2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın
images.jpeg

Kasılmalardan bahsetmişsiniz ben de henüz öyle pek kasılma yok, ağrı da yok çok fazla ayakta kalırsam oluyor sadece...
Göğüslerimde de herhangi bir akıntı yok ...
Sanırım gelmesine daha var diye kızçem biraz rahat. hiç uyarı vermiyor vücudum :KK48:

Bebişte dönmedi henüz, doktorum da hiç dönecek gibi konuşmadı... çok takmak istemiyorum ama kafama takıldı :110:

Benimkide bpd degeri hep 2 hafta önde, her muayanede doktor kafası büyük , koca kafalı olacak diyor. Ama gülerek espri yapar gibi söylüyor. Yani kötü birşey olsa farklı türlü söyler. Ne demek oluyor acaba koca kafalı ? Burada bakıyorum hemen herkese aynı şeyler deniliyor sanki, yani herkesinki koca kafalı :) kafası geriden gelen varmı ? Kafa büyük olunca ne oluyor ?
Benim kızımın 32 .haftada HC 6 gün geri çıktı.ilk kızımı da baş çevresi küçük doğduğu için alışkınım .hatta o endişe bana çok şeye maloldu.benimde baş çevrem küçük esiminde vücudumuza göre.ondan artık takilmiuorum.karin çevresi de bir hafta önde bebegin.buyuk kızım in da doğduğundan beri karın çevresi genis.9 yaşına geldi kızım birçok seyingenetik olduğunu herzaman sorun anlama gelmediğine geç ikna oldum bu bana 9 yıla.maloldu.

Selam arkadaşlar bende cuma günü kızım Minel'i görmeye gittim. Çok şükür herşey yolundaymış. Kilomuz 1.675 gram olmuş bile yanakları balon gibi olmuş kuzumun :) Biz şuan özel bir klinikte kontrollere gidiyoruz. Hastane seçimini doktorumuz bize bıraktı. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz hastaneleri yazarsanız çok mutlu olurum bir sonra ki kontrolümüz 24 temmuz da nasıl dayanıcaz :)

Bende şuanda hastane arıyorum , Acıbadem halkalı ile görüşmeye gidicem 2 hafta sonra birde aklımda memorial var bakalım ikisi ile görüşüp karar vermem şart oldu. Kuaför hizmeti çok iyi fikir ama bende görüşünce sorucam bunu
bence her ikiside iyi hastaneler. hangisini begenirsen oraya gidersin :)

Aynen canım kafadan 100-150 bin eklenmiş piyasa zaten yaza doğru açılıyor bı de kredilerin düşmesi fiyatları ucurmus resmen. Biz martta aldık evi almasam zaten Corona çıktı almayacakmisim smdi de fiyatlar uçtu kredinin düşmesi işime yaramayacakti. Arada bakıyorum ilanlara atiyorum o zaman 300 civarı olan evler smdi 440-450 yaziyorlar emsallerine şok oluyorum baktıkça. İnşallah grsrz, o okulda duyduğun bildiğin öğretmen varsa bana da haber et cnm, ablanın çocukları oraya gidiyormuş dedin zahmet olmazsa sağa sola bı sorsa yada duyduğu bildiği bişe olursa bana da haber verirsen çok sevinirim
Ben de öğretmen ismi araştırıcam evet duyarsam hemen yazarım sana da. 😊

Az önce kontrolden çıktım. Bebiş 2280 gr boyunu sormadım. Çok fazla büyümez di mi dedim sadece 😂 normal doğum olacak insanın gözü korkuyo. 3 ü geçer ama çok da büyümez dedi
Bnde bgn gidiyorum çalışamaz raporu almaya. 32+1 iz tam bakalım boyumuz posumuz nolmus. 3 de randevumuz

Tünaydınlaar :) Kontrolden çıkan arkadaşlar geçmişler olsun, gidecek olanlar da güzel haberlerle gelsin 🙏

Bizim taşınma işleri ancak bitti, daha bebişin hiçbir eşyası yıkanıp ütülenmedi, çantam da hazır değil haliyle. Geç kalıyorum sanki 😔

Tünaydınlaar :) Kontrolden çıkan arkadaşlar geçmişler olsun, gidecek olanlar da güzel haberlerle gelsin 🙏

Bizim taşınma işleri ancak bitti, daha bebişin hiçbir eşyası yıkanıp ütülenmedi, çantam da hazır değil haliyle. Geç kalıyorum sanki 😔
Sen tasinmissin canım işin çoğu bitmiş,🧿 birde tasinamayanlar var 🤪🤷🤦 🤣

Ben de hala hazırlamadım çantayı. Israrla oyalanıyorum. Daha odasını da ayarlamadım. Ama yıkama ve ütüleme işi bitti benim. Cibinliktir nevresimdir onları da yıkayıp ütüledim haftasonu. Ütülenenler de bebek kuvetinin icinde duruyor. Dolabi ve sifonyeri silersem insallah yerlestircem 😁

Back
X