? Sırf evlenmek için evlen diyorsunuz resmen pesŞansın varsa seni seven bir adam bul acilen evlen Şehir dışında falan çalışmakla annenlerin verdiği mutsuzluktan sıyrılıp d mutlu olamazsın yalnız başına Sana mutluluk verecek biri gere inşallah da bulursun
Siz matematikci misiniz gercekten, o nasil tavsiye? Hadi acil bir adam buldu, o adami acil nasil taniyacak da evlenecek kiz?Şansın varsa seni seven bir adam bul acilen evlen Şehir dışında falan çalışmakla annenlerin verdiği mutsuzluktan sıyrılıp d mutlu olamazsın yalnız başına Sana mutluluk verecek biri gere inşallah da bulursun
Siz matematikci misiniz gercekten, o nasil tavsiye? Hadi acil bir adam buldu, o adami acil nasil taniyacak da evlenecek kiz?
Bu nasil mantik? Kendi ayaklarinin uzerinde duramadan, evde ki ana babadan kacarken, elalemin hic bilmedigi adamina mi siginsin?
Denize düşene yılana sarılır mantığıyla hareket etmem hiçbir zaman.Evliliği de uzun bir süre düşünmüyorum zaten hayatımda biri de yok.Önceliğim iş bulup çalışmak kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum.Çelik gibi kuvvetliyim akıllı bi kızım hep mantığımla hareket ettiSiz matematikci misiniz gercekten, o nasil tavsiye? Hadi acil bir adam buldu, o adami acil nasil taniyacak da evlenecek kiz?
Bu nasil mantik? Kendi ayaklarinin uzerinde duramadan, evde ki ana babadan kacarken, elalemin hic bilmedigi adamina mi siginsin?
Sorun sadece annem değil.babam da sorunlu.evimizde huzur yok.annem ve babam birbirinden gizli para biriktiriyor biz 3 kardeşi düşünen yok.maddi durumumuz iyi.dışardan harika bi aileyiz.ama o kapı kapanınca içinde yaşananlar farklı...evlenmek gibi bir niyetim de yok zaten o evden kurtulup hemen evlilik yapsam mantıksız olur.çok şükür iyi bir bölüm okudum donanımlıyım.mantıklı bi kızım ama bunlar kimseye anlatılmıyo utanıyorum çünkü.o yüzden buraya yazdım fikir almak içinSakın evlenmeye kalkma..
Annende kurtulmak için başkasının boyunduruğuna girme..
Meslek sahibi olup,işini eline aldığında kımse senin uzerınde soz sahıbı olamaz..
Sasirtici hakkaten. Sagol uyardigin icin.o arkadaşa laf anlatılmıyor samson boşa çaba
değişik bir bakış açısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?