Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikolatlar müstakbel gelin adayından geliyor demiş mi acaba?
Hayir canim ya ailesiyle kalmiyor ogrenci oldugundan kuzeniyle kaliyor bu almis hepsini istanbula goturup ailesine dagitmis![]()
şimdi sende ondan bişi iste maddi olarak onuda zorlayan birşey,oldu da aldı ve gönderdi,sende benzer cümleler ile durumu senin düştüğün duruma getir ve seyret bakalım. senin hissettiklerini hissetsin..
hoş bana kalırsa alıp göndermen hata,kendi alsın yesin canının çektiğini,alıştırmayın böyle..
oyy, makul miktarda ailesine vermesi bence mazur karşılanabilir hatta mantıklı sayılabilir, ama kendine hiç mi ayırmamış canım :/
insan hiç mi yemedin falan da diyemez, rahatsız olduğunu da dillendiremez ki hassas yanlış anlaşılmaya müsayit bir konu
konu komşuya bari gitneseydi iyiydi
ben yine de aileye de götürdüğü ve istemsiz dağıldığını düşünüyorum çikolataların dediğin gibi ince de biriyse :) üzme kendini çok
Bilmiyorumcanim sikildi soyleyemedimde... Gercektende benden gelen herseye cok deger veren birisi mesela ben yanina gittigimde küpemi kaybetmistim digerinide cikardim ne yapacaksin onu dedi çöpe atacagim ne yapabilirimki tek küpeyi dedim bana ver bende kalsin dedi..
Ablasi hani bana dedi diye vermis hem ben demistim ablanlarada verirsin diye ben hepsinden yerim sonra veririm demisti. Yedinmi diye sordugumda yemedim ben onlara gidince yerim dedi gittiginde ikram etmezler bile belki![]()
Selam kizlar,
Fikrinizi almak istedim !
Ben sevgilime birkac kutu cikolata seker paket edip yollamistim yesin diye... Oda cok istiyordu yollamami ! Yollamak icinde baya bide para harcadim (koli + yolladiklarimin fiyati 200 tl kadar etti), ama hiç dusunmeden yolladim sevdigim icindir diye !
Bu paketi almis o gun ablasiyla konusmus ne yapiyorsun vesayre diye sorarken benim yolladiklarimi soylemis oda hani bana demis bizimkide sanada var demis. paketleri hep akrabalarina dagitmisBeni tanimayanlara bile vermis ! Kendine hiç birakmadinmi diye sordugumda "Ben yemesemde olur askim" dedi
Ya ben o yesin diye yolladim o istiyor diye gonderdim o gitmis dagitmis millete ! Ablasi neysede gitmis komsuya, dayisinin ogluna vermis !
Kizlar benmi yanlis dusunuyorum yoksa bu yaptigimi yanlis insan bari bi tanesinin tadina bakar dmiBu konuda ne dusunuyorsunuz cok canim sikildi ya sizce bosunami kendimi uzuyorum.. Siz olsaniz darilmazmisiniz
Dusuncelerinize ihtiyacim var;
Tesekkur ederim
oy canım benm kıyamam :)
zaten malın paranın derdinde değilsin
anlatımına göre dediğim gibi çocukcağınız elinde olmadan gelişti aman şunu da verelim edelim, ablası falan pek düşünmedi tabi özel durumu, yurt dışından çikolata geldi idi olay onlar için :) üzme sen kendini hiç :) onun kontrolünde olsa dediği gibi yapacaktı eminim, bazen öyle gelişir :) içinde kalmıştır onunda
Aglamak istiyorum4 yillik iliskimiz var ve hiç bu kadar dusuncesizlik yapmamisti bana
herne olursa olsun hep alttan aldi ve suan buna uzuldugumun farkinda bile degil
((
içinde kalmasın
söyle
düşüncesizlik bu yaptığı
sen sonuçta o yesin diye yolladın
bi de ben yemesem de olur aşkım demiş
niye yolladın ki o zaman
hediye hediyedir
iyi o zaman, kıyafet yolladığında da başkalarına versin, ben giymesem de olur aşkım desin
hey allaam yaa
üzüldüğünü içinde tutma, mutlaka söyle
bi daha böyle bi düşüncesizlik yapmasın bi zahmet.
Ben Senin Yerinde Olsam birdaha paket Yapıp Yolamam... Bana Yapılsa Küfür edildi Sayarım....Selam kizlar,
Fikrinizi almak istedim !
Ben sevgilime birkac kutu cikolata seker paket edip yollamistim yesin diye... Oda cok istiyordu yollamami ! Yollamak icinde baya bide para harcadim (koli + yolladiklarimin fiyati 200 tl kadar etti), ama hiç dusunmeden yolladim sevdigim icindir diye !
Bu paketi almis o gun ablasiyla konusmus ne yapiyorsun vesayre diye sorarken benim yolladiklarimi soylemis oda hani bana demis bizimkide sanada var demis. paketleri hep akrabalarina dagitmisBeni tanimayanlara bile vermis ! Kendine hiç birakmadinmi diye sordugumda "Ben yemesemde olur askim" dedi
Ya ben o yesin diye yolladim o istiyor diye gonderdim o gitmis dagitmis millete ! Ablasi neysede gitmis komsuya, dayisinin ogluna vermis !
Kizlar benmi yanlis dusunuyorum yoksa bu yaptigimi yanlis insan bari bi tanesinin tadina bakar dmiBu konuda ne dusunuyorsunuz cok canim sikildi ya sizce bosunami kendimi uzuyorum.. Siz olsaniz darilmazmisiniz
Dusuncelerinize ihtiyacim var;
Tesekkur ederim
Sevgilisinin Ablasında da var Suç Sadece Sevgilisinde değilki...!! Benim Kardeşim bana Sevgilim Paket yaptı yolladı Dese İçinden 1 tane bile alıp yemem Ablası pek yüzsüz beleşciymiş.. ablasına çok sinir oldum uyus şey...!!!