Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesiniz kızlar
Hos geldin canım benimde boyum 170, 71.5 kg ile başladım şu an 67.2 yim yaklaşık 2 ayda verdimMerhabalar kızlar ben aranıza yeni geldim kendi çapımda zayıflamaya çalışıyordum bu grubun faydalı olabileceğini düşündüm :) umarım sağlıklı sağlıklı zayıflarız. Boyum 1.70 kilom 74 ilk defa bu kadar kilolu oluyorum, geçmişte hep zayıftım![]()
Hoşgeldin canım Ne güzel o kilolar emanettir gitmesi kolay olur merak etme
Kilo alma serüvenin
Hedef Kilon biraz daha kendinden bahseder misin
kolay gelsin cnm ben iş yerindeyim napimDayılarımla teyzelerim kahvaltıya gelecek onları bekliyorum kuzşuum sen napıyosunn
başarırsın cnm merak etme burda birbirimizi motive edip gaza getiriyoruz spor konusundaTabi ki :) ben geçlik dönemimde hep zayıftım sağlıklı beslenirdim, evlenmeden önce pko teşhisi konuldu ancak zayıf olduğum için çok bir etkisi yoktu bana evlendim düzenim değişti, yağlı lezzetli yemekler, eşimin kötü beslenme alışkanlığı, bir de tontoş bebecik derken ben 57 kilodan 69 kiloya çıktım, sonrasında bir dönem bölgesel zayıflama zavazingolarına gittim yaklaşık 5 kilo verdirdi, ancak sonrasında tekrar aldım bu sefer 72 oldum , diyetisyene gittim diyetisyenle iyi kilo verdim 63 e düştüm ama o ara çok büyük dertler yaşadık devam edemedim bu sefer 1 yıllık sürede 74 e çıktım işte şimdi buradayım hedefim 57 kilo olmak yine, spor anlamında pek başarılı değilim ancak diyetisyenin verdiği 1000-1200 kalorilik diyetleri yapabilirim ve bu esnada yine de bir spor salonunu deneyeceğim umarım başarılı olurum :)
hoşgeldin cnm 1.sayfada kurallar var onları okuyabilirsin bide 15 günlük deneme süresi var kaç yaşındasın evlimisin çocuk varmı vs
Okudum şimdi hepsini günlük menümüzü ve sporumuzu paylaşıyoruz cuma günü de sabahtan kilomuzu paylaşıypruz değil mi birazcık panik yaptım ya unutursam gözden kaçırırsam diye ama burada olduğum sürece unutmam heralde hadi bismillah bu arada 32 yaşındayım ben diyetisyenle kilo verdiğim dönemki diyet listelerini uygulayacağım sabah başladım akşam tüm menüyü yazarım :)
Toplight kaptan kötülüğüne dememiş aslında ona çıkışmasan iyiydi.Allahim ne kadar cekemediler verdigim kiloyu ya arkafasin telinden girim dedim asabim boxuldu
Allahim ne kadar cekemediler verdigim kiloyu ya arkafasin telinden girim dedim asabim boxuldu
Orda verilmek istenen mesaj başkaydı canım. Ben kötü bir şey görmedim. Toplight kaptanı da severim beni üzecek bişey yazmaz sen yanlış anladın. Sen sakin ol.Ya kaptan cekemedi simdi yok saglikmista yani resmen aranmis benim adimi kullanip oklari ustune cekiyo zaten herkes yer ariyo tartismaya iyi malzeme buldular beni ordanda akli sira sana laf cakmaya calisiyo yok kaptanlar izin vermezmismis onane 12.takim da kaptan sensin biraksinlar bu disardzn mudahale islerini
Kozalakperisi sen niye asap bozuyorsun sen en güzel cevabı verdin başarınla asıl veremesen o birinciliği alamasan üzülürdün
Şimdi bu hafta senin artı olmanı beklerlerse şaşmam
menü de paylaşamıyorsun telefon daki sıkıntıdan dolayı inşallah sorun yoktur![]()
Burdayım canimNiloyabebe
Nerelerdesin bugün göremedim merak ettim beni de sen çağırmıştın gruba
Tabi kaptan da çok çağırmıştı ama o dönem ben kendim yaparım diye düşündüğüm için katılmamıştım
Hey gidi günler hey
Orda verilmek istenen mesaj başkaydı canım. Ben kötü bir şey görmedim. Toplight kaptanı da severim beni üzecek bişey yazmaz sen yanlış anladın. Sen sakin ol.
boşver cnm takma kafana bu arada senin smothi tariflerini alabilirmiyimKaptan ben oyle anladim kac gun olmus bu mevzulari acmasi dogru gelmiyor bak tartisma cikti o konuda en sonunda olay bana patlicak diskalifiye edicekler