- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eve çıksam babam kıyametı koparır.Şimdi yavastan iş görüşmelerine gidiyorum.Sabıt ıse gırıcem.Ama cok zoruma gıttı.Bugun gıdıp dolap alıcak aynını yapıcamHaklısınız ne deyim ki.
Bir işe girip ayrı eve çıksanız? Memur olmanız şart değil
Babetim var ama güzel degil.Bol paça kuma ppantolon gıydım.Altına spor ayakkabıAllah kimsenin eline baktırmasın. Keşke siz de hazırlıklı olsaydınız...
Sürekli giymiyorum tabıkı.Dün msj geşdı ayrıca.Bugun de görüşme var.Şuan maddı durumum sıkıntılı alamam ayrıcaIs ariyorsunuz gorusmeye gideceginizi ve ayakkabi lazim olacagini biliyorsunuz. Neden almadiniz? Gunu kurtarmalik ucuz yollu birsey alamaz miydiniz?
Tabiki kardes boyle zor durumlarda birakmamali ama sizde surekli kizin dolabindan giyiniyorsunuz muhtemelen yoksa kimse durduk yere dolap alip esya kilitlemez. Yaptiginizda hos degil.
Bidaha ki ay maaşımı alayım kıyafet alıcam bayaa.Ben part calısıyorum bı yere cıkmıyorum.Nereye gıyıcem kıyafetını kıIs ariyorsunuz gorusmeye gideceginizi ve ayakkabi lazim olacagini biliyorsunuz. Neden almadiniz? Gunu kurtarmalik ucuz yollu birsey alamaz miydiniz?
Tabiki kardes boyle zor durumlarda birakmamali ama sizde surekli kizin dolabindan giyiniyorsunuz muhtemelen yoksa kimse durduk yere dolap alip esya kilitlemez. Yaptiginizda hos degil.
İnşallah sagolun.Kendi kıyafetlerını kılıtlerı.Ama benım esyalarım ortada.rahatca kullanıyo kendısı.Nebileyim kimse evin icinde durduk yere kiyafetlerini kilit altinda tutmaz o yuzden cok kullaniyorsunuz gibi dusundum ama oyle diyorsaniz oyle olsun.
Umarim gorusmeniz olumlu gecer.
İnşallah. Kurumsal bir çağrı merkezi.Spor var ayagımda ama bol paça pantolonum kapatıyor AllahtanKardeşine çok aşırı sinir oldum. Üzülme babet de gününü kurtarır. İnşallah görüşmen iyi geçer bol bol paralar kazanır bir sürü ayakkabı alırsın kendine
O kadar sinir oldum kı.Şeytan dıyor kı gıt kendıne dolap al aynını yapİnşallah iş görüşmeniz güzel geçer ve kimsenin eşyasına muhtaç kalmazsınız. Moralinizi bozmamaya çalışın.
Aboo benim kardeşim de böyle. Bir gün "ipad" iyle oynamak istedim izin vermerdi. Başka bir gün oynamama izin vermediği ipad'in ekranının üzerine ayağıyla bastığını gördüm. (Yani ayağının altıyla bastığı şey bana gelince değerli oluyor.) Başka bir gün ipad de konuşan robotun dilini ingilizceye çevirmek istedim ielts'e gireceğim belki konuşma pratiği yaparım dedim robotla.Gitmiş "ipad" ine şifre koymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?