Çok hoşlanıyorum ama söyleyemiyorum diyen kişiler hoşlandıklarını belli etmek için küçük hareketlerde bulunabilir. Birisinden hoşlandığınızı sadece söyleyerek belli etmenize gerek yoktur. Ona hissettirmenin birçok alternatifi var. Örneğin kaçamak bakışlar ya da kıskandığınızı belli edeceğiniz küçük hareketler gibi.

Çoğu kadın erkekler ne tür konuşmalardan hoşlanır diye merak ediyor. Konuşmaların hangi alanda olduğu nasıl konuşmanız gerektiğini bildiğinizde önemini kaybeder. Bu nedenle erkekler ile konuşurken gülümseyin. Muzip ve şımarık olmayı unutmayın. Dozunu kaçırmadığınız sürece bu özelliklere sahipseniz erkeklerin ilgisini çekmekte hiçbir sorun yaşamazsınız. Hoşlandığınızı da belli etmek adına konuşurken ona arada dokunmalısınız. Tam tersi olarak kadınlar hangi erkeklerden hoşlanır?

Hoşlandığını Nasıl Belli Etmelisin? | 1

diye merak ediyorsanız gizemli davranın. Hiçbir kadın sevgisinden tamamen emin olduğu erkeğin peşinde koşmaz.

Görüldüğü üzere kadın ve erkek ilişkileri oldukça karmaşık. Ancak çözmesi zor değildir. Oyunu kuralına göre oynadığınız müddetçe her zaman oyun içinde kalırsınız. İlişkiler küçük flörtleşmeler ile başlar. Herkes karşısındaki kişiyi tavlamak adına olmadığı biri gibi gözükmeye çalışır. Ancak gerçek er ya da geç ortaya çıkacaktır. Bu durumda ayrılık kaçınılmaz olur. Sevgilimle ayrıldık tekrar barıştık gibi bir yanlışa asla düşmeyin. Ünlü bir bilginin de dediği üzere aynı nehirde iki kez yıkanılmaz. Yapılan hatalar tekrarlanır çünkü kimse asla değişmez. Ayrılık acısını atlatıp hatalarınızdan ders almanız ve yeni kişilere yönelmeniz daha doğru bir adım olacaktır.

Kadınlara Çekici Gelen Erkekler! Tıklayın !

Kızlar Neden Esmer Erkeklerden Hoşlanır? Tıklayın !

Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? Tıklayın !

Erkekler Nasıl Kadınlardan Hoşlanır? Tıklayın !