2011 Ekim Anneleri

kola kola kola dediniz canımı istettiniz hava çok sıcak dışarı çıkıp almak zore geldi bende patates ekmek siparişi verdim yanına kola tüm suçlu sizsinizzz :KK56:
 
ben hergün sabah elevit akşam ferrum alıyorum. doktorum öyle istedi. benim gaita simsiyah demir alımından dolayıymış bu. kötü bişi mi böyle olması. ben demirden dolayı diye hiç sormadım bile doktoruma. ben de bi yan etki yapmadı iki ilaç da. ha bi de kramlarımdan dolayı magnezyum alıyorum suda eriyenden. o da fanta gibi. nefsimi köreltiyo:)

ben her doktoruma sorusumda bana ılaca ıhtıyacın yok demıstı kızıyodum kadına ama netten ana saglıktakı doktorun bana verdıgı ılaclara baktımda onlarında faydası kesın degılmıs..yanı hamdolsun suana kadar da oyle dişim yada kemıklerım falan agrımadı..degerlerım ıyıymıs zaten sut peynır cevız falan da alıyorum dısardan ..gerek gormuıyorum sahsen ..
 
ben her doktoruma sorusumda bana ılaca ıhtıyacın yok demıstı kızıyodum kadına ama netten ana saglıktakı doktorun bana verdıgı ılaclara baktımda onlarında faydası kesın degılmıs..yanı hamdolsun suana kadar da oyle dişim yada kemıklerım falan agrımadı..degerlerım ıyıymıs zaten sut peynır cevız falan da alıyorum dısardan ..gerek gormuıyorum sahsen ..

en güzelini sen yapıyosun. doğalını yiyosun. bana da ihtiyacın yok dmeişti doktorum ama ısrar ettim bişi yiyemiyorum diye. ben midemden dolayı doğrudürüst beslenemiyorum. keske herseyi bana hapla verseler öyle yaşasam . yemek yerken güzel. ama yedikten sonra pişman oluyorum. içim kaynıyo, hersey ağzıma geliyo. yemekten nefret ettim. hele balık falan hiç yemedim. ama herseyi canım çekiyo. dün kestane şekerrinden bahsettiler aşerdim yedim. mafoldum. kalamar yemek istiyorum. onuda yerim buaralar bakalım sonra nasıl bi pişmanlık duyarım.
 
Doktorumun dediğine göre ben de oğlan annesi olma adayıyım:) 1ay sonra netleşicek.
Ama sizin sayınızı etkilemiyorum tabi:))
 
:82:
Evet hanzade, sabah 6'da uyanıyoruz. eşim şehir dışında çalışıyor. ankaranın bir ilçesinde. 6.40'ta servis alıyor, 7.30'da mesaisi başlıyor. öyle olunca gün bir hayli erken başlıyor bizim için. evlenmeden önce kahvaltısız bir gün evden çıkmamış. bana yat, kalkma diyor ama içim rahat etmiyor. hem yattıkça miskinleşiyor, kalkamıyorum bu sefer daha zor oluyor. iyisimi bir anda kalkmak diyor, rahat rahat hazırlanıyorum.
Evet canım tüm hışmıma rağmen anlayışlı davrandı. hatta birara çaydanlığı ben bir yanından çekiştirdim, o bir yanından çekiştirdi, çok komikmişiz yaa şimdi düşünüyorum da :) acıkınca kan şekerin düşüyor, ne dediğini ne yaptığını bilmiyorsun diyor bana. Ders oldu bana, kalkıp iki üç lokma yiyip tekrar yatiim ben bundan sonra.
Evde olacağım zamanı iple çekiyorum. zor geliyorum artık canım çalışmak istemiyor. evde zaman nasıl geçecek onu da bilmiyorum, ya temizliğe vericem kendimi, titizlik hastası olucam, ya da tüm gün burda sizinle çene çalıcam ikisinden biri :)
Doğum sonrasını da, lohusalık sıkıntısı yaşamadan çabucak atlatır mutlu mesut yaşamaya devam ederiz inşallah hepimiz.


İleride çok gülücez bu hallerimize çook.. :) Erken kalkıp kahvaltı hazrılamakla çok iyi yapıyorsun... bende çalışmak istemiyorum artık, ama evde oturuncada hep bir şeyler gözüme batıcak daha çok ağlıcam filan diye korkuyorum... Dün akşam doktorumu (psk.) aradım, çünkü bu duygu dalgalanmalarının üstesinden gelemiyorum... Bir kaç gün sonra gidicem.. Biraz konuştuk iyi geldi... Tam detaylı terapiden sonra sizlerlede paylaşırım faydalanırsınız belki, ağlamak istemiyorum ama sürekli ağlıyorum bunu engelllemem lazım, yoksa kızım, bir ağzı yerde, bir ağzı gökte doğacak annesi yüzünden... Çok sıkıldım bu durumdan, 3 gündür bunalımım. Bir türlü atamadım herşeye ağlamak istiyorum... İçimde birikmiş şeylermi etkiliyor diye görüşücez bakalım.. :)

Bende çalışmak istemiyom bendeee. Ama evde napcamı da bilemiyorum. Aslında şimdi tam ağırlaşmamaışken alışveriş yapardık, stresi atardık iyi gelirdi dimiiii. Kızlar aklıma bişi geliyooo. Doktor bizi hemen temmuzda 32 haftalık yazıverse de erkenden doğum iznine çıksak ne güsel olur dimiii.:KK52:

