Züğürt erkek

Her konuya geliyor konuya inanmadimcilar.Inanmadiysan yazmazsin.

Ayrica is bulsun demişin ama onceki mesajimda belirttigim gibi isi var ama benden cok kazansin istiyorum benden önde olsun istiyorum.

Onun da kazanci geliri var ama bana gore az.Yakisiklidir da ben de guzelimdir yani ve o benim durumumu isteme aşamasinda ogrendi aileler tanisirken vs. Onceden bunu planlamamistir o kafada degildi cunku ama gorunce de hosuna gitmis olabilir maddiyat

Her konuya geliyor konuya inanmadimcilar.Inanmadiysan yazmazsin.

Ayrica is bulsun demişin ama onceki mesajimda belirttigim gibi isi var ama benden cok kazansin istiyorum benden önde olsun istiyorum.
İyide onu daha önce düşünecektin .madem maddiyat önemli aklın nerdeydi ?
Ben eşini beleşçi gibi anlatmana inanmadım.sen bir heves evlenmişsin şimdide adamın parasızlığı gözüne batıyor ..

İyide onu daha önce düşünecektin .madem maddiyat önemli aklın nerdeydi ?
Ben eşini beleşçi gibi anlatmana inanmadım.sen bir heves evlenmişsin şimdide adamın parasızlığı gözüne batıyor ..
Senin baban yasindaki adama yazarken aklin nerdeydi

Esini zügürt aga diye adlandirman baska arkadasinda dedigi gibi sosyal paylasimlardan zengin kocalari kiskanman kafana takman 'keske esim, ailesi vs zengin olmasi' demen felanda esinin yaptigi kadar itici bir durum.
Kocaninda huyunu bile bile evlenmissin hemde kendin alistirarak ,simdi ne bu rahatsiz oluyorum sözleri anlamis degilim...
Alacaktin zengin kocayi oturcaktin evinde!!

Sosyal medyayı takip edenlerin etkilendikleri ,mutsuz oldukları bir gerçek..eğer mutlu bir evliliğiniz ,anlaştığınız bir eşiniz varsa bu para puldan daha değerli..bence artık instagramları fazla takip etmeyin..
Maaşınızın yada gelirinizin bir kısmını değerlendirmek için ayırdığınızı söyleyin eşinize..ya da açık açık konuşun..

Eee tamam madem öyle boşayın diyorum işte bende. Neden boşanamıyorsunuz bu kadar saygınızı yitirdiğiniz adamdan, gelirinizde ıyıymış, boşayın sızden önde bırıyle evlenın? Adam sizden düşük kazanıyormuş, statü istıyorsunuz. Öyle olan birini bulun yani baska napılabılır ki?
İşin itici kısmı baştan eşinizin durumunu bile bile evlenip daha sonra saga sola özenip O nu aşağılamanız ve hala evliliğe devam edip arkasından bu tarz konuşmanız.

işte bunlar hep genç kızları yanlış büyütmekten oluyor.
biz kadınları hep erkekten geride ol, zengin koca bul, sıkıntı çekme diye büyütünce böyle elindekiyle mutlu olmayan erkeği kendisine bakmak zorunda olan bir şey olarak görüyorlar.
konu sahibi de sosyal medyadaki doğruluğu belli olmayan şeylere takılıp kendi hayatından mutsuz oluyor.
zengin koca istiyor resmen.

erkeğin görevi kadının görevi diye bir şey yoktur.
erkek değil misin bakacaksın sözü saçmalıktır.
eşit paylaşım müşterek yaşam vardır.

bunlara dikkat edersek sorun kalmaz..

yıllarca kadınlar erkek sırtından geçindi bugün bir erkek bişeyler istese 2 hesap ödetse vayyy diye kızılıyor.
olmaz.

Bir de kadininki daha az olabilir ama erkeginki olmamali diye dusunmeye basladim.Belki de sorun bulamayip bunu buluyorum.Cunku maddi sorunumuz yok

niye erkeğinki az olmamalı?

ee çok kazanıyormuşsun.. statü getirmiyor mu?
illa koca parası yiyip mi statü kazanmak istiyorsun?
asalak gibi olayım koca parası yiyeyim diyen kadınlardansın demek ki..

Ben buna katılmıyorum .yıllarca erkeklerin sırtından geçindi diyorsun.sonuçta kadın çocuk doğuruyor çocuklarına bakıyor vs.bunları erkekler yapamıyor.ayrıca erkeklerin kadınlara karşı tutumuda belli bu ülkede.yani çalıştırmıyor ama kraliçe gibi mi yaşatıyor.o kadın sürekli evde didinşyor Adamın çamaşırını bulaşığını yıkıyor yemeğini yapıyor çocukluklarına bakıyor.bende çalışan bir kadınım ama bunca fedakarlık gösteren kadınada erkeklerin sırtından geçindi demek haksızlık ..
Kadının karnını doyurmakla iki elbise almakla olmuyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…