Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Benim gittiğim hastanede rahim filmine indirim vardı 400 ken geçen sene 170 e oldumBende özel sağlık var ama bunda geciyomu bilmiyorum
Anestezi verdilermiBenim gittiğim hastanede rahim filmine indirim vardı 400 ken geçen sene 170 e oldum
canım ben de aynı durumu yaşadım manisada yaşıyorum doktorum özelde o yapmak istedi benim ablam sağlık Bakanlığı personeli o beni Ankara'da zekai Tahir Burak hastanesine götürdü ben orada oldum. Kaçıncı gebelik bu eğer 3. ise orda bebek patoloji ve genetik teste gidiyorArkadaşlar benim bu ara bütçem biraz sıkıntıda bebeğimin kalp sesi Yok 8 haftalık düşmesini bekliyoruz ama büyük ihtimalle küretaj olacağım devlet hastanesinde olsam bir daha hamile kalmam zor olur mu riskli olur mu özelde yaptıranlar ne kadar a yaptırdınız ben kendi hastanemden telefonda fiyat bilgisi alamadım anca gidince öğreneceğim çok çıkarsa orda rezil olmak istemiyorum
ay ne güzel bana umut oldun vala bende geçen ay doğum kontrol hapı kullandım adetim yeni bitti hayırlısı artık3 ay bekledim canım ben. psikolojik olarak toparlanmak için.. cok üzülmüştüm çünkü.. bebegin kalp atisi yoktu ve kesem hizla büyüyordu doktor kurtaji geciktirme demişti. bi anda şok olmuştum.. 3ay doğum kontrol hapi kullandim ben.. sonrasında hemen gebe kaldim elhamdullilah.. hic endise etme. ben de cok korkuyordum ya olmazsa ya yine kurtaj olmak zorunda kalirsam diye ama elhamdullilah bak hem de ikiz gebeyim :)).. ben 3 ay boyunca demir eksikligim icin tesavi oldum folik asiti kullanmaya devam ettim. katkili gidalardan uzak durdum vücudumu ve psikoljimi gebelige hazirlamakla değerlendirdim bu bekleme surecini.. darisi isteyen herkese olsun insallah..
Tatlım bu ikinci gebelikcanım ben de aynı durumu yaşadım manisada yaşıyorum doktorum özelde o yapmak istedi benim ablam sağlık Bakanlığı personeli o beni Ankara'da zekai Tahir Burak hastanesine götürdü ben orada oldum. Kaçıncı gebelik bu eğer 3. ise orda bebek patoloji ve genetik teste gidiyor
bence iyi bir devlet hastanesine git üçüncü de pataloji ve genetiğe gitsin sebebi bulunsun. Benim aklıma gelmedi bu sadece patalojiye gitti oradan da sonuç çıkmadı. Doktor bile söylemişti göndereceğiz ama sebebini bulamayız oradan diye. Sebebini bilirsen tedavi olursun. Yazık sana 3. Olmasın o sağlıklı olsunTatlım bu ikinci gebelik
Bunlarda gönderir de pahalı devlet Hastanesi ya zarar verirsebence iyi bir devlet hastanesine git üçüncü de pataloji ve genetiğe gitsin sebebi bulunsun. Benim aklıma gelmedi bu sadece patalojiye gitti oradan da sonuç çıkmadı. Doktor bile söylemişti göndereceğiz ama sebebini bulamayız oradan diye. Sebebini bilirsen tedavi olursun. Yazık sana 3. Olmasın o sağlıklı olsun
ben pazartrsi oldum 500 tl ist haznrdardaBende bu fiyatı geçer diye bekliyorum hayırlısı telefonda fiyat verselerdi iyi olurdu ...
İyiymiş Can'ım fiyatıben pazartrsi oldum 500 tl ist haznrdarda
niye zarar versin bir şey olmazBunlarda gönderir de pahalı devlet Hastanesi ya zarar verirse
ben yazıyı okumadım ama iki ay önce zekai Tahir Burak kadın doğum hastanesinde anestezi ile oldum. Haziranda manisa devlet hastanesinde de anestezi ile oldum. Öyle bir şey yok zaten hastaneye sorabilirsin nasıl yapıyorsunuz diye ben ikisinde de doktorlardan memnun kaldım.İyiymiş Can'ım fiyatı
Bakalım dr un işi varmış ctesi gel dedi kuzenimin nikahı var artık ptesi yapacağız birde Ayşe Arman ın bir yazısını okudum anestezi kullanmadan yapıyormuş devlet hastanesi
Can'ım bende rahim ağzı yetmezliği varniye zarar versin bir şey olmaz
Ne biliyim Can'ım bekliyorum işteben yazıyı okumadım ama iki ay önce zekai Tahir Burak kadın doğum hastanesinde anestezi ile oldum. Haziranda manisa devlet hastanesinde de anestezi ile oldum. Öyle bir şey yok zaten hastaneye sorabilirsin nasıl yapıyorsunuz diye ben ikisinde de doktorlardan memnun kaldım.
Anestezi ye gerek Yok kiAnestezi verdilermi
Ama cok aciyomus doktor sen dayanamazsin dedi alltan muayene etti çatin çok dar dediAnestezi ye gerek Yok ki
Benim gittiğim yer hiç acıtmadıAma cok aciyomus doktor sen dayanamazsin dedi alltan muayene etti çatin çok dar dedi
Ben daha fiyat almadim hastaneden ama sorduğum kadarıyla anestezili 600 tlBenim gittiğim yer hiç acıtmadı
Altan muayene gibiydi ama ist Şafak anestezi li 230 a yapıyormuş
Birde Şafak a sor 600 çok yaBen daha fiyat almadim hastaneden ama sorduğum kadarıyla anestezili 600 tl
geçmiş olsun canımCan'ım bende rahim ağzı yetmezliği var
Herhangi bir müdahale de daha da gevşeye bilir dr çok zamanını ayırmıyor ki anlatanakadar korkum ondan yoksa Can'ım tatlı olduğundan değil
çok teşekkür ederim sağolasın İnşallah hiç birimiz bir daha yaşamayalım bu durumu inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun.Ne biliyim Can'ım bekliyorum işte
Sana da çok geçmiş olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?