Zümrüd-ü Anka kadınlarımız

Yok istemiyorum zaten çocuk. Kendimi anneliğe hazır da hissetmiyorum.

Neden evlilikte mutsuz olan karamsarlaşıyor kuzum adam kötüyse kötüdür anlaşamazsan bırakır başkasıyla denersin ya bu erkek milleti boşanmadan bakmayan başlıyor bizimkiler duygusallıktan ölecek kendini salma herkesin hayatı dört dörtlük değil bizim Türk erkeklerinin geneli doyumsuz bence kıymet bilmiyor neler okuduk buralarda ama adam kötüyse kötüdür ne yapacaksın senle alakalı değil

Evlilikler için elden gelen yapılmalı ama olmuyorsun bırakırsın şimdi zor kurulu düzen falan demeyin bende babamı kaybettim zaman bir süre sonra televizyonu açtılar da hayat devam ediyormuş onu gördüm şaşıp kaldım sanmıştım ki dünya durdu

Kuzum sağlığın yerindeyse herşeu düzelir kendinin kıymetini bil

İnan hiç gözüm yok kurulu düzen iş bilmem ne. Sadece umudum aşırı kırıldı, onun burukluğuyla bocalıyorum sadece. Yoksa karşımdaki sütoğlandan vazgeçmediğime değil.
Benim derdim kendimle.

İnan hiç gözüm yok kurulu düzen iş bilmem ne. Sadece umudum aşırı kırıldı, onun burukluğuyla bocalıyorum sadece. Yoksa karşımdaki sütoğlandan vazgeçmediğime değil.
Benim derdim kendimle.
Olmasın işte daha büyük dertler uar hiç kırılmasın bir yerden ağlarsan başka yerden gülersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…