- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi DELIveCesur
-
İşte tam da zulmü gördükleri ve rehabilite edilmedikleri için böyleler. Psikolojileri ne kadar iyidir ki savaşın içinden çıkan birilerinin. Söylemeden de edemiteceğim bir de Anneleri boy boy çocuk doğurmayı marifet sanıyor . Sonra da evdekini sağlıyorlar sokağa. Başıboş kontrolsüz bırakıyorlar.
Bizi asimile etmek icin cocuk yapip duruyorlar
Dogur dogur ellerine birer kuru ekmek ver sal sokaga. Aksama kadar o cocuk napiyor diye merak etme. Eve para getirsinlerde nasil getirirlerse getirsinler.İşte tam da zulmü gördükleri ve rehabilite edilmedikleri için böyleler. Psikolojileri ne kadar iyidir ki savaşın içinden çıkan birilerinin. Söylemeden de edemiteceğim bir de Anneleri boy boy çocuk doğurmayı marifet sanıyor . Sonra da evdekini sağlıyorlar sokağa. Başıboş kontrolsüz bırakıyorlar.
Hayırlı bir iş yapmayacakları kesin.....O degil de, ben ne tahmin ettiginizi merak ettim ..
Ulkelerinde bilmiyorumda. Burada kisi basina aylik para aliyormis galiba.Onlarda kadın en az 4 çocuk doğurmazsa 2. Eş alma şansı doğuyormuş
Kotuluk yaptiklarinin farkinda olsalar dogururlarmi acaba. Ozelliklede bizim ulkemizde doguruyorlar surekli.Evet hemfikirim seninle...
5-10 çocuk hepsi sefalet içinde...
Bu çocuklara bu kötülüğü niye yapıyorlar anne baba olarak..
Kotuluk yaptiklarinin farkinda olsalar dogururlarmi acaba. Ozelliklede bizim ulkemizde doguruyorlar surekli.
Bu nasil ilkel bi dusuncedir.Allah sonumuzu hayir etsinOnlarda kadın en az 4 çocuk doğurmazsa 2. Eş alma şansı doğuyormuş
Bir anne baba bunun bilincinde olmalı..
Benim bir bebeğim var onun geleceğini kara kara düşünürken...
Tuhaf.
Ceken cektirirmis diye bir soz vardir. Ayni ona uygun soyledikleriniz.Zulümden gelen insan daha zalim oluyor. Psikolog değilim nedenini bilmiyorum. Belki intikam duygusu belki de zulmun onlar icin normalleşmesi. Yahudilerin ikinci Dünya Savaşı'nda yaşadıklarını hicbir toplum yasamamistir , şimdi yasattiklarini biliyoruz. Keşke mülteciler gelir gelmez zorunlu toplum bilgisi ve dil eğitimine yollansaydi. Avrupa'da o şekilde çünkü. Başka bir kültürden gelen bir halkın diğer kültüre kendi kendine entegresi çok zor.
Zaten dünyanın neresinde olursa olsun , olan çocuklara olmuyor mu ?Amin.
Evet bende çoğunu gördüm
En üzen çocukların böyle yetişmesi oldu sanırım...
tek göz odada sayısız çocukla hamile kalmaya devam ediyorlar,
yani o çocukları diğer çocukların yanında yapıyorlar,
sonra da o çocuklar kediye, köpeğe, bebeğe, yani gücünün yettiiğine halleniyor,
bunlar daha iyi günlerimiz... o çocuklar daha da büyüyüp güçlenince göreceğiz asıl korku filmini, şu an izlediğimiz sadece fragman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?