- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
P
Puddingmuf
aslinda bi yandanda hakli bnde cok vakit geçiriyorum, bagimlilik sadece burasida degil insta diger uygulamalar bi nefes almaya ihtiyaci oluyo insanin bende bazen dusunuyorum acikcasi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de sadece whatsapp ve burayı kullanıyorım kuzum. pek gırmıyorum artık buraya da eskisi kadar. çoğu whatsapp gruplarından da cıktım bıde kızıma telefon tablet gb seyler vrrmeyecegım oyuzden ben örnek olmak istıyorum ona. nekadar az kullandığımı görurse okadar iyi bu açıdan. zinmem de doğru yaptıP Puddingmuf aslinda bi yandanda hakli bnde cok vakit geçiriyorum, bagimlilik sadece burasida degil insta diger uygulamalar bi nefes almaya ihtiyaci oluyo insanin bende bazen dusunuyorum acikcasi![]()
Hangi renkleri kombin ettiniz canimkuzum üçlu derken şöyle aynı renkler ton olarak![]()
Bir sen eksiktinP Puddingmuf aslinda bi yandanda hakli bnde cok vakit geçiriyorum, bagimlilik sadece burasida degil insta diger uygulamalar bi nefes almaya ihtiyaci oluyo insanin bende bazen dusunuyorum acikcasi![]()
Komple kesip atmak iyi mi senceben de sadece whatsapp ve burayı kullanıyorım kuzum. pek gırmıyorum artık buraya da eskisi kadar. çoğu whatsapp gruplarından da cıktım bıde kızıma telefon tablet gb seyler vrrmeyecegım oyuzden ben örnek olmak istıyorum ona. nekadar az kullandığımı görurse okadar iyi bu açıdan. zinmem de doğru yaptı
Çok güzeller yaMaşallah kuzuma![]()
Ya bende almak istiyorum![]()
Al sende çok tatlı ❤Maşallah kuzuma![]()
Ya bende almak istiyorum![]()
Ama senin de boy uzun canımYasasin kilo kardesligiiiiiiama seninde 2.bebis degil mi benim ikk
![]()
Benim kız kardeşimde oğlak bebekken ki hala öyledir huzursuz ağlak inatçı... vs vs....değişik birşeydir.. kızıma bakıyorum ikisinden biri oğlak olamaz diyorum yükselenle falan alakalı olabilir belki pek anlamam ama çünkü çok zıt karakterdeleroğlak uysaldır ama![]()
Çok tatlı güle güle giysin minişin cnm bandanayı nasıl işleyeceksin örneği varmıBizim bayramlığımız hazırbandanasını da kendim yapacağım ismini yazıp işleyeceğim ayakkabılarımız da hazır
![]()
Odaha kotu gece gunduz uykusuz aaa isten eve gel cocuk koca evisi yemek camasir bulasikDimi ya of biz de çalışacağız bizi düşün kendini daha iyi hisset![]()
Gerçekten çok şekermiş.. tatlı tatlı yüzsün güneşlensin AzracıkÇok güzeller ya
Al sende çok tatlı ❤![]()
Çok tatlı güle güle giysin minişin cnm bandanayı nasıl işleyeceksin örneği varmı![]()
Sağ ol canımfotodakine benzer olacak
yok canımben tamamen cıkmıcam sadece vaktımın cogunu buraya ayırakmıyrm artık ben de coksey ogremdım sızlerdenKomple kesip atmak iyi mi sence
Ne kotulugu var buranin,( ocak anneleri) sinirli girin arada bakin ne alaka yani
Birbirimizden az mi sey ogrendik
Dr larin tavsiyelerini soyledik,söylüyoruz da hatta
Ki sen okuduklarınla cogu kisiye yol gosterici oldun, uyandirdin
Ne biliyim ben uzuluyorum boyle tanimasakta seviyorum sizi
Teker teker dokuluyorsunuz![]()
Burdayim amaHangi renkleri kombin ettiniz canim
Bir sen eksiktin![]()
Benim wp aktif bi grubum var zaten gunaydinimdan gece yarisina kdr ordayim 1 senemizi devirdikben de sadece whatsapp ve burayı kullanıyorım kuzum. pek gırmıyorum artık buraya da eskisi kadar. çoğu whatsapp gruplarından da cıktım bıde kızıma telefon tablet gb seyler vrrmeyecegım oyuzden ben örnek olmak istıyorum ona. nekadar az kullandığımı görurse okadar iyi bu açıdan. zinmem de doğru yaptı
siyah ve yeşil hepımzde ıkırenkHangi renkleri kombin ettiniz canim
Bir sen eksiktin![]()
Çok güzeller ya
Al sende çok tatlı ❤![]()
Benim wp aktif bi grubum var zaten gunaydinimdan gece yarisina kdr ordayim 1 senemizi devirdikbsebse
minik_prince herseyi bırakırım onlari birakmam
❤ emzirrken vs buradada oluyorum komple gitmem ben
![]()
Benim wp aktif bi grubum var zaten gunaydinimdan gece yarisina kdr ordayim 1 senemizi devirdikbsebse
minik_prince herseyi bırakırım onlari birakmam
❤ emzirrken vs buradada oluyorum komple gitmem ben
![]()