selam güzeller,
mutsuzum bugün bebeğim 8,5 aylık hala yarım saatte bir uyanıyorgeceleri. ne kendime ne sevdiğime vakit ayırabiliyorum bilinçli anneyim ya 8,5 aydır evi işi kendimi herşeyi bıraktım bebeğime adadım kendimi ama artık zorlanıyorum.sürekli evde olmak sıkıcı sadece bebekten konuşmak sıkıcı...hayatımdaki tek renk diyetim ve burası..siz de olmasanız patlıycam sanırım iyi ki aranıza katılmışım diyorum sürekli..bi kararsızım ki sormayın 5 dakika önce kesin yapmayı planladığım şeyden 5 dakika sonra cayıyorum...fenayım yani.menüm de kötü zaten dilek kızacak ama öğle yine makarna yedim yoğurtlu yarım tabak ama dilek diyette önermiyor biliyorum...napayım ya bulamadım pişirecek bişey kocişte geliyor yemeğe öğlen yaptım makarnayı koydum önüne.mtsuzum ben bugün ...
akşama kıymalı domates biber kavurcam 3 kaşık yerim yoğurtta yerim yeşillikte yerim dilekim söz.sabahki menümde fena sayılmazdı aslında 1 domatyes 4 zeytin 1 kk peynir ve 1 dilim lıght ekmek yedim.menüye de bak ortadan başladım yazmaya.bakalım yarın kaç çıkacam tartıda inşşlh moralimi yerine getirecek bir rakam görürüm..