Zorunlu küretaj olanlar

Tlf da fiyat vermeseler de hastaneye gidip öğrenebilirsin. Ayrıcs senin kaç haftalık şı an ?
Hastane uzak keşke gittiğimde öğrenseydim şimdi dr kod girecekmiş anca işlem günü öğrenebilirim
Dr uma da sormaya utanıyorum

Iki yıl once 500 tl ye oldum .rabbim kolaylik versin
Saol canım devletteki ücretsiz ama dün ultrasyonu bile ta altta çektiriyorsun bir soktu içime birde kürtajda iyice kazırlar kendi dr um da ilgilenmez kızar bu sefer napayım vereceğim artık

Bende simdi hemotoloji bölümünden ciktim ama test yapmadilar 3 düşük olmadan yapmiyoruz dedi
Bağcılar araştırma da yaptır Ünv hastaneleri öyle diyor ya yalan söyleyeceksin öyle hani

Canim ben haziran ayinda kurtaj olmuştum.. simdi yeniden gebeyim.. allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
sağlıkla al bebeğini kucağına canım kürtajdan sonra korundun mu bende 3ay önce oldum tekrar olmamasından çok korkuyorum 3ay korunma sürem doldu hemen olur mu olmaz mı çok endişeliyim

sağlıkla al bebeğini kucağına canım kürtajdan sonra korundun mu bende 3ay önce oldum tekrar olmamasından çok korkuyorum 3ay korunma sürem doldu hemen olur mu olmaz mı çok endişeliyim
3 ay bekledim canım ben. psikolojik olarak toparlanmak için.. cok üzülmüştüm çünkü.. bebegin kalp atisi yoktu ve kesem hizla büyüyordu doktor kurtaji geciktirme demişti. bi anda şok olmuştum.. 3ay doğum kontrol hapi kullandim ben.. sonrasında hemen gebe kaldim elhamdullilah.. hic endise etme. ben de cok korkuyordum ya olmazsa ya yine kurtaj olmak zorunda kalirsam diye ama elhamdullilah bak hem de ikiz gebeyim :)).. ben 3 ay boyunca demir eksikligim icin tesavi oldum folik asiti kullanmaya devam ettim. katkili gidalardan uzak durdum vücudumu ve psikoljimi gebelige hazirlamakla değerlendirdim bu bekleme surecini.. darisi isteyen herkese olsun insallah..

8 haftalıkken bebeğin kalbi durmus malesef
Bağcılar araştırma da yaptır Ünv hastaneleri öyle diyor ya yalan söyleyeceksin öyle hani
Kadin doguma gittim ordan ciktikdan sonra tanidik birisi vardi yardimci oldu simir testi alti alltan muayene ettti rahim kalinlasmis adet olmadığın icin dedi içerde parca var ya kurtajdan kaynakları yada adet olmadığın icin olabilir dedi kan tahlilleri verdi yarin yaptiricam rahim filmi verdi onu burda yaptirma cok canin yanar ozelde yaptir sonucu bana getir dedi bakalim nasil yaptiricam psikolojim tamamen bozuldu napicam bilmiyorum

Can'ım bişey olmaz yaptırdım ben onları yavaş yavaş yaptırırsın korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…