Edanın resimleri görünce özendim bende
Eki Görüntüle 213150

Waaww duygu müthişsin tatlııım. Maaşallah ı konduralım da nazar değmesiiiin.

selam kızlar nasılsınız
Eda'nın ve Duygunun göbüşlerine maşallahh:nazar:
benimki 2 gündür küçüldü sanki,kocaman göbüşü okadar çok seviyorumki
diğerlerinde çok büyümemişti
benim kızım çok hıçkırıyor neden aceba

birde geçenlerde gazetenin birinde bir röpartaj okumuştum
doğum sonrası lohusalık sendromuna yakalanmamak,kilolu bebek ve erken doğum riskini azaltmak için hamileleikte omeğa3 kullanılmalı kesinlikle diyor doktor

Espressooo nerden anlıyon bebikinin hıçkırdığınııı:44:

Eki Görüntüle 213173 Eki Görüntüle 213174
siz göbeğimmi var di,yorsunuz alın 81 kiloluk dev:))

Canım 81 mi??? Hiç göstermiyonnn. Üstelik çoook tatlı çıkmışsınız. :nazar:

aslında bende bunu merak edıyorum bu ay ası olmam lazım ankaraya gıdınce esım hep ıste olucak saglık acagına gıtmem zor olucak hazır burda evdeyız acaba yaparlarmı

Sineeem ablama 2. hamileliği diye aşı yapmadılar. Senin de 2. bebikin dimi? Bana çok saçma geldi, ablama 2. bebiki diye aşı yapmamaları. Aceba hangisi doğru kii:44:

Eki Görüntüle 213175

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

minicik işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canom sizede maşalllah. Ama pek de minick değil be kuzum. Hamile olduğun anlaşılıyor. Hemen senin maşallahını da ekleyeyim:nazar:
Ben hamileliğin başından beri 6,5 kilo aldım. Görenler bana da "aaa hamile misin" diyor. Yuh diyorum bu göbek ne? :KK49:Millet sanırım biraz da moralimiz yerine gelsin diye söylüyorlar
 
aaaaaaaaaaaaaa benim gözümden nası kaçmış bu kadar kız :KK53: :KK23::KK23::KK23::KK23:

:KK1: erkek annesi olmak böyle bişey herhalde :) kimseyi gözü görmüyor demek ki insanın:) yetmiyorlar hahahah :KK70: en güzelini, en en ennn mükemmelini arıyor gözler. ama elde bunlar var kuzum hem de düşündüğümüzden çoookk daha fazlaymış. kaynana semralık yapmazsan bulursun şimdi tam sırası :KK70::KK70:
 
kaynanam geldi ama beni sinir etti kapıdan girerken şarımsak yemişş:KK53::KK53::KK53:
ya bu kadın hamile oldugumu bile bile bunu nasıl yapıyo yaaaaaa:KK47::KK47::KK47:
öff bütün camlarımı açtım elimde dergi çok sıcak deyip havamı değişiyom:KK9:
bebişimizin cicilerini gösterdim insan yalandanda olsa çok güzel falan der
o kadar şey çıkardım bir tanesine bişi demedi :KK53:gögüs pedini göstermedim
arkama koydum çantayı toplarken o arkandaki ney didi gözler maşallah araba farı gibi :KK1:
tabiiii bununla sınırlı kalmadı hastalıklarından bahsetti bende lafını kesip
annem 4 gündür hastanede yatıyor dedim umursamadı:KK53::KK53::KK53:
eee nesi varmış:KK53::KK53:dedim böyle böyle yatsın yatsın:KK53::KK53:
ulaaaa ne diyim şimdi çok kısstımmm heeeeeeeeeeeeee:KK47::KK47::KK47:
annemi aramamış bile onu geçtim eşim annesine annemin hasta oldugunu hastanede
yattıgını söylememiş bile onun teyzesi hastanede yatarken haftada 1 ziyarete gidiyoduk
:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:insanın babası olmayınca herkes küçük görüp eziyorr
keske benimde babam başımda olaydıda bazı konularda değerimizi yitirmeyeydik:KK14::KK14::KK14::KK14:




cano senı yılın çizelgecisi ılan edıyorum.............:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK9:

tişikkürlerrr:KK19:
 
:KK1: Erkek annesi olmak böyle bişey herhalde :) kimseyi gözü görmüyor demek ki insanın:) yetmiyorlar hahahah :d en güzelini, en en ennn mükemmelini arıyor gözler. Ama elde bunlar var kuzum hem de düşündüğümüzden çoookk daha fazlaymış. Kaynana semralık yapmazsan bulursun şimdi tam sırası :d:d

kuzu ya ben ne dedim hemende yanlış anlamışsın :KK23: Sadece farkında bile değilim o kadar kızçemiz olduğundan ona şaşırdım :KK17: Senin kızdan başkasını gözümüz görüyomu bizim :KK19: Biz senin kızçenin büyüyüp kendi kararını vermesini beklicez :KK1:
 
selam güzeller :)
umarım bebişlerle birlikte iyisiniz, yeni aşı vurundum, tetanozu, ve kolum çok ağrıyor.
bebişim iyiymiş, heryolunda dedi dr, ağzını açıp bir de dil çıkarttı bize...babası çok show'una bayıldı :)
haftasına göre herşey ok, kafası göbek deliğime çok yakın, oraya biraz bastırınca acıdı...yerim ben onu yaaa :)
maşallah diyeyim de tüm bebişlerimize, onlar bizim için çok değerli, Allah bize bağışlasın...
 
X