Zorunlu küretaj olanlar

canım ben de aynı durumu yaşadım manisada yaşıyorum doktorum özelde o yapmak istedi benim ablam sağlık Bakanlığı personeli o beni Ankara'da zekai Tahir Burak hastanesine götürdü ben orada oldum. Kaçıncı gebelik bu eğer 3. ise orda bebek patoloji ve genetik teste gidiyor

ay ne güzel bana umut oldun vala bende geçen ay doğum kontrol hapı kullandım adetim yeni bitti hayırlısı artık

Tatlım bu ikinci gebelik

Tatlım bu ikinci gebelik
bence iyi bir devlet hastanesine git üçüncü de pataloji ve genetiğe gitsin sebebi bulunsun. Benim aklıma gelmedi bu sadece patalojiye gitti oradan da sonuç çıkmadı. Doktor bile söylemişti göndereceğiz ama sebebini bulamayız oradan diye. Sebebini bilirsen tedavi olursun. Yazık sana 3. Olmasın o sağlıklı olsun

Bunlarda gönderir de pahalı devlet Hastanesi ya zarar verirse

ben pazartrsi oldum 500 tl ist haznrdarda
İyiymiş Can'ım fiyatı
Bakalım dr un işi varmış ctesi gel dedi kuzenimin nikahı var artık ptesi yapacağız birde Ayşe Arman ın bir yazısını okudum anestezi kullanmadan yapıyormuş devlet hastanesi

İyiymiş Can'ım fiyatı
Bakalım dr un işi varmış ctesi gel dedi kuzenimin nikahı var artık ptesi yapacağız birde Ayşe Arman ın bir yazısını okudum anestezi kullanmadan yapıyormuş devlet hastanesi
ben yazıyı okumadım ama iki ay önce zekai Tahir Burak kadın doğum hastanesinde anestezi ile oldum. Haziranda manisa devlet hastanesinde de anestezi ile oldum. Öyle bir şey yok zaten hastaneye sorabilirsin nasıl yapıyorsunuz diye ben ikisinde de doktorlardan memnun kaldım.

niye zarar versin bir şey olmaz
Can'ım bende rahim ağzı yetmezliği var
Herhangi bir müdahale de daha da gevşeye bilir dr çok zamanını ayırmıyor ki anlatanakadar korkum ondan yoksa Can'ım tatlı olduğundan değil

Ne biliyim Can'ım bekliyorum işte
Sana da çok geçmiş olsun tatlım

Ama cok aciyomus doktor sen dayanamazsin dedi alltan muayene etti çatin çok dar dedi
Benim gittiğim yer hiç acıtmadı
Altan muayene gibiydi ama ist Şafak anestezi li 230 a yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…