Zulmün ortasından gelip zulm etmek niye ??

Bir de kim demis ki çocuklar melek diye? Bence en tehlikeli tipler çocuklar çünkü yaptıkları davranışlarının sonunun neye yol açacağını düşünmüyorlar. Hele de eksik terbiye varsa ya da otorite boşluğu bildiğin canavara dönüşebiliyorlar.

Sineklerin tanrı si kitabını okuyan ya da filmini izleyenler ne dediğimi cok iyi anlayacaktır.

İnan yıllardır istanbul gibi koca bir şehirdeyim ve doğma büyüme buralı olmama rağmen gitmediğim veya ilk kez gittiğim yerlerde onların gezdiğini görünce şaşırıyorum doğum kontrol haplarını bilmemeli mümkün değil...

Bile isteye yapıyorlar çocukları dediğim gibi
Onlarda kadın en az 4 çocuk doğurmazsa 2.almaya hak kazanıyor kocaları

Çocuklarda empati duygusu yoktur, karşısındaki kedi mi eşya mi farketmez. O eğitimi aile verir. Alsancakta saat 3 tek sokakta gezen, dilenen Suriyeli çocuklar gördüm , içlerinde kızlar da vardı. O vakitte ben oralarda yalnız dolaşmam, aileleri çocukları salmış.Nasıl güveniyorlar, hiç akılları kalmıyor mu çok merak ettim.

Aman isterse 10 tane kadın alsın, sanırsın dünyanın en zengin ve yakisikli ,kültürlü erkekleri de paylaşılamıyorlar.

Umarım bu dediklerin olmaz

umarım, hepimiz yanılırız...
ama ortada somut gerçekler var,
milliyetten bağımsız, çocukluğunda aşırı cinsel davranışlara maruz kalmış çocukların ilerde pedofili eğilimler gösterdiği, ya da başka bir değişle pedofililerin çocukluklarında cinsel travmaları olduğu biliniyor, bizim toplumumuzda da pedofilinin bu kadar yaygın olma nedeni tek göz odada yaşanan ilişkiler, göster amcalara tacizleri vs vs...
şimdi bunlara fazlasıyla maruz milyonlar geliyor, kim nasıl durduracak bilmiyorum.

Katılmıyorum canım benim üstümdeki 9 tane doğurmuş. Arkalarını toplayamıyor. Ne gürültüleri bitiyor, ne pislikleri. Sinir hastası oldum sayelerinde.
Sanki kocası 9 tane mi doğur dedi? Neyse ya çok konuşmak istemiyorum bu konuda da, evladım yok Rabbim imtihan etmesin

Farkindamisiniz o nesil yetisti bile. Insanlarda tahammulsuzluk Pedofili cinnet tecavuz gasp cinayet hirsizlik. Her pislik cogaldi. Allah islah etsin hepsini. Eylul e cok uzuldum. Babasi bi tarla sulama isini vermedi diye o cocuga nasil kiydin serefsizzzz.

İşte diyorum ya kuzum bile isteye yapıyorlar yani korunma yönteminden haberleri olmadığı için değil

Balkona çamaşır asarken uğur böceği gördüm. Sarı sarı kaka yapar mı diye düşünürken çamaşırlarıma, ne alıp atabildim böceği ne öldürebildim.
Bana kimse böcek öldürme demedi. Vicdan meselesi Rabbim hepimize vicdan merhamet versin.

Umarım sonumuz hayr olur..

Annem bazen"böyle giderse onlar değil biz gideceğiz suriyeye"diyor..

İşte diyorum ya kuzum bile isteye yapıyorlar yani korunma yönteminden haberleri olmadığı için değil
Haberleri olmaz olur mu? Nihayet sonunda korunmayı akıl etmişler. Prezervatif kullanmışlar. Yalnız çocuğu yapıp, sokağa atmayı adet edindiklerinden mi bilmem kullandıkları prezervatifi de aşağı camımın önüne fırlatmışlar. Kriz geçirdim

Burda da o kadar çoklar ki biliyorsun taşınıcam ev bulamıyorum hemde 1.200 den aşağı kira yokken düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…