Her konuya geliyor konuya inanmadimcilar.Inanmadiysan yazmazsin.Evlenmeseydin .bu ne ya ?herseyi kabul etmişsin .ayrıca hikayene hiç inanmadım .adam keşke iyi bir iş bulsa çalışsa durumumuz düzelse diyeceğine ailesi zengin olsaymış keşke deyip duruyorsun .alsaydın zengin bir ailenin çocuğunu bulamadın kendi deyiminle züğürtte mi kaldın .
Onun da kazanci geliri var ama bana gore az.Yakisiklidir da ben de guzelimdir yani ve o benim durumumu isteme aşamasinda ogrendi aileler tanisirken vs. Onceden bunu planlamamistir o kafada degildi cunku ama gorunce de hosuna gitmis olabilir maddiyatbenim yakışıklı ve çapkın bi arkadaşım vardı , geliri de orta.
bi gün evlenicem diye geldi arkadaş grubunda kızı yakıştıramadılar ve neden neden dediler ?
tek başına birikim yapsa nereye kadar yapacağını bir ev bile alamayacağını , kızın maaşınında orta olduğunu söyledi, düzenim olur eve gelince bir yemek yapanım olur hemde evimi arabamı alırım dedi. tabi bu sırada çapkınlığa devam.
kız bilse bunları acaba senle evlenir miydi dedim ? bana "saf mısın sen ya göz var izan var kara kaşı kara gözü için evlenmiyorum o da farkında al gülüm ver gülüm hesabı " dedi.
bu erkekler çok yaygın....
İyide onu daha önce düşünecektin .madem maddiyat önemli aklın nerdeydi ?Her konuya geliyor konuya inanmadimcilar.Inanmadiysan yazmazsin.
Ayrica is bulsun demişin ama onceki mesajimda belirttigim gibi isi var ama benden cok kazansin istiyorum benden önde olsun istiyorum.
Senin baban yasindaki adama yazarken aklin nerdeydiİyide onu daha önce düşünecektin .madem maddiyat önemli aklın nerdeydi ?
Ben eşini beleşçi gibi anlatmana inanmadım.sen bir heves evlenmişsin şimdide adamın parasızlığı gözüne batıyor ..
Bir de kadininki daha az olabilir ama erkeginki olmamali diye dusunmeye basladim.Belki de sorun bulamayip bunu buluyorum.Cunku maddi sorunumuz yokBerbat bir durum ya maddi kazançlar mutlaka fark ediyor ne de olsa
Maddi sorununuz yoksa parası varsa neden kendi ödemiyor ?Bir de kadininki daha az olabilir ama erkeginki olmamali diye dusunmeye basladim.Belki de sorun bulamayip bunu buluyorum.Cunku maddi sorunumuz yok
Hesap konusu nisanlilik ve sevgililikteydiMaddi sorununuz yoksa parası varsa neden kendi ödemiyor ?
Senin baban yasindaki adama yazarken aklin nerdeydi
Olsun eski veya yeni senin gibi amcalara sarmiyorum
O konu çok eski .ne oldu söylediklerim zoruna mı gitti özelimi diline dolamışsın.zengin koca bulamamışsın diyr suçlusu ben mi oldum..
O amca züğürt değildi en azındanOlsun eski veya yeni senin gibi amcalara sarmiyorum
Hmm iyiymis sen zugurttun denk olurduO amca züğürt değildi en azından
Yav he he .Hmm iyiymis sen zugurttun denk olurdu
Soyle ki esimin zaten meslegi ve geliri var ama bana yetmiyor cunki ben cok fazla kazaniyorum.Sadece onun benden de fazla kazanmasini istiyorum ve bu benim gozume batiyor.Yoksa maddi acidan sikintim yok ama ruhsal anlamda doyumdan bahsediyorum.Yani esimin maddiyatiyla iyi gecinelim istiyorum.Statü istiyorum
Bir de kadininki daha az olabilir ama erkeginki olmamali diye dusunmeye basladim.Belki de sorun bulamayip bunu buluyorum.Cunku maddi sorunumuz yok
Soyle ki esimin zaten meslegi ve geliri var ama bana yetmiyor cunki ben cok fazla kazaniyorum.Sadece onun benden de fazla kazanmasini istiyorum ve bu benim gozume batiyor.Yoksa maddi acidan sikintim yok ama ruhsal anlamda doyumdan bahsediyorum.Yani esimin maddiyatiyla iyi gecinelim istiyorum.Statü istiyorum
Ben buna katılmıyorum .yıllarca erkeklerin sırtından geçindi diyorsun.sonuçta kadın çocuk doğuruyor çocuklarına bakıyor vs.bunları erkekler yapamıyor.ayrıca erkeklerin kadınlara karşı tutumuda belli bu ülkede.yani çalıştırmıyor ama kraliçe gibi mi yaşatıyor.o kadın sürekli evde didinşyor Adamın çamaşırını bulaşığını yıkıyor yemeğini yapıyor çocukluklarına bakıyor.bende çalışan bir kadınım ama bunca fedakarlık gösteren kadınada erkeklerin sırtından geçindi demek haksızlık ..işte bunlar hep genç kızları yanlış büyütmekten oluyor.
biz kadınları hep erkekten geride ol, zengin koca bul, sıkıntı çekme diye büyütünce böyle elindekiyle mutlu olmayan erkeği kendisine bakmak zorunda olan bir şey olarak görüyorlar.
konu sahibi de sosyal medyadaki doğruluğu belli olmayan şeylere takılıp kendi hayatından mutsuz oluyor.
zengin koca istiyor resmen.
erkeğin görevi kadının görevi diye bir şey yoktur.
erkek değil misin bakacaksın sözü saçmalıktır.
eşit paylaşım müşterek yaşam vardır.
bunlara dikkat edersek sorun kalmaz..
yıllarca kadınlar erkek sırtından geçindi bugün bir erkek bişeyler istese 2 hesap ödetse vayyy diye kızılıyor.
olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?