2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
P Puddingmuf aslinda bi yandanda hakli bnde cok vakit geçiriyorum, bagimlilik sadece burasida degil insta diger uygulamalar bi nefes almaya ihtiyaci oluyo insanin bende bazen dusunuyorum acikcasi 😔😔
ben de sadece whatsapp ve burayı kullanıyorım kuzum. pek gırmıyorum artık buraya da eskisi kadar. çoğu whatsapp gruplarından da cıktım bıde kızıma telefon tablet gb seyler vrrmeyecegım oyuzden ben örnek olmak istıyorum ona. nekadar az kullandığımı görurse okadar iyi bu açıdan. zinmem de doğru yaptı

ben de sadece whatsapp ve burayı kullanıyorım kuzum. pek gırmıyorum artık buraya da eskisi kadar. çoğu whatsapp gruplarından da cıktım bıde kızıma telefon tablet gb seyler vrrmeyecegım oyuzden ben örnek olmak istıyorum ona. nekadar az kullandığımı görurse okadar iyi bu açıdan. zinmem de doğru yaptı
Komple kesip atmak iyi mi sence
Ne kotulugu var buranin,( ocak anneleri) sinirli girin arada bakin ne alaka yani
Birbirimizden az mi sey ogrendik
Dr larin tavsiyelerini soyledik,söylüyoruz da hatta
Ki sen okuduklarınla cogu kisiye yol gosterici oldun, uyandirdin
Ne biliyim ben uzuluyorum boyle tanimasakta seviyorum sizi
Teker teker dokuluyorsunuz:KK43:

oğlak uysaldır ama😍
Benim kız kardeşimde oğlak bebekken ki hala öyledir huzursuz ağlak inatçı... vs vs....değişik birşeydir.. kızıma bakıyorum ikisinden biri oğlak olamaz diyorum yükselenle falan alakalı olabilir belki pek anlamam ama çünkü çok zıt karakterdeler

Çok güzeller ya
Al sende çok tatlı ❤😍😊
Gerçekten çok şekermiş.. tatlı tatlı yüzsün güneşlensin Azracık👙🌊🌞😂 bende mayomu yoksa bikinimi daha kullanışlı olur bilemedim çıplakken tuttuğumuz yer kızarıveriyor mayoyla daha mı kolay tutulur acaba

Komple kesip atmak iyi mi sence
Ne kotulugu var buranin,( ocak anneleri) sinirli girin arada bakin ne alaka yani
Birbirimizden az mi sey ogrendik
Dr larin tavsiyelerini soyledik,söylüyoruz da hatta
Ki sen okuduklarınla cogu kisiye yol gosterici oldun, uyandirdin
Ne biliyim ben uzuluyorum boyle tanimasakta seviyorum sizi
Teker teker dokuluyorsunuz:KK43:
yok canımben tamamen cıkmıcam sadece vaktımın cogunu buraya ayırakmıyrm artık ben de coksey ogremdım sızlerden😍💞

Benim wp aktif bi grubum var zaten gunaydinimdan gece yarisina kdr ordayim 1 senemizi devirdik bsebse bsebse minik_prince minik_prince herseyi bırakırım onlari birakmam 🌸❤ emzirrken vs buradada oluyorum komple gitmem ben 😃

kızlar gece alyanın tekrar uyanmasından ve 10dan berı uyumamasına ıstınaden egıtıme basladım ve sonuc tam 1saat sonrasında basarılı oldu. iç çeke çeke uyudu dayandm hala karsımda dalarken ıc cekıyo ama sonuc basarılı allahm ınanamyrm lutfen masallah dıyın.desteksız uyudu beşiği bır gram sallamadım bıle F Fobia ya whatsappatan attm vıdeosunu dalıs anını. keske buraya da yuklenseydı. artık bole devam edıcem

Eklentiler

• IMG-20190519-WA0043.webp
    IMG-20190519-WA0043.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 61
2.numaram boba 4g kanguruyu da sevmedi yüzü bana çok sıkıldı istemedi
geçen gene pusetle çıktım 1 saat kucağımda 15 dk arabada durdu
En sevdiği duruş kucağımda dışa dönük duracak etrafı seyredecek:)
Ben bu bebeyi nasıl çıkaracam dışarı :)

Benim wp aktif bi grubum var zaten gunaydinimdan gece yarisina kdr ordayim 1 senemizi devirdik bsebse bsebse minik_prince minik_prince herseyi bırakırım onlari birakmam 🌸❤ emzirrken vs buradada oluyorum komple gitmem ben 😃

Askol grup var biz yokuz :( çocuklarımız artık daha çok ilgi bekliyor onlara daha çok zaman ayırmak en doğrusu ama burdan kopmadan aralarda selam vermek yazışma olabilir ben sabah ilk saatlerinde ve gece uyumadan bakabikiyorum birde arada tek başına kalabildigimde kuaförde filan :))

Back
X