hadi hayırlı olsun, kolay gelsin. inşallah başarılı olursun. spor yapmayı düşünüyo musun?
evet düşünüyorum aslında ama bi türlü hayata geçiremiyorum bunu akşam eve gittiğimde çok yorgun oluyorum bişey yapacak halim olmuyo hiç... gün içerisinde çoğu zaman yürüyorum dışarda oluyo genelde işlerim vasıta kullanmıyorum çok çok uzak olmadığı sürece...
bende çok düşkündüm canım abur cubura o yüzden çok kilo aldım zaten özellikle lise zamanında hergün 3 kutu kola cipsler çikolatalar aklına gelebilcek bütün abur cuburları yiyodum ama yaklaşık 1 senedir falan ağzıma bile sokmuyorum canım istemiyo çünkü... ilk 1 ay falan çok zorlandım ama sonradan alıştım eminim sende alışcaksın teklif etseler bile geri çevirceksin emin olabilirsin en kısa zamanda abur cuburdan vazgeçmen dileğiyle canım ...
eskiden 63 kiloya çıktığımda yine böyleydim ama diyete girdiğimde senin dediğin gibi bir ay kadar sonra öyle bir alışmıştım ki annem babam zorla yedirmeye çalışıyordu bir tane kopar mutluluk hormonu derlerdi çikolataya kattiyen almazdım :) senin artık alışmana çok sevindim, umarım ben de girerim o sürece.
sabah aç karnına 1 bardak su 2 tane kuru kayısı
kahvaltı
yarım gevrek
1 tane pınar üçgen peynir
1 bardak şekersiz çay
şimdi de kayısılı form çayımı içiyorum
öğlen
2 y. kaşığı taze fasulye
2 y. kaşığı pilav
cacık yicem
deryacım çok teşekkür ederim önerin için haftada bir defa içerim artık o zaman hiç duymamıştım form çaylarının böyle bişeye yol açtığını uyarın çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?