- 5 Temmuz 2007
- 631
- 74
- 623
- 47
zuzu bende yapabilirsem bozmadan 2 tur döneceğimm bu gün 2nci gündeyim şuan tavuğumu haşlıyorum
merhaba canım isveç diyetimi yapıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zuzu bende yapabilirsem bozmadan 2 tur döneceğimm bu gün 2nci gündeyim şuan tavuğumu haşlıyorum
hoşgeldin nerelerdeydin? sen yokken kilo verme işini sıkı tuttum 61 kiloyum sende durumlar nasıl?
2 gündür hastaydım diyet yapamadım buda bana 1 kilo olarak geri döndü.. Şu kilolarda çok acaip bir haftada zor bela 1 kilo verirken 2 günde rahatça geri alabiliyorumNeyse moral bozmak yok kaldığım yerden aynen devam. Bugun 2 yumurta ve beyaz peynir var menümde
geçmiş olsun zuzu..bozma moralini ben seni çok azimli gördüm.iyileş kaldığın yerden devam edersin..
tabiki de
yarım kabağı küçük küçük doğruyorsun ince olmasına dikkat et dilimlerin çabuk pişsin, 1 tanede yeşil soğanı doğruyorsun ikisini yağda kavur. İki yumurtanın içine istediğin kadar kaşar rendeleyerek pişen kabaklı soğanlı karışıma karıştırıp. Omlet şeklinde pişir. Yapımı gayet kolay ve sağlıklı bir kahvaltılık, benim damak zevkimede uyuyor umarım sende begenirsin :)
mrb kıslar bnde bu yolculuğa katılmak istiyorum bende zuzu gb 64 den 55 kadar düşmüştüm yeniden aldım 60 kiloyum ve 8 kilo fazlam var burd birbirimizi motive deresek başarabilirz ne dersiniz![]()
Tesekkur ederim tarif icin. bugun bende deneyim bari cokta kolaymis. cnm. sen karatay diyetinimi uyguluyorsun.
hoşgeldin canım.. Tabiki de başarabiliriz. Sadece istemek yeterli ben ketojen diyet uyguluyorum. Istersen nasıl birşey olduğunu yazabilirim buraya genel mantığını kavrarsan rahatlıkla uygulayabilirsin