- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Kendim için değil sadece,çevremde hep buna rastlıyorum kendim de görmedim o ayrı da kime baksam erkek ailesi yapmıyor ve yaftalanıyor insan dolmak yerine biraz da o açıdan mı bakmalı acaba diyorumBebek kime aitse hazırlığını onlar yapar , biz iki tarafın ailesinden de böyle bir heves görmedik . O yüzden doğal olanı bu gibi geliyor bana da .
Sağlıklı doğumlar dilerim . Gereksiz konularla beyninizi meşgul etmeyin derim.
Maddi beklenti değil mesela hani hevesli hevesli bir şeyler örülür ya isterdim ki patik olsun örsün paranın gözü kör olsun manevi olarak sevinç mutluluk heves görmek ister insanZorunda değiller ,ama yapmamak ta bana soğukluk hissettirir açıkçası.Ellerinde yoksa tamam ama varken de hiçbir şey için ilgi gostermiyorlarsa ben bozulurum.Soyle düşünürim ,kimse kimseye bişey yapmak zorunda değil ,ama güzel şeyler hisseden yapar.Bisey yapmaktan kastım pahali şeyler değil,ama içten gelen hevesle alınan şeyler olabilir ya da en azından sorulup ilgilenilmesi .Zorunda değillere bakarsanız, kimse çocuğunu dedeye nineye halaya teyzeye de sevdirmek ya da göstermek zorunda değil.
maneviyat yönünden haklısınız. imkan yoksa bile maddi değeri olmayan şeyler yapılabilirdi.Maddi beklenti değil mesela hani hevesli hevesli bir şeyler örülür ya isterdim ki patik olsun örsün paranın gözü kör olsun manevi olarak sevinç mutluluk heves görmek ister insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?