Zoruma gitti

İnşallah sagolun.Onlara daha iyi.İkili dolap aldı.Asma kilitle kilitliyor.Sabah işe gitmeden direk kilitliyor.Ben hen zevk için istemedım.Sadece 3 saatlık istedım.Sporla gıdıyorum artık.Zaten genel yetenek ve klavye snavı olacak sadece.Mülakatına gidersem daha ciddi giderim artık

umarım olumlu geçer görüşmen... dışarda gördüğün düzgün ailelerin ne kadar düzgün olduğu içine girilmeden bilinmez belki senin ailen onlardan çok daha düzgündür. bende yaşadım bu süreçleri kardeşler arasında olur böyle zamanlarda... sen işe başladığında kardeşinin sana yaptığını yapma... eminim ben o da çok sonra pişman olmuştur. ayrı eve çık diyenlere takılma sakın. kardeşin ayakkabısını paylaşmadı diye ayrı eve mi çıkılır? anne, baba ve kardeşle zaman zaman sıkıntılar yaşanabilir ama onlar senin düşmanın değil ve onlardan sana asla zarar gelmez. belliki genç bir kızsın senin için en doğrusu ailenin yanında olmak. sadece biraz sabır

ayrı eve çık diyenlere takılma sakın. kardeşin ayakkabısını paylaşmadı diye ayrı eve mi çıkılır?
Tabi ki kardeş ayakkabı vermedi diye ayrı eve çıkılmaz lakin siz konu sahibinin diğer konularından haberdar mısınız?
İnsanlara bu sebepten ayrı eve çık demeyecek kadar aklımız başımızda şükür.

Üzdün beni mübarek gün
güzelim bu yüzden insanın ayaklarının üzerinde durması çok önemli... umarım her şey güzel gider.
Ben part tıme çalışıyorum.Ama elıme az para gecıyor.Eve dönüşte gardolabı bakıcam.Taksıt olursa taksıtle alıcam.Şu kpssyı atlatayım zaten işe gırıcem inşallah

Genç kız diye sürekli bastırıyorsunuz ama konu sahibi 18 yaşında değil 26 yaşında. Gayet kendi düzenini kurabilir. Lütfen diğer konularına bakın, benim lafımla evden ayrılacak değil ama siz de diğer yorum yapanları "onları görmezden gel, sen onlara bakma" diyemezsiniz. Herkes burada emek verip düşünüp yorum yapıyor. @poga

ben erkek kardeşimin tişörtlerini giyiyorum bazen gıkı çıkmıyor yavrumun. ne kadar ayıp kardeşinizin yaptığı, yerinizde olsam aynısını yapardım, o da sizin eşyalarınızı kullanamasın, izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…