Zuhal Topal Izdivac programında : Ugur Dogan intihar etmis duydunuz mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Çok üzüldüm ya, yorumları okudum kimisi baskı altında video çektiğini söylüyor çünkü sonda telefon yukarıya doğru gidiyor . Kimi İnsanlar dıştan mutlu gözüküyor ama işte kimse kimsenin içini bilemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Duydum. Cok Üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. O programlar böylelerini sahte ünlü yapıp işleri bitince kenara atıp bırakıyor. Sonra psikolojileri bozuluyor

Çok dogru Esra Erola çıkan 2 genç vardı ,;kaçarak evlendiler sonra dayısı çocuğu vurdu. Boylr tür programlar yasak olmali

Çok dogru Esra Erola çıkan 2 genç vardı ,;kaçarak evlendiler sonra dayısı çocuğu vurdu. Boylr tür programlar yasak olmali
Sorun şu ki bu tür programlar acunun programları falan insan kullanarak reyting alıyor
Katılanlar Bir iki ay her yerde konuşuluyorlar sonra bir bakıyorlar geçici şöhret bitmiş para kesilmiş
Depresyona giriyorlar
Bu çocuk ne için intihar etti kimse bilemez ama geneli böyle
Bir ara bbg evi vardı oraya katılanlardan biri acayip r havaya girmiştim yolda her geçen adımı söylüyordu bana sarılıyorlardı iki ay sonra baktım kimse beni tanımaz oldu diye söylemişti
Yada Semra kaynana vardı şu an kimler hatırlıyor onları çok az kişi

Neyseki böyle saçma programlar kalktı umarım bir daha yapılmaz. Sebebi her ne ise belliki iyi değildi psikolojisi Allah rahmet eylesin.

Hakkaten niye özgür hür irademle yapıyorum açıklaması yaptı ki,Allah rahmet eylesin
Kimseyi zan altında bırakmamak için sanırım yazık Allah rahmet eylesin gencecik bir insan gülüşü güzel gözleri duygulu ne şartlarda böyle bişey yaptı kim bilir can bu kadar değersiz mi ya kendini zehirleyerek ölmüş Samatya hastanesinde morgdaymış

Çok dogru ama şöhret tutuldu yada tutulmadı diye bir insan intihar etmezki?

Neyseki böyle saçma programlar kalktı umarım bir daha yapılmaz. Sebebi her ne ise belliki iyi değildi psikolojisi Allah rahmet eylesin.
Esra Erol suan bir program sunuyor. İki genç kaçarak evlenmisti canlı yayına çıktılar. Sonrasında dayısı çocuğu vurdu. .

Ben de üzüldüm. Bu tür programlar çok sakıncalı aslında. Bir evlilik programında evlenen bir çift vardı-Nur ve Batuhan- onlar da boşanıyormuş.

Hala böyle programlar sayesinde bir yerlere gelebileceklerini sanıp saçma bir hayal dünyasına dalıyorlar,sonra çakılıveriyorlar... üzüldüm sonu böyle olmasaydı keşke,ama malesef popüler olma uğruna saçma sapan yollara sapıyorlar... ülkede boşbeleş çok ünlü var şuanda, onlar şansı yaver gidenler,bu arkadaş da şansızlar takımında malesef

Çok dogru ama şöhret tutuldu yada tutulmadı diye bir insan intihar etmezki?
Elbette kim ne için intihar etti bilemeyiz ama buda büyük bir neden
Düşünsene sana bir anda her yerden hediyeler yağmaya başlıyor herkes seni konuşuyor imzalar isteniyor reklam filmlerinde oynuyor para kazanıyorsun sonra bunların hepsi birden kesiliyor
Bu tantana taş çatlasın iki ay sürüyor

Ve ülkedeki çoğu yarışmanın programın tamamen çivisi çıkmış durumda
Kim ne kadar rezilleşirse o kadar çok programda tutmaya çalışıyorlar
Yemek programlarını bir izleyin yemek dışında her şey yarışıyor programlarda ar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…