• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam 4.takimim kaptisim Yawrukush Yawrukush um, arkadaslarim nasilsiniz. CEYDOS CEYDOS um goremiyorum seni nerlerdesin benmi gormuyorum yoksa seni
Geri dondum takimima bakalim nekadar iradeli olucam kaptisim.Şuan yazarken eliptigin ustundeyim yani tam gaz giris yaptim ama cok kilo farkim var ona gore

Ne kadar sessiz burası :)
3 lt su
Spor yok malum yarından sonra sınavlar var :)
esmeriiim esmeriiim Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• D70D668F-3C21-4C26-859D-47CAD2A9FE07.webp
    D70D668F-3C21-4C26-859D-47CAD2A9FE07.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 19
  • F5BBA5C2-5A22-4C31-B5F0-37C3E5C7F73D.webp
    F5BBA5C2-5A22-4C31-B5F0-37C3E5C7F73D.webp
    84 KB · Görüntüleme: 22
  • 8636AF47-859D-4598-91CC-219E79667E68.webp
    8636AF47-859D-4598-91CC-219E79667E68.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 19
Selam 4.takimim kaptisim Yawrukush Yawrukush um, arkadaslarim nasilsiniz. CEYDOS CEYDOS um goremiyorum seni nerlerdesin benmi gormuyorum yoksa seni
Geri dondum takimima bakalim nekadar iradeli olucam kaptisim.Şuan yazarken eliptigin ustundeyim yani tam gaz giris yaptim ama cok kilo farkim var ona gore
Canimmm hoşgeldin. Biraz salmıştık moda gireriz hepberaber (bunu yazarken çikolata&çay keyfi yapiyosam burnum uzamaya başlar mi ki 🙈 :KK70: )

InsAllah canim

Cok guldum buna
Sorma ya, altın mı takalım ne yapalım bu muhteşem keşfe bilmiyorum. Bi de susam dökmeyi öğrenmişti birisi, kilo almak için yediklerine susam döküyordu. Yesene şöyle 2 paket cips, arkasına 3 brownie. Onlar da benim sıradan bir günde yediklerimi görseler şok olurlar demekki.. 🤷🏻‍♀️

su spor menu hepsi de cok guzel olmus

afiyet olsun. kısliklari hazirlamak baya yorucu oluyor kolay gelsin 😉

evet es olmusuz 😍 bu hafta cok dikkat edelim guzel kilolar verelim veeee 1. lik bizim olsun 😄😄
yanlis gormusum canim kusura bakma. 300 gr eksi senin kilonda biri icin gayet iyi.
guncel kilon aslinda cok iyi. hedefin kac? ayrica adin neydi canim

👏👏

afiyet olsun guzel menu olmus. ödülün de cok guzelmis. sen de isterseb spor konusunda birbirimi dürtelim. durumun musaitse bu hafta daha yogun spor yapalim ne dersin?
Hedefim 58 :) ismim banu 9 aylık bebeğim var inşaat mühendisiyim çalışıyorum, spora çok vakit ayıramıyorum ama gün içerisinde fazlaca koşturmacalıyım 😄

Sen de biraz kendinden bahsetmek ister misin
Bu hafta güzel kilolar verelim :KK5:

Selamlar
Bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
1 dilim süzme peynir
4 zeytin

öğle
1 p etli taze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
(Yoğurdum aşırı lezzetli olmuş akşama da yedim 😄 )

Ara
Hepsi toplamda bir avuç ceviz, fındık

su:2 lt
Spor: bebek koşturması

Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity

ayyyyyy bunu saçma bi şarkıyla kutlamalıyızzzz💕
Kabaklaaar brokolilerrr tüketereeek
Bu diyetiiii birlikteee yürütereeek
Benimle eksiyeee düşüver şimdiii aaaahh
İkinci bahaaar yaşıyor ömrüm dırırım 🎉 🎻 🎵

🤣😎😎😎
Ben de devamını getireyim konsept olsun 🤣

Kilo kilo veriverek şimdi
66ları gözlerimizle görüverek şimdi
Zamanı geldi susadım zayıflığa
Benimle kiloları veriver şimdiiiii
İkinci bahaaaaar yaşıyor ömrüm :ıslık:🎶🎶

Mission completed ✅😁

Canimmm hoşgeldin. Biraz salmıştık moda gireriz hepberaber (bunu yazarken çikolata&çay keyfi yapiyosam burnum uzamaya başlar mi ki 🙈 :KK70: )
Canim valla cok fark attim ben kendime bile birazda morelim bozuktu bu aralar fazla ca yedim insanlarin istahlari kacsa da ben cok yiyorum uzgunken sinirliyken.Neyse ki bi dur demem gerektiginin farkina vardim pazartesi tartimda yazicam kilomu ama spor aletimi yeniden eve sokmamim cok byuk etkisi var bende (biliyorsundur belki cocuklardan dolayi eliptik bisikletimi anneme gondermistim )ama simdi zorlamiyorlar beni rahat spor yapiyorum.

Hemen menumu yazim

Cumartesi

Sabah 11.00

2 dilim tambugday ekmegi
2 kk beyaz peynir
1 yumurtadan sade omlet
1 2 dillim domates salatalik
3 cb sekersiz cay

Ogle 14 30
1 fincan sekersiz kahve

Aksam 16.30

1 kase domates corbasi 2 kepce kadardi