Zoruma gidiyor...

Ilk once sana cok sabir ve allahin merhametini diliyorum iste bagzen anne babalarimiz yalnis tutumlarda bulunuyor inslalah yaptiklarinin yalnis oldugunu anlarlar pisman olurlar inslaalh gec olmadan sen oku çalış devam et boyle karsinada biri çıkarsa ona cok baglanmadan iyice dogrusunu yanlışını gör cunku cok sevince yalnislar duzelir gozuylr bakilip yalnişi sanla evlenebiliyorsun ama buna hazir olursan yap suan kalbin ne istoyorsa hayirlisi olsun allah yolunu acik etsin

Her doğuran anne olamıyor maalesef
O anne babanın yanında sen yine iyi kalmışsın böyle mantıklı
Başkası ay annem babam arıza bende 18 imde nişan taktım diyebilirdi
Bunlar seni kamçılasın, oku, çalış, çok başarılı ol hayatta. Milleti de boşver hayırsız deseler ne olur sen kendini biliyorsun
İş çok önemli, eş sonra ki iş zaten senin de bildiğin gibi
Sağlam bi işin olursa kimseye muhtaç olmazsın anne babana bile
Hayatta başarılar diliyorum

Annen sizin bahane yapmış boşverin takmayın, yoksa siz üniversiteye başlayınca boşanırdı çoktan. Annesinin evine de dönebilirdi sizyoksunuz nasıl olsa. Boşuna kendinizi yıpratmayın

Evlilik bir kurtuluş değil sakın böyle önerileri dikkate alma. Hangi bölümde okuyorsun ve hangi şehirdesin bilmiyorum ama küçük bir şehirdeysen iş bulmak zordur, bunu bahane ederek başka bir şehre gidebilirsin. Şu an sana çok zor geliyor bunları düşünmek ancak oradan koptuğunda ve kendine yeni bir hayat kurduğunda hiç kimsenin senin hakkında konuştuklarıyla ilgilenmeyeceksin. Ailelerimizi seçemiyoruz ancak bu tip şeyleri yaşayan sadece sen değilsin eminim benzer sorunları yaşayan bir çok insan vardır. Kendine acımak çözüm değil. Kendi ayaklarının üzerinde durduktan sonra doğru insanı bulup evlenirsen hayalindeki aileyi kendin kurabilirsin. Bunlar hayal değil insan istese dünyayı bile yerinden oynatır. Yeter ki yapabileceğine inan.

Canim allah yardimcin olsun..Benim bole bi arkadasim vardi cok caliskandi ama annesi cok kotu davraniyodu bizim yanimizda bile aşaliyodu okumasini istemiyodu bizle gorusmesini istemiyodu..Kiz annesine okulda toren var o bu die yalan soyleyip bize gelip ders calisiyodu..Simdi okudu atandi bikac yil sorada asık oldu evlendi cok sukur mutlu..O cadi anne pamuk oldu..Sen kardeslerine sahip cik evine dönsende is bul gozunu dort ac umrunda olmasin kavgalari falan inan ilerde bi onemi kalmiyo..Evlenip kurtulurum mantigi sacma sende farkindasin zaten o yuzden gözunu korkutma allah kolaylik versin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…