Evimizde sigara içildiğinde oluşan o kötü kokuyu yok etmek için bu yöntemleri deneyebilirsiniz. Evdeki sigara kokusu nasıl gider yada sigara kokusu nasıl çıkar diye çözüm arayanlar için püf noktaları burada.

Evlerde sigara içilmesinin sağlık açısından ne kadar zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Evin içinde sigara içilmesinin diğer bir sonucuda oluşan kötü kokudur. İstediğiniz kadar evde temizlik yapın bu kötü koku bir türlü geçmez. Buradaki yöntemleri uygulayarak evdeki sigara kokularından kurtulmayı başarabilirsiniz. Bir diğer yazımız “sigara kokusundan kurtulma önerilerimize göz atabilirsiniz

Kahve

Evinizde mutlaka bayatlamış türk kahvesi vardır. Bu kahveleri tül yada ince dokulu bir kesenin içerisine koyun ve özellikle sigaranın daha çok içildiği alanlara koyun.

Nemli Sünger

Çoğu evde mutfakta sigara içilir. Sigara içerken mutlaka yakınlarda nemli bir sünger olsun. Sünger dumanı üzerine çekerek ortama yapışmasını engelleyecektir.

Evdeki Sigara Kokusu Nasıl Gider

Evdeki Sigara Kokusu Nasıl Gider

Tüller

Evinizde sigara içilen ortamda en çok kokuyu çeken eşyalar tüllerdir. Sık sık tülleri yıkayın. Bu sayede kötü kokuların büyük bir kısmından kurtulmuş olursunuz.

Kokulu Mumlar

Sigara içilirken yanında mutlaka kokulu mum yakın. Bu sigara dumanının dağılmasınıa ve kötü kokuların bastırılmasına yardımcı olacaktır.  Vanilya yada lavanta kokuları daha etkili olabilir.

Portakal Kabukları

Eski sobalı evlerde sobanın üzerine konulup ortama hoş bir koku yayan portakal kabuklarını kurutulmuş olarak yada esansiyel kokularını alarak kullanabilirsiniz.

Sirke

Sigara içilen odaya yüzeyi geniş bir kap içinde üzeri açık sirke koyun. Sirke kötü kokuyu almada yardımcı olacaktır. Sonrasında sirke kokusunu çıkarmak için odayı havalandırın.