- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Duydum. Cok Üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. O programlar böylelerini sahte ünlü yapıp işleri bitince kenara atıp bırakıyor. Sonra psikolojileri bozuluyor
Oylemi :)SiziKajmery34 sandım bi an
Çok dogru Esra Erola çıkan 2 genç vardı ,;kaçarak evlendiler sonra dayısı çocuğu vurdu. Boylr tür programlar yasak olmali
Sorun şu ki bu tür programlar acunun programları falan insan kullanarak reyting alıyorÇok dogru Esra Erola çıkan 2 genç vardı ,;kaçarak evlendiler sonra dayısı çocuğu vurdu. Boylr tür programlar yasak olmali
Kimseyi zan altında bırakmamak için sanırımHakkaten niye özgür hür irademle yapıyorum açıklaması yaptı ki,Allah rahmet eylesin
Yazık etti kendineKimseyi zan altında bırakmamak için sanırımyazık Allah rahmet eylesin gencecik bir insan gülüşü güzel gözleri duygulu ne şartlarda böyle bişey yaptı kim bilir can bu kadar değersiz mi ya kendini zehirleyerek ölmüş Samatya hastanesinde morgdaymış
Sorun şu ki bu tür programlar acunun programları falan insan kullanarak reyting alıyor
Katılanlar Bir iki ay her yerde konuşuluyorlar sonra bir bakıyorlar geçici şöhret bitmiş para kesilmiş
Depresyona giriyorlar
Bu çocuk ne için intihar etti kimse bilemez ama geneli böyle
Bir ara bbg evi vardı oraya katılanlardan biri acayip r havaya girmiştim yolda her geçen adımı söylüyordu bana sarılıyorlardı iki ay sonra baktım kimse beni tanımaz oldu diye söylemişti
Yada Semra kaynana vardı şu an kimler hatırlıyor onları çok az kişi
Esra Erol suan bir program sunuyor. İki genç kaçarak evlenmisti canlı yayına çıktılar. Sonrasında dayısı çocuğu vurdu. .Neyseki böyle saçma programlar kalktı umarım bir daha yapılmaz. Sebebi her ne ise belliki iyi değildi psikolojisi Allah rahmet eylesin.
Gerçekten de öyle eski paylaşımlarına baktım ölümle ilgili çok söz yazmış resimlerin altınaYazık etti kendine
Elbette kim ne için intihar etti bilemeyiz ama buda büyük bir nedenÇok dogru ama şöhret tutuldu yada tutulmadı diye bir insan intihar etmezki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?