- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
-
Bir anda en heyecanlı yerinde gitti… üstelik konularını da kilitlettirdi onu nasıl akıl etti pek anlamadım ama..
Neyse yeni gelişmeleri merak ediyorum yapımcıya sesleniyorum böyle final olmaz geri getirsinler
Bir anda en heyecanlı yerinde gitti… üstelik konularını da kilitlettirdi onu nasıl akıl etti pek anlamadım ama..
Neyse yeni gelişmeleri merak ediyorum yapımcıya sesleniyorum böyle final olmaz geri getirsinler
İMzayı atınca, geçmişe sünger çekmek istemiştir.Ne düşünüyorsunuz sizce yavrum reis konuları mı gördü yoksa bu bir önlem miydi?
Hiç profilini bile kilitlememişti, zorunlunun onlarca konusu var hepsini neden kilitletti acaba kendisi yönetime mesaj mı attı yoksa bisey mi oldu da yönetim kendi mi kilitledi çok soru işareti bıraktı arkasında….
Ne düşünüyorsunuz sizce yavrum reis konuları mı gördü yoksa bu bir önlem miydi?
Hiç profilini bile kilitlememişti, zorunlunun onlarca konusu var hepsini neden kilitletti acaba kendisi yönetime mesaj mı attı yoksa bisey mi oldu da yönetim kendi mi kilitledi çok soru işareti bıraktı arkasında….
Valla altındaki donun rengini bile soruyordu buradaİMzayı atınca, geçmişe sünger çekmek istemiştir.
Valla altındaki donun rengini bile soruyordu burada
ya benimde aklıma geldi böyle bişey açmak ama üyeler hakkında konu açmak yasak ya zorunlu yüzünden tek ayak cezası yemeyelim dedim şimdiBir anda en heyecanlı yerinde gitti… üstelik konularını da kilitlettirdi onu nasıl akıl etti pek anlamadım ama..
Lan jsksjsj
Mizah yerine açtım sanırım sorun olmaz bilemedim şimdi Silivri soğuktur bi inceden ürperme geldiya benimde aklıma geldi böyle bişey açmak ama üyeler hakkında konu açmak yasak ya zorunlu yüzünden tek ayak cezası yemeyelim dedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?