- 25 Aralık 2009
- 119
- 42
Selam kizlar evde yer darligindan bum bum yapamiyorum
Ama 115 squat yaptim bugün hatta o kdr alismisimki bumbumdaki bazi hareketlere bazilarinida ordakilerden yapiyorum degisik squat olsun diye böylede fena olmuyor Daha sonrada kalca kaldirma hareketlerini high tight iicinden yaptim
Yarinda karin calisirim
Hergün calistikca daha iyi hissediyor insan yapmadigin zaman neden bos gecti bugün diyosun bisiyler yapmaliyim diyorsuun bagimlilik oldu :) Off bi türlü kathy smith videolarinada gecemedim ztn 2 tanecik videosunu indirdim bacak ici ile ilgili onlarida yapmayi cok istiyorum
merhaba arkadaslar ben de yeni yebi bakıyorum bu topige ve sızlerden gordugum kadarıyla yararı oluyor calısmalarınızın. ben de sızden yardım ısıteyecektım bu konuda. benım amacım kalca sekıllendırme ve kaldırma yonunde.1.75 boy 53 kıloyum cunku..duzenlı bı program uygulamak ıstıyorum ama kafam bıraz karısık bu konuda .. cunku o kadar cok videoyla karsılasıyorum kı hangı bırını yapacagım dıye dusunuyorumm. sizin bana onerilerınız ne yonde olabılır acaba?? hangı sıklıkta hangı hareketlerden yapmam gerek mesela?? yardımcı olursanız cok sevınecegım.. ınsallah siz de emeklerınızın karsılıgını alırsınız ve fit vücutlara kavusursunuz en kısa zamanda :))