- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Yorumları okumadım fotolara baktım hep gülerken çok mutlu gorunuyor,degmezdi ki dünya derdine ahiret yakmaya.Gerçekten de öyle eski paylaşımlarına baktım ölümle ilgili çok söz yazmış resimlerin altına
yani yorumsuz yazık günah insanların ımutları üzerinden para kazanmak...Esra Erol suan bir program sunuyor. İki genç kaçarak evlenmisti canlı yayına çıktılar. Sonrasında dayısı çocuğu vurdu. .
Ahiretini düşündüğünü sanmıyorum 2018 Aralık’tan beri ölümle ilgili şeyler paylaşmış demek ki uzun soluklu bi düşünceden yapıldı buYorumları okumadım fotolara baktım hep gülerken çok mutlu gorunuyor,degmezdi ki dünya derdine ahiret yakmaya.
tülin ile caner vardir..Sorun şu ki bu tür programlar acunun programları falan insan kullanarak reyting alıyor
Katılanlar Bir iki ay her yerde konuşuluyorlar sonra bir bakıyorlar geçici şöhret bitmiş para kesilmiş
Depresyona giriyorlar
Bu çocuk ne için intihar etti kimse bilemez ama geneli böyle
Bir ara bbg evi vardı oraya katılanlardan biri acayip r havaya girmiştim yolda her geçen adımı söylüyordu bana sarılıyorlardı iki ay sonra baktım kimse beni tanımaz oldu diye söylemişti
Yada Semra kaynana vardı şu an kimler hatırlıyor onları çok az kişi
Bende izlemiyorum ama bu insanlar anahaberlere kadar çıktılar instagramın keşfetine düşüp duruyorlartülin ile caner vardir..
çok ünlüydü.
tülinde evlenmedi yine katıldı istemedi.
caner programda evlendi boşandi.
böle saçmalıklari izlemiyorum.
Resmen reyting için bu insanları rezil ediyorlardı yazık etmiş kendine Allah ailesine sabır versinacunun programı survivorda da insanlar aç bırakılıp ailelerinden aylarca uzak kalıyor böyle programlara rtük neden sessiz kalıyor anlamıyorum resmen insan hakları gasbi bu programlar bir takım yemek yiyip ailesi ile konuşurken öteki takım ac ailesinden bi haber yaşıyordu böyle saçma program olur mu niye rtük müdahale etmiyor anlamıyorum bu saçma sapan evlilik programları kalktı darisi yemek programlarına ve survivora
Nolmuş , nolmuş ?Kajmery34 sen misin beni harbikız'a benzeten bak başına ne geldi şimdi
Bu arada Allah yakınlarına sabır versin,bende üzüldüm. Gencecik çocuk, keşke böyle olmasaymış. Bu hayat dirayetli olmayı kaldırıyor. Allah şaşırtmasın.
tülin ile caner vardir..
çok ünlüydü.
tülinde evlenmedi yine katıldı istemedi.
caner programda evlendi boşandi.
böle saçmalıklari izlemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?