Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Amin tatlımçok teşekkür ederim sağolasın İnşallah hiç birimiz bir daha yaşamayalım bu durumu inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun.
Çok gecmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın, sanırım 2 . Düşüğün bu, gen testi yaptırmanı tavsiye ederim Allah korusun belki kan pıhtılaşması vardır, ben 1.5 yıl önce ankarada zekai tahirde yaptırdım, 3 düşükten snra yapıyorlarmış normalde ama benim herhangi bir düşüğüm yoktu ozmn,sonuc heretozigot taşıyıcısıyım yani düşük te olsa kan pıhtılaşmam var, benimde bir kürtajım birde kimyasal gebeliğim var suan hamileyim büyük ihtimal kan sulandırıcı ilaçlar kullanıcamArkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler
Dün operasyonu oldum kolay acısız oldu
Tahmin ettiğim gibi bin liraydı
İnan'ın değdi odamdaydım operasyonu oldum dr um çok ilgilendi herşeyimi biliyor
şimdi iki ay dinleneceğim rahmin kendini toparlaması için
Can'ım ben 20 haftalık erken Doğumdan sonra yaptırdımÇok gecmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın, sanırım 2 . Düşüğün bu, gen testi yaptırmanı tavsiye ederim Allah korusun belki kan pıhtılaşması vardır, ben 1.5 yıl önce ankarada zekai tahirde yaptırdım, 3 düşükten snra yapıyorlarmış normalde ama benim herhangi bir düşüğüm yoktu ozmn,sonuc heretozigot taşıyıcısıyım yani düşük te olsa kan pıhtılaşmam var, benimde bir kürtajım birde kimyasal gebeliğim var suan hamileyim büyük ihtimal kan sulandırıcı ilaçlar kullanıcam
gecmis olsn canim allh bir daha yasatmasn hic birimize..Can'ım ben 20 haftalık erken Doğumdan sonra yaptırdım
Buda patolojıye gitti
Bakalım hayırlısı oldun
Bir daha böyle bişey olmaz inş
Benim birde 19 haftalık erken Doğumla kaybım var Can'ım çıkmıştır sonuç şimdi taşınma telaşım var hem kafayı boşaltmak istedimrabbim bi daha yaşatmasın canım benim de 17 haftalıkken kalbi durdu suni sancıyla doğurdum çok zordu yaşadıklarını çok iyi anlıyorum psikolojik olarak berbat durumdayım eşini yolladılar patolojiye benim 3 gün oldu doğum yapalı senin patoloji sonucun geldi mi
Can'ım takma etrafa kendine edersin benim kv yattın yattın canlı çocuğu düşürdün geldin dedi herkes bişey söyler teyzem ben Doğum yapıyorum başımda dedikodu yapıyordu benim içim parçalanıyor bencil ol kendini düşün etrafı düşünmeİnşallah bi daha yaşamayalım geçecek elbet benim çok yeni sütüm doldu çok acı çekiyorum anlatamam etrafımda kimse anlamıyor ölü bir bebeği doğurmak ne demek anlamıyor acısını yaşayan biliyor
Can'ım takma etrafa kendine edersin benim kv yattın yattın canlı çocuğu düşürdün geldin dedi herkes bişey söyler teyzem ben Doğum yapıyorum başımda dedikodu yapıyordu benim içim parçalanıyor bencil ol kendini düşün etrafı düşünme
Tamam canım gideyim yazarım ilki temizdiEtraf umrum da değil canım teselli için üzülme bi daha olur demelerinden bile bıktım ben olmayacagından ağlamıyorum bu acıyı yaşamayan anlamaz anlamalarını beklemiyorum benim kayınvalidem bile aman kızmış demiş onu bile takmadım rabbime havale patoloji sonucunu yazarsan sevinirim canım haber bekliyor olacağım senden sende üzülme mevlam büyük
Desin üzüldüğünü görürse daha çok derler ne yaparsa yapsınCok dogru diyosun canim etrafi dusunmemek gerekiyo bende kurtaj oldum agustos ayinda az once kayinvalideme gittim misafirlerin icinde insallah seninde olur cocugun deyiverdi insanin zoruna gidiyo yasayan bilirde yasamayana bos geliyo ates dustugu yeri yakiyo
Başın sağolsun Can'ım dr sana be kadar korun dedislm kızlar bende ağustos ayında 14haftalık bebeğimi kaybettim mmhtppp tatlım sen korunuyo musun hala
teşekkür ederim seninde başın sağolsun canım 3ay korunma verdi 3ay korundum bu ay korunmayı bıraktımBaşın sağolsun Can'ım dr sana be kadar korun dedi
Ben kontrole gidemedim sarı bir sıvı geliyorArkadaşlar kurtajdan sonra rahimde sıvı birikimi olan var mi???benim her ay tekrarlıyor sıvı .ne hikmetse kurtajdan sonra çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?