• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zoruma gitti !!

ayip etmis bence canim.. benimde sevgilim trden ve bende paket yolladigimda cikolata vs koyuyorum
kardesiyle paylasir mesela bunu sorun etmem ama öyle dagitirsa yikarim ortaligi :)
tavrini koymaliydin

Çikolatlar müstakbel gelin adayından geliyor demiş mi acaba?

Son düzenleme:
bende nıye çikolata gönderiğini merak etmiştim.yurt dışında oldugun için anladım..türkiyedekilerde neden yurtdışı çikolatalarını severse anlamam.artık burda da var o çikolatalrdan.isviçre olsa neyse derim:52::52::52::52:olsun düşüncesizlik etmiş az biraz herkese ikram edip hava atmıştır sevgilim gönderdı dıye.aslında iyi .sende bı daha gçndermezsin:21::21::21:

şimdi sende ondan bişi iste maddi olarak onuda zorlayan birşey,oldu da aldı ve gönderdi,sende benzer cümleler ile durumu senin düştüğün duruma getir ve seyret bakalım. senin hissettiklerini hissetsin..

hoş bana kalırsa alıp göndermen hata,kendi alsın yesin canının çektiğini,alıştırmayın böyle..

Bi tatsaymış iyiymiş ama ben özür dilenecek kadar ciddi bir problem olduğunu sanmıyorum yine de. Belki yaptığın jest çok hoşuna gitti, o da o yüzden tüm çevresiyle paylaşmak istedi, kız arkadaşımdan geldi diye, üstünde durulacak birşey değil bana göre.

Hayir canim ya ailesiyle kalmiyor ogrenci oldugundan kuzeniyle kaliyor bu almis hepsini istanbula goturup ailesine dagitmis :(

oyy, makul miktarda ailesine vermesi bence mazur karşılanabilir hatta mantıklı sayılabilir, ama kendine hiç mi ayırmamış canım :/
insan hiç mi yemedin falan da diyemez, rahatsız olduğunu da dillendiremez ki hassas yanlış anlaşılmaya müsayit bir konu
konu komşuya bari gitneseydi iyiydi
ben yine de aileye de götürdüğü ve istemsiz dağıldığını düşünüyorum çikolataların dediğin gibi ince de biriyse :) üzme kendini çok

şimdi sende ondan bişi iste maddi olarak onuda zorlayan birşey,oldu da aldı ve gönderdi,sende benzer cümleler ile durumu senin düştüğün duruma getir ve seyret bakalım. senin hissettiklerini hissetsin..

hoş bana kalırsa alıp göndermen hata,kendi alsın yesin canının çektiğini,alıştırmayın böyle..

Hiç sorma ya boyle birsey yapsam herhalde bana soylemedigini birakmaz :(

oyy, makul miktarda ailesine vermesi bence mazur karşılanabilir hatta mantıklı sayılabilir, ama kendine hiç mi ayırmamış canım :/
insan hiç mi yemedin falan da diyemez, rahatsız olduğunu da dillendiremez ki hassas yanlış anlaşılmaya müsayit bir konu
konu komşuya bari gitneseydi iyiydi
ben yine de aileye de götürdüğü ve istemsiz dağıldığını düşünüyorum çikolataların dediğin gibi ince de biriyse :) üzme kendini çok

Bilmiyorum :( canim sikildi soyleyemedimde... Gercektende benden gelen herseye cok deger veren birisi mesela ben yanina gittigimde küpemi kaybetmistim digerinide cikardim ne yapacaksin onu dedi çöpe atacagim ne yapabilirimki tek küpeyi dedim bana ver bende kalsin dedi..

