Zuhal Topal Izdivac programında : Ugur Dogan intihar etmis duydunuz mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oncelikle Allah rahmet eylesin

İntihar etmeden kendini videoya cekip sosyal medyada yayimlamak moda oldu.ne kadar kotu bir ornek.ergenleri heveslendiriyorlar boyle seylere.acimasiz gelebilir size yorumum ama intihar edecekse de (keske hickimse.boyle bir duruma gelmese) sessiz sakin bir kosede yapsin yayinlamasin boyle sosyal medyada hem ozendiriyor hem.insanlarin psikolojisini bozuyor.

Güzelce videoyu şikayet ettim. O platformu benim de kardeşim olmak üzere küçük çocuklar da kullanıyor! Psikolojin bozulmuş intihar etmişsin, bunu neden çocuklar görmek zorunda?
Allah taksiratını affetsin ama intihar edip ölen kimseye üzülemiyorum.

Bu kişiyi tanımıyorum. Böyle video koyması hoş olmamış. İnsanlar ne zorluklarla hayatlarını sürdürüyor. Buradaki genç de intiharı seçmiş. Çok üzülmedim açıkçası. İnsan ne yaparsa kendine yapar

Kim bilir ne yasadida intihar etti. Lütfen yargilamayin kimse durduk yere canina kiymaz! Allah affetsin, mekani cennet olsun insallah.

Videoyu açmadım.
Kendini mi öldürüyor videoda? Ve neden baskı altında cekmis diyorlarmis?

nasıl üzülmeyebilirim ki, ben de evlilik programlarını çöp gibi görüyorum ama üzülmemek mümkün mü? benden küçükmüş yaa ne yaşadı ki bu kadar bıkacak.

Ahiretini düşündüğünü sanmıyorum 2018 Aralık’tan beri ölümle ilgili şeyler paylaşmış demek ki uzun soluklu bi düşünceden yapıldı bu
aslında boşuna demiyorlar , herkes en yakınlarını gözlemlesin, dışarıdan ya da sosyal medyadan kişilerin hayatlarını yorumlamayın.şu şu şu belirtileri gösteriyorlarsa gözlemleyin bunlar gizli depresyon belirtileridir.Sessiz çığlıklarını duymamazlıktan gelmeyin.Hepimizin en yakınlarımıza gözlem yapması lazım aslında çok doğru.

Uğur Doğan kimdir bilmiyorum ama Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin, ateş düştüğü yeri yakar, anası babası perişan olmuştur, onlar evlat acısıyla yanarken neden intihar etti, inançsızlık, intihar edenler ahiretini yakar vb söylemler anne babasının içini daha çok kavurur, birkaç yıl önce yine iyi eğitimli, oldukça donanımlı ve kültürlü bir adam veda videosu paylaşmış, sonrasında vefat etmişti, arkasından burası dahil bazı platformlarda konular açıldı, diğer platformları bilmem ama ben burada açılan konuları kapatıyorum çünkü ne ölen insanın ailesi incinsin ne de çocuklar ve gençler bu videoları bizim platformumuz aracılığıyla izleyip etkilensin istemiyorum, kaldı ki belki bilmeden TCK 5237'nin 84. maddesi olan İntihara yönlendirme suçunu ihlal ediyor olabiliriz, bu sebeple konu yorumlara kapatılmış, video kaldırılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…