Moda abiye modelleri içerisinde her sene sezonun trend parçaları değişiyor. Her ne kadar dönemin popüler abiyelerini tercih etme eğiliminde olsanız da önemli olanın her zaman kendi vücut tipinize uygun elbiseler seçmek olduğunu unutmamalısınız. Ancak vücudunuz için doğru elbiseyi seçerseniz kusurlarınızı örtebilir ve daha şık bir görüntü sergileyebilirsiniz.

Hangi Vücut Tipi Hangi Elbiseyi Giymeli?

  • Armut tipi dediğimiz kalça bölgesi daha kalın olan kadınlar kalçayı sarmayan ve belden bollaşan kıyafetler tercih edebilir. V yaka modeli bu hatlara sahip olan kadınlara yakıştığı için dantelli abiye elbise modelleri arasında yakası dantel işlemeli elbiseler tercih edilebilir.
  • Elma tipi dediğimiz karın ve bel bölgesi kalın olan kadınlar da bacakları ön plana çıkarmalıdır. Bu nedenle kısa mini abiye modelleri bu kadınlar için doğru seçim olacaktır.
  • Dikdörtgen hatlı kadınlar değişik abiye modelleri arasından seçimini sırt dekoltesi olan modellerden yana kullanmalıdır. Böylece vücudunu daha estetik göstermiş olacaktır.

Kum Saati Vücut Tipine Sahip Olan Kadınlar Çok Şanslı

Kum saati dediğimiz kıvrımlı ve muntazam vücut hattına sahip olan kadınlar özellikle balık abiye elbise modelleri arasında bir seçim yapabilir. Balık modeller vücudu sardığı için düzgün bel kıvrımını ve kalça bölgesini öne çıkaracaktır. Doğru elbisenin ancak doğru bir makyaj ve saçla hoş bir görüntü çizdiğini unutmamalısınız. Bu nedenle elbiseye uygun makyaj ve saç seçimini de titizlikle yapmalısınız.

2018 Düğün Sezonu Açıldı, Yeni Abiye Elbiseler Görücüye Çıktı Tıklayın !

2018 Abiye Modelleri İçin Tıklayın !

Abiye Modelleri 2018 için Tıklayın !

Mezuniyet Elbiseleri 2018 Modelleri Tıklayın !