Ablasi hani bana dedi diye vermis hem ben demistim ablanlarada verirsin diye ben hepsinden yerim sonra veririm demisti. Yedinmi diye sordugumda yemedim ben onlara gidince yerim dedi gittiginde ikram etmezler bile belki :(

ben darılırdım şahsen ve bende sevgilime çikolata göndermiştim hatta bi kaç tanesini de ısırmıştım hehe:16:ama bi tanesini bile içinden birine verseydi çok kırılırdım şahsen

Bilmiyorum :( canim sikildi soyleyemedimde... Gercektende benden gelen herseye cok deger veren birisi mesela ben yanina gittigimde küpemi kaybetmistim digerinide cikardim ne yapacaksin onu dedi çöpe atacagim ne yapabilirimki tek küpeyi dedim bana ver bende kalsin dedi..

Ablasi hani bana dedi diye vermis hem ben demistim ablanlarada verirsin diye ben hepsinden yerim sonra veririm demisti. Yedinmi diye sordugumda yemedim ben onlara gidince yerim dedi gittiginde ikram etmezler bile belki :(

oy canım benm kıyamam :)
zaten malın paranın derdinde değilsin
anlatımına göre dediğim gibi çocukcağınız elinde olmadan gelişti aman şunu da verelim edelim, ablası falan pek düşünmedi tabi özel durumu, yurt dışından çikolata geldi idi olay onlar için :) üzme sen kendini hiç :) onun kontrolünde olsa dediği gibi yapacaktı eminim, bazen öyle gelişir :) içinde kalmıştır onunda

Selam kizlar,

Fikrinizi almak istedim !

Ben sevgilime birkac kutu cikolata seker paket edip yollamistim yesin diye... Oda cok istiyordu yollamami ! Yollamak icinde baya bide para harcadim (koli + yolladiklarimin fiyati 200 tl kadar etti), ama hiç dusunmeden yolladim sevdigim icindir diye !

Bu paketi almis o gun ablasiyla konusmus ne yapiyorsun vesayre diye sorarken benim yolladiklarimi soylemis oda hani bana demis bizimkide sanada var demis. paketleri hep akrabalarina dagitmis :( Beni tanimayanlara bile vermis ! Kendine hiç birakmadinmi diye sordugumda "Ben yemesemde olur askim" dedi :( Ya ben o yesin diye yolladim o istiyor diye gonderdim o gitmis dagitmis millete ! Ablasi neysede gitmis komsuya, dayisinin ogluna vermis !

Kizlar benmi yanlis dusunuyorum yoksa bu yaptigimi yanlis insan bari bi tanesinin tadina bakar dmi :( Bu konuda ne dusunuyorsunuz cok canim sikildi ya sizce bosunami kendimi uzuyorum.. Siz olsaniz darilmazmisiniz :( Dusuncelerinize ihtiyacim var;

Tesekkur ederim

bu çocuğun eli bu kadar açıksa sizin iki yakanız bir araya gelmez

oy canım benm kıyamam :)
zaten malın paranın derdinde değilsin
anlatımına göre dediğim gibi çocukcağınız elinde olmadan gelişti aman şunu da verelim edelim, ablası falan pek düşünmedi tabi özel durumu, yurt dışından çikolata geldi idi olay onlar için :) üzme sen kendini hiç :) onun kontrolünde olsa dediği gibi yapacaktı eminim, bazen öyle gelişir :) içinde kalmıştır onunda

Cok buyutulecek bir durum mu bilmiyorum ama cok fena koydu :( bide son gunlerde gelisen olaylar (arabami vurdum, istemeye geldiler, sevgilim vize islemleri icin ugrasioken kuzeni butun planlarimizi mahvetti vesayre..) beni sanirim biraz daha duygusallastirdi bende galiba en cok sevdigim kisiye gonul koymak icin sebep aradim..

Yani bilmiyorum yinede yanlis buluyorum

Cok sagolun hepinizde birazda olsa iyi geldi dertlesmek

Aglamak istiyorum :( 4 yillik iliskimiz var ve hiç bu kadar dusuncesizlik yapmamisti bana :( herne olursa olsun hep alttan aldi ve suan buna uzuldugumun farkinda bile degil :(((

içinde kalmasın
söyle

düşüncesizlik bu yaptığı
sen sonuçta o yesin diye yolladın
bi de ben yemesem de olur aşkım demiş
niye yolladın ki o zaman
hediye hediyedir

iyi o zaman, kıyafet yolladığında da başkalarına versin, ben giymesem de olur aşkım desin
hey allaam yaa

üzüldüğünü içinde tutma, mutlaka söyle
bi daha böyle bi düşüncesizlik yapmasın bi zahmet.

içinde kalmasın
söyle

düşüncesizlik bu yaptığı
sen sonuçta o yesin diye yolladın
bi de ben yemesem de olur aşkım demiş
niye yolladın ki o zaman
hediye hediyedir

iyi o zaman, kıyafet yolladığında da başkalarına versin, ben giymesem de olur aşkım desin
hey allaam yaa

üzüldüğünü içinde tutma, mutlaka söyle
bi daha böyle bi düşüncesizlik yapmasın bi zahmet.

Soyleyecegim sanirim oda bilsin uzuldugumu belki mantikli bir nedeni vardir cunku boyle yapmadi hic bi zaman. eger nedeni varsa benimde icim rahatlar

Selam kizlar,

Fikrinizi almak istedim !

Ben sevgilime birkac kutu cikolata seker paket edip yollamistim yesin diye... Oda cok istiyordu yollamami ! Yollamak icinde baya bide para harcadim (koli + yolladiklarimin fiyati 200 tl kadar etti), ama hiç dusunmeden yolladim sevdigim icindir diye !

Bu paketi almis o gun ablasiyla konusmus ne yapiyorsun vesayre diye sorarken benim yolladiklarimi soylemis oda hani bana demis bizimkide sanada var demis. paketleri hep akrabalarina dagitmis :( Beni tanimayanlara bile vermis ! Kendine hiç birakmadinmi diye sordugumda "Ben yemesemde olur askim" dedi :( Ya ben o yesin diye yolladim o istiyor diye gonderdim o gitmis dagitmis millete ! Ablasi neysede gitmis komsuya, dayisinin ogluna vermis !

Kizlar benmi yanlis dusunuyorum yoksa bu yaptigimi yanlis insan bari bi tanesinin tadina bakar dmi :( Bu konuda ne dusunuyorsunuz cok canim sikildi ya sizce bosunami kendimi uzuyorum.. Siz olsaniz darilmazmisiniz :( Dusuncelerinize ihtiyacim var;

Tesekkur ederim
Ben Senin Yerinde Olsam birdaha paket Yapıp Yolamam... Bana Yapılsa Küfür edildi Sayarım....

bence de ayıp etmiş
kuzeniyle kalıyormuş ona verir anlarım da
paketi ailesinin yanına taşıyıp da dağıtmış
hadi yanında olurlar da ayıp olmasın diye verirsin
hem 1 tane bile yememek ne demek çok ayıp..
keşke 1 tanecik de olsa yeseydi..

Sevgilisinin Ablasında da var Suç Sadece Sevgilisinde değilki...!! Benim Kardeşim bana Sevgilim Paket yaptı yolladı Dese İçinden 1 tane bile alıp yemem Ablası pek yüzsüz beleşciymiş.. ablasına çok sinir oldum uyus şey...!!!

valla ben olsam çok bozulurdum... o kadar parayı şekere çikalataya vermezdim zaten..versemde en fazla ailesiyle paylaşmasını isterdim... ama olan olmuş afiyet olsun...

Sevgilisinin Ablasında da var Suç Sadece Sevgilisinde değilki...!! Benim Kardeşim bana Sevgilim Paket yaptı yolladı Dese İçinden 1 tane bile alıp yemem Ablası pek yüzsüz beleşciymiş.. ablasına çok sinir oldum uyus şey...!!!

Bidaha paket yollamiyacagim zaten yapacagim kadar yaptim anlatsam delisin dersiniz

Back
X