- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
Aaah ah burda kilo alma topiğinde şu tarz bi yorum görmüştüm: kızlar salatama zeytinyağı katıyorum böylece daha kalorili oluyor.Kendimi buldum resmen![]()
Gece makarna yemeyenler bizi anlamaz kardeş..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaah ah burda kilo alma topiğinde şu tarz bi yorum görmüştüm: kızlar salatama zeytinyağı katıyorum böylece daha kalorili oluyor.Kendimi buldum resmen![]()
Bizimde birlikte aynı kiloya gelmemiz gereken durumlar var di mi şekerim
Canimmm hoşgeldin. Biraz salmıştık moda gireriz hepberaber (bunu yazarken çikolata&çay keyfi yapiyosam burnum uzamaya başlar mi ki
Ne istikrarlı gidiyosun canım. Menülerin hep çok güzel. Seminerlerde şaşıracak herkes seni görünce
Teşekkür ederimNe istikrarlı gidiyosun canım. Menülerin hep çok güzel. Seminerlerde şaşıracak herkes seni görünce![]()
InsAllah canim72ye düşen 63ü e görür. Hadi bismillah
Cok guldum bunaAaah ah burda kilo alma topiğinde şu tarz bi yorum görmüştüm: kızlar salatama zeytinyağı katıyorum böylece daha kalorili oluyor.
Gece makarna yemeyenler bizi anlamaz kardeş..![]()
Sorma ya, altın mı takalım ne yapalım bu muhteşem keşfe bilmiyorum. Bi de susam dökmeyi öğrenmişti birisi, kilo almak için yediklerine susam döküyordu. Yesene şöyle 2 paket cips, arkasına 3 brownie. Onlar da benim sıradan bir günde yediklerimi görseler şok olurlar demekki..InsAllah canim
Cok guldum buna
Hedefim 58 :) ismim banu 9 aylık bebeğim var inşaat mühendisiyim çalışıyorum, spora çok vakit ayıramıyorum ama gün içerisinde fazlaca koşturmacalıyımsu spor menu hepsi de cok guzel olmus
afiyet olsun. kısliklari hazirlamak baya yorucu oluyor kolay gelsin
evet es olmusuzbu hafta cok dikkat edelim guzel kilolar verelim veeee 1. lik bizim olsun
yanlis gormusum canim kusura bakma. 300 gr eksi senin kilonda biri icin gayet iyi.
guncel kilon aslinda cok iyi. hedefin kac? ayrica adin neydi canim
afiyet olsun guzel menu olmus. ödülün de cok guzelmis. sen de isterseb spor konusunda birbirimi dürtelim. durumun musaitse bu hafta daha yogun spor yapalim ne dersin?
Ben de devamını getireyim konsept olsunayyyyyy bunu saçma bi şarkıyla kutlamalıyızzzz
Kabaklaaar brokolilerrr tüketereeek
Bu diyetiiii birlikteee yürütereeek
Benimle eksiyeee düşüver şimdiii aaaahh
İkinci bahaaar yaşıyor ömrüm dırırım![]()
![]()
![]()
O buraya gelecek, gelecek de bir gün gelecekİnşallah serendipiticim, hep geliyor diyorum bir türlü gelmiyor köftehor![]()
Canim valla cok fark attim ben kendime bile birazda morelim bozuktu bu aralar fazla ca yedim insanlarin istahlari kacsa da ben cok yiyorum uzgunken sinirliyken.Neyse ki bi dur demem gerektiginin farkina vardim pazartesi tartimda yazicam kilomu ama spor aletimi yeniden eve sokmamim cok byuk etkisi var bende (biliyorsundur belki cocuklardan dolayi eliptik bisikletimi anneme gondermistim )ama simdi zorlamiyorlar beni rahat spor yapiyorum.Canimmm hoşgeldin. Biraz salmıştık moda gireriz hepberaber (bunu yazarken çikolata&çay keyfi yapiyosam burnum uzamaya başlar mi ki![]()
)
Oooo herkesin bir durumu vardır kardeşşş yeriniz de hazırBizimde birlikte aynı kiloya gelmemiz gereken durumlar var di mi şekerimYawrukush
(Mümkünse 78 olmasın tabi![]()
)
Bu hafta 66 olalim, zaten çok severim canım 66yi ben![